Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Dixik2
0
Pardon.Jsem se uklepl.Jsem si spletl pohon všech kol s řízením.Prosím o smazání příspěvku.
Jolaus
Žiadne "WAW" sa nekoná, je to klasika VW bez nápadu/výstrelkov, pre niekoho dobré pre niekoho nie :-!
Xylo
Za mě zvenku příjemné překvapení ... uvidíme "na živo"
Emel
Po povedeném, ale nijak ohromujícím Passatu je tohle hodně dobré... z mého pohledu podobný velký třesk, jako byl Sportsvan oproti nijakému Golfu Plus. Zezadu to trošku připomíná (minulou) X5 - kompaktnější a zároveň hezčí než X3.
Moc se mi nelíbí přepálená maska u GTE, asi nejlepší je relativně umírněná základní verze (vínové auto).
Moc se mi nelíbí přepálená maska u GTE, asi nejlepší je relativně umírněná základní verze (vínové auto).
Souhlas, sluší mu to, pro mne je ale nejhezčí v té obyčejnější verzi z úvodní fotky v červené barvě. Rpaket ani GTE už mi moc nesedí, navíc, jsou to rendery, realitu bude asi také šedější.
Interiér vypadá moc dobře, doufám, že bude i trochu méně tvrdých plastů, než je tomu u nynější generace 😄
Interiér vypadá moc dobře, doufám, že bude i trochu méně tvrdých plastů, než je tomu u nynější generace 😄
A píšu snad s tím GTE a R něco jiného? 😄
Interiér - hm, nejsem si jistý, jestli už to s těmi "strohými liniemi" trošku nepřehnali... ale celkově určitě dost dobré. Líbí se mi, že se oproti Golfu i Passatu víc šetřilo s dekory (piáno apod.).
Interiér - hm, nejsem si jistý, jestli už to s těmi "strohými liniemi" trošku nepřehnali... ale celkově určitě dost dobré. Líbí se mi, že se oproti Golfu i Passatu víc šetřilo s dekory (piáno apod.).
Souhlasím! Ty GT já nevím jak verze jsou jako karikatura, ale standartní verze vypadá velmi dobře :yes:
X5 mi to pripomina trosicku pri pohlade z boku - sposob zakoncenia 3. okienka a aj celkovou mohutnostou.
Celkovo som ale trosicku sklamany - z predu teda ziadna slava - svetla - neviem to popisat slovami, ale prijdu mi akesi moc vysoke a s cudnou linkou dole s viditelnymi diodami... 8-s - celkovo popri vcelku ( v R-Line ) az brutalnom pohlade hlavne z boku, ten predok na mna posobi akosi baculato - tam mohli vymysliet nieco originalnejsie.
No a pozor, idem kritizovat interier !
Dobre, vieme ze to vychadza z architektury G VII a myslienkova navúznost tam je viac nez patrna...Ale, nedalo sa to trosicku inaksie zostylizovat ? Napr. lavy a pravy vyduch klimatizacie (na krajoch pristrojovky) 8-s , stredne vyduchy jasne naväzuju na pristrojovy stit a pekne na to naväzuje aj panel naviny, ale pod nou zase panel klimatizacie - sorry, ale na tento panel sa pozerame uz hadam 10 rokov :-! ...a budeme sa asi dalsich cca 5-6...?
Takze za mna ako dost ocakavana novinka, dostava Tigi len 2- :-!
Motory pohoda. Tu nech sa pozrie Toyota, ako sa robi pohonne ustrojenstvo hybridu ( ak ked teda Plug-inu ) - proste tieto motorceky na tohoto baterkami obtazkaneho Tigiho by aj mohli stacit. 😉 :yes:
Celkovo som ale trosicku sklamany - z predu teda ziadna slava - svetla - neviem to popisat slovami, ale prijdu mi akesi moc vysoke a s cudnou linkou dole s viditelnymi diodami... 8-s - celkovo popri vcelku ( v R-Line ) az brutalnom pohlade hlavne z boku, ten predok na mna posobi akosi baculato - tam mohli vymysliet nieco originalnejsie.
