Novinky
Johnnn
3
pořádné zastoupení v ČR. Být servis ve Zlíně, tak už mi nějaké Infinity stojí doma 😄
Přejít do diskuze
Kubíčku, nick má nový už více dní a léčit by ses měl ty. Ze zbytečné agresivity. Možná zkus pravidelný pohlavní styk. To funguje líp než prášky.
Hej topper, prečo zo seba robíš chuja? Každý mesiac nový nick, choď sa liečiť! >😒] Dal jsem to z hlavy bez slovníku, tak snad jsem nenasekal moc chyb a porozumíš tomu, jasné?
Infiniti dělá poslední dobou pěkná auta, tohle není výjimkou.
Infiniti dělá poslední dobou pěkná auta, tohle není výjimkou.
chce to vidiet nazivo... ale predpokladam ze dizajn bude ok .... mam rad takuto tvarovu emociu 😉 :yes: ... skatule od bot uz dnes nikto nechce 😉
Koukám, že už i u tohoto Infiniti je důležitějším ovládacím prvkem, který si zaslouží být na volantu, ovládání telefonu zatímco ovládání tempomatu může být schováno kdesi po ním. ;-\
Stejně u nás budou všichni volat z mobilu u ucha, takže nějaké ovládání telefonu v autě je zcela zbytečné... Když to vidím, připadám si pak se sluchátkem v uchu jako blbec... Asi jsem, moc aktivní blb.
interiér je opravdu velmi povedený, ale to samé si myslím o exteriéru. nevím proč do toho motáš hyundai. ten má svých starostí dost. rozhodně to nic takového nepřipomíná. a ta 1.5 je hlučnější, ale po letech ověřený a hlavně zaplacený a bez investic. a je možné, že po určité době můžou (buď s jedním nebo biturbo) rozšířit nabídku
...prečo si tam dal uvodnu fotku verzie s pravostrannym riadenim ? >😁
Nechcel si nas strasit s tym MB/Infi - drevenym interierom ? >😒]
Inac pohoda - teda ten interier. Exterier ako keby robil nejaky od Hyundaiu vyhodeny dizajner. >😒] Proste vlnobitie brutalne, to iX35 je oproti tomuto krasavec. >😁
Citam motory naftove: 1,5 a 2,2...takze 2,2 - to je Medved - to je jasne, ale ta 1,5 je asi od Renaultu... 8-s Nechapem preco ju vsade pchaju, ked 1,6 Renaultacka je vraj o galaxiu lepsia... ;-\
Nechcel si nas strasit s tym MB/Infi - drevenym interierom ? >😒]
Inac pohoda - teda ten interier. Exterier ako keby robil nejaky od Hyundaiu vyhodeny dizajner. >😒] Proste vlnobitie brutalne, to iX35 je oproti tomuto krasavec. >😁
Citam motory naftove: 1,5 a 2,2...takze 2,2 - to je Medved - to je jasne, ale ta 1,5 je asi od Renaultu... 8-s Nechapem preco ju vsade pchaju, ked 1,6 Renaultacka je vraj o galaxiu lepsia... ;-\
Co je na GLA zkrouceného?
[odkaz]
Ten interiér je více než podobný Mercedesu - klima, kliky, ovládání na volantu, světel...
[odkaz]
Ten interiér je více než podobný Mercedesu - klima, kliky, ovládání na volantu, světel...
podle mě to zastoupení souvisí s tím, že zatím je portfólio omezené a právě s příchodem Q30/QX30 se to jistojistě zlepší
podle mně se to velmi povedlo. myslím si, že to výrazně zvýší prodeje infiniti (i u nás) a to je dobře...
Tahle konfigurace (hádám, že tvoje?) mu opravdu sluší. Ale jako takové mi prostě nesedí. Už jsem jich i u nás na Moravě pár potkal a prohlédl si, včetně AMG, a charakterizoval bych to jako takovou neforemnou "hroudu". Třeba ta zadní světla.... Mně tedy nesedl celý ten jejich nový designový jazyk, ale právě GLA a A mi vadí nejvíce.
Radši kup Alfu a zjistíš, ze jsi dostal mnohem víc, než by toho bylo od konkurence. Samozřejmě pokud nekoukáš po V8 apod. libůstkách. 😉
Určitě i to SUV bude podařené.
Určitě i to SUV bude podařené.