no tak v CZ je mozne ze tam nova elantra mozno ani nebude ( podobne ako tam nie je ani rio sedan ) ... ale u nas sa elantra normalne predava... aj rio sedan...... moc sa na nu tesim, hyundai to ma pekne a sikovne nasliapnute :yes: ... uz nech je tu frankfurt ....
XTad
1
Tu posedlost hatchbacky nechapu. Kombiky bych bral, tam je prakticnost nezpochybnitelna, ale netusim, jakou vyhodu prinasi hatch. Bezny uzivatel spis oceni delku kufru, nez jeho vysku. Rio sedan a dalsi auta vznikla prilepenim kufru vypadaji vetsinou dost zvlastne, ale i cistokrevne sedany nizsi stredni a stredni tridy jsou u nas prakticky neprodejne.
3_diamanty
2
hatch je prakticky ... cez vyklopne zadne dvere toho das hodne.. zlozis sedacky ked treba a prenesies aj bike , pneumatiky alebo nejaky iny rozmernejsi naklad co do sedanu neprestrcis....
napriek tomu ale sedan ma svoje caro... to ze je ich dnes v eu uz tak malo je zahadou .... lebo inde vo svete je to nadalej najpredavanejsi typ karoserie....
ale zeby boli sedany strednej triedy u nas nepredajne si nemyslim... vidim hodne behat passatov alebo mazdy 6 ci 508 .... a prave vo verziach sedan...
XTad
0
Do sedanu taky prostrcis lecos. Kolo urcite. Navic kdo chce prakticnost, vetsinou rovnou vezme kombika. Jinak ano, sedany jezdi, ale 99% z nich jsou sluzebaky, nebo auta cizincu.
Xylo
0
Řekl bych, že jde o krajovou specifičnost ... např. v Rumunsku je kombi naprosto podřadný typ vozu. Pořádnej Rumun jezdí v sedanu v naftě 😉
Xylo
0
Každý máme jiné požadavky .... Já bych nejraději kupátko s jednou sedačkou, stačily by i jedny dveře a kufr na golfový bag 😉 a nejraději s elektropohonem a do 350 tis Kč.
XTad
0
No tak co treba rovnou golfovy vozik? 😉
Xylo
0
Golfový vozík alias cart nechci ... po hřišti chodím pěšky. Také bych byl rád, pokud by do mého auta nepršelo 😉
XTad
1
Designer byl na stazi u jaguaru? Ve skutecnosti to bude asi vypadat spis jako tuscon, ale na skice to uderi do oka.
napriek tomu ale sedan ma svoje caro... to ze je ich dnes v eu uz tak malo je zahadou .... lebo inde vo svete je to nadalej najpredavanejsi typ karoserie....
ale zeby boli sedany strednej triedy u nas nepredajne si nemyslim... vidim hodne behat passatov alebo mazdy 6 ci 508 .... a prave vo verziach sedan...