No a pozor, idem kritizovat interier !
Dobre, vieme ze to vychadza z architektury G VII a myslienkova navúznost tam je viac nez patrna...Ale, nedalo sa to trosicku inaksie zostylizovat ? Napr. lavy a pravy vyduch klimatizacie (na krajoch pristrojovky) 8-s , stredne vyduchy jasne naväzuju na pristrojovy stit a pekne na to naväzuje aj panel naviny, ale pod nou zase panel klimatizacie - sorry, ale na tento panel sa pozerame uz hadam 10 rokov :-! ...a budeme sa asi dalsich cca 5-6...?
Takze za mna ako dost ocakavana novinka, dostava Tigi len 2- :-!
Motory pohoda. Tu nech sa pozrie Toyota, ako sa robi pohonne ustrojenstvo hybridu ( ak ked teda Plug-inu ) - proste tieto motorceky na tohoto baterkami obtazkaneho Tigiho by aj mohli stacit. 😉 :yes:
Mě se líbí moc. A v té GTE modré je boží.
Modrá je dobrá, což o to... ale ty nasávací otvory vpředu jsou... jak psal webpaja, trošku jako karikatura.
Já myslel spíš tu barvu, víc než něco jiného. A taky se mi líbí ta GTE myšlenka. Taková ekologie bez kompromisu. ( dává mnohem větší smysl než čistě el verze) lítačka do práce a z práce a běžný každodenní život na elektriku, dlouhý cesty jako s normálním autem.
Ano, takhle si představuju hybrid. 50km na baterky, pak částečně dobít motorem, zbytek v práci a doma ze zásuvky. Přitom silnej motor na běžný ježdění. 😉
JJ, vlastně pro mě idealní auto. 4x4 s DSG a už nikdy nebudu potřebovat nic jiného. Akorát bude bohužel (i bez elektriky) stát raketu.
Jaros71
Za mne velká chvála , na poměry VW celkem progresívní odvaz.. :yes:
Design velice povedený , interier vypadá taky výtečně , vše jak u VW má být a navíc ve slušivém kabátě.. 😉
Zavazadelník dost slušný , na tu délku , zřejmě jedoznačný vítěz ve třídě..
Pravděpodobně je to ale údaj bez rezervy??
Na ceny jsem moc zvědavý!
PS:..TOTO JE NEJOČEKÁVANĚJŠÍ NOVINKA VE FRANKFURTU... :yes:
Design velice povedený , interier vypadá taky výtečně , vše jak u VW má být a navíc ve slušivém kabátě.. 😉
Zavazadelník dost slušný , na tu délku , zřejmě jedoznačný vítěz ve třídě..
Pravděpodobně je to ale údaj bez rezervy??
Na ceny jsem moc zvědavý!
PS:..TOTO JE NEJOČEKÁVANĚJŠÍ NOVINKA VE FRANKFURTU... :yes:
Nejočekávanější novinka Frankfurtu????? To bych se hádal
Haha...zato Superb v eko verzi je ta bomba..?
Tiguan je auto , které budeš potkávat na ulici denně!
Segment SUV prostě zajímá největší procento lidí..a to je fakt.
Tiguan je auto , které budeš potkávat na ulici denně!
Segment SUV prostě zajímá největší procento lidí..a to je fakt.
PS: Zajímavý, ale tak nějak jedině pro fanoušky dvou Véček 😉
Vypadá fakt dobře , a to VW nefandím.. 😄
SUV prostě jsou in..a toto bude patřit k leadrům trhu. Což je jasné..
Za mne pro VW... :yes:
SUV prostě jsou in..a toto bude patřit k leadrům trhu. Což je jasné..
Za mne pro VW... :yes:
Každopádně nejočekávanější novinkou může být leda oparvdu pro fandu značky 😉 . To že minimáně v Evropě bude na topu prodejů není potřeba vůbec rozporovat 😄
moreczech
aber es ist immer nur ein Auto....
