Novinky
Máme blbé návyky, o tom to je. Keď toho bude jazdiť viac, budeš to akceptovať automaticky, jeden elektromobil medzi tisícom klasík samozrejme prekvapí. Ale ak už zvuk, tak nejaký neobťažujúci, primeraného ladenia a neveľkej hlučnosti. Súčasné autá so spaľovákom tiež vnímaš až keď sú celkom pri tebe, alebo pri rozbehu, a nikto to nerieši. A nikto nerieši ani cyklistov, ktorí sú bezhluční, ani elektrické skútre, ktorých je stále viac a vedia s človekom pri zrážke narobiť riadnu paseku...
Pchať do áut systém, ktorý bude snímať okolie a podľa výskytu chodcov vydávať zvuk,to je nápad hodný chorého mozgu európskeho úradníka. Práve nehlučnosť je obrovskou nedocenenou devízou elektrických áut, najmä pre veľké, dopravou preplnené metropoly...
Pchať do áut systém, ktorý bude snímať okolie a podľa výskytu chodcov vydávať zvuk,to je nápad hodný chorého mozgu európskeho úradníka. Práve nehlučnosť je obrovskou nedocenenou devízou elektrických áut, najmä pre veľké, dopravou preplnené metropoly...
Ja uz jsem pod jeden elektromobil skocil, zadna kravina to neni. Az taky nejaky potkas, budes se dost divit, nakolik se clovek na ulici ridi sluchem.
Elektromobily sú asi príliš lacné, tak ich treba niečím predražiť. Cez emisie si na ne EÚ nesiahne, tak treba vymyslieť nejaké fičúry, ktoré to výrobcom sťažia, zákazníkovi predražia, bude za čo postihovať a v reáli to aj tak bude k hounu...
O víkendu mě málem srazil prius. Zastavím si v pohodě na dálnici na odpočívadle. Vylezu z auta, obcházím ho a koukám za sebe zda nic nejede a ve chvíli, kdy jsem těsně vedle auta se "přiřítí" prius z protisměru (celá odpočívka byla jednosměrná). Nějakej německej dědula se prostě rozhodl, že výjezd je obráceně. Naštěstí to nakonec pochopil. Každopádně jsem jej vůbec neslyšel, o normálním autě bych periferně věděl. Nemluvě o normálním řidiči >😁 >😁 . Ve městě to poznáte jednoduše. Většina lidí když jde po chodníku a vy jedete těsně kolem, tak se na vás ani nepodívá, ale ví že tam je auto. Když budou mít ty lidi v uších sluchátka, tak vám klidně skočej metr před auto.
Ale ano, sluchem se řídíme hodně. Hlavně pro situační orientaci.