JJ, kdežto ty víš už předem kdo ho vydrtí, viď? 😄
TomasPT
Klasicky po koncernovsku (teda kromě audi) zase navigace někde u kolen. Přitom to modely, které teď stojí na showroomu mají vyřešené celkem příjemně.
Blue Sun
Přední maska z Passatu na dvacet let starém dvojkovém Golfu Syncro... Ne, nelíbí.
...vy fandové do žluta máte geniální přirovnání. Škoda, že není trefný, ale vtipný ano :yes: 😉
Eeeh, do žluta?
Nechápeš? Xenofobní poznámka 😄 Nelíbí se ti VAG? No tak asi fandíš asiatům... :-!
Ale no tak s xenofobií na mě nechoď... To, že blue.sun radši asijskou produkci ví on sám, proti tomu nic, překvapuje mě však vždy apriori definitivní vyjádření k designu. Ne podle ztvárnění, ale podle loga. 😉
blue.sun a asijská produkce? Ale notak... Kdybys řekl francouzská, budu pro, asiati mě úplně vždy neoslovují. Sem tam se něco povede, sem tam ne.
A že se mi současný designový směr VW nelíbí, je trestné nebo špatné? Prostě nesmím odepsat celou designovou vlnu jen proto, že je to VW?
A že se mi současný designový směr VW nelíbí, je trestné nebo špatné? Prostě nesmím odepsat celou designovou vlnu jen proto, že je to VW?
Omlouvám se, že jsem nevystihl směřování... Vůbec nemám nic proti tomu, že se někomu nelíbí to nebo ono. Zarazila mě poznámka o masce z Passatu na crossovým dvojkovým Golfu. Chce to hodně představivosti, aby to mohla být pravda 😉
Já tam vidím Kadjara.
jozephko
Volkswagen konečne našiel správny dizajn pre svoje autá - a výsledkom je jedno krajšie auto ako druhé.
Tento nový Tiguan je podľa mňa s veľkým náskokom najkrajšie SUV-ko svojej triedy. Navyše jeho tvary budú zaujímavé a moderné aj o 10 rokov - na rozdiel od takého Kadjara.
Objem kufra je tiež veľmi zaujímavý. Známy má Kugu prvej generácie a ten kufor je na zaplakanie - necelých 400 litrov.
Tento nový Tiguan je podľa mňa s veľkým náskokom najkrajšie SUV-ko svojej triedy. Navyše jeho tvary budú zaujímavé a moderné aj o 10 rokov - na rozdiel od takého Kadjara.
Objem kufra je tiež veľmi zaujímavý. Známy má Kugu prvej generácie a ten kufor je na zaplakanie - necelých 400 litrov.
Dixik2
Přímý přenos zde😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Tak este raz diky !
Pozrete komplet 😄
Asi vsetkych prekvapim, ale najviac ma oslovilo Porsche Mission E !!!! :yes: :yes: :yes: :yes:
Pani vazeni, ten tvar - to je proste rozpravka o tvare (super)sportoveho auta s 4 dvarami !
Neviem ci niekto pozna McLaren M6 GT, ale ten predny blatnik, to, ako linia celneho skla...ako krasne splyva vzadu a ma to 4 dvere - sam by som to lepsie nenakreslil, a ze uz som sa o to par krat pokusal... 😄
600 E-PS, 500km dojazd "pre Porsche typickou sportovou jazdou" ( citovane ), nabitie na 80% za 15 minut !!! ..............
Ak je toto buducnost, tak ju berem ! :yes:
Pozrete komplet 😄
Asi vsetkych prekvapim, ale najviac ma oslovilo Porsche Mission E !!!! :yes: :yes: :yes: :yes:
Pani vazeni, ten tvar - to je proste rozpravka o tvare (super)sportoveho auta s 4 dvarami !
Neviem ci niekto pozna McLaren M6 GT, ale ten predny blatnik, to, ako linia celneho skla...ako krasne splyva vzadu a ma to 4 dvere - sam by som to lepsie nenakreslil, a ze uz som sa o to par krat pokusal... 😄
600 E-PS, 500km dojazd "pre Porsche typickou sportovou jazdou" ( citovane ), nabitie na 80% za 15 minut !!! ..............
Ak je toto buducnost, tak ju berem ! :yes:
3_diamanty
tak zda sa ze to uz nebude ziadne "orezavatko" a tigi nam dospel do robustneho SUV ... predsa len sucasna light fitness generacia uz musela vizualne pribrat.... ked vidim "svalnaty" sportage tucson alebo kaskaj tak tigi tych par kg svalovej hmoty v tychto automobilovych kuhoch uz rozhodne potreboval.... a neuskodia mu... naopak... auto ma jasny postoj.... a vycibrene proporcie do posledneho detailu a zahybu ..... posobi hodne "nabito" a "macho" .... a paci sa mi tento smrncovy dizajn..... tiguanu tato vytrenovana muskulatura ozaj moc sekne :yes😒br />
co ma ale zaujalo snad este viac ako exterier je interier .... uz to nie je taka nuda a sed ako som ocakaval..... zrazu sa pozeram na zaujimavy kokpit.... ta stredova konzola je fajn... snad len ta navigacia mohla byt este par centi vyssie ale to je ok... nebol by to skutocny vw keby ju mal kdesi vysoko... tak to asi ma byt... je to skratka vw ako vysity so vsetkym co k nemu patri .... :yes😒br />
zda sa ze v tejto triede kompaktnych SUV zacina byt poriadne horuco.... a uz teraz sa na niektore nazvime to "suboje" moc tesim..... :yes:
co ma ale zaujalo snad este viac ako exterier je interier .... uz to nie je taka nuda a sed ako som ocakaval..... zrazu sa pozeram na zaujimavy kokpit.... ta stredova konzola je fajn... snad len ta navigacia mohla byt este par centi vyssie ale to je ok... nebol by to skutocny vw keby ju mal kdesi vysoko... tak to asi ma byt... je to skratka vw ako vysity so vsetkym co k nemu patri .... :yes😒br />
zda sa ze v tejto triede kompaktnych SUV zacina byt poriadne horuco.... a uz teraz sa na niektore nazvime to "suboje" moc tesim..... :yes:
Hlavně ta kvalita interieru je tam vidět na první pohled.
Dnes jsem seděl v Tusconu..karoserie vypadá skvěle..ale ten vnitřek!! :-!
Sedadla průměr , materiály nic moc , tvrdá palubka..za moc peněz bída.
Ani tunel na lyže toto tzv.SUV nemá.
Nový VW Tiguan...vypadá o třídu lépe , hlavně uvnitř!
A kdo by chtěl něco ještě víc do terénu..inspirace zde😒br />
[odkaz]
Dnes jsem seděl v Tusconu..karoserie vypadá skvěle..ale ten vnitřek!! :-!
Sedadla průměr , materiály nic moc , tvrdá palubka..za moc peněz bída.
Ani tunel na lyže toto tzv.SUV nemá.
Nový VW Tiguan...vypadá o třídu lépe , hlavně uvnitř!
A kdo by chtěl něco ještě víc do terénu..inspirace zde😒br />
[odkaz]
tak interier u vw nemal s kvalitou ako takou nikdy nejake problemy ktore by stali za nejake obkecavanie ... isty kvalitativny standard tam uz bol odjakziva a iste sa to posunulo este dalej a opat nie je coho sa bat v tomto smere ... skor ma prekvapila architektura kokpitu a akasi jeho "sviezost" .... navyse exterier ako taky perfektne ladi s interierom.... cele je to skutocne moc sikovne zladene ako celok ... je to az zarazajuce ako dokonale zladene posobi to auto .... tu nemam ozaj co vytknut, v tomto tiguan odzbroji vacsinu kritikov uplne suverennym sposobom :yes😒br />
PS: ja som videl tucson aj so sivou maskou neviem ci to je z plastu cela ta maska ci z coho ( asi nejaka zakladna verzia to bola ) ale bola to priserna farba.... a neskutocne vizualne degradovala inak podla mna paradne auto.... ked tucson tak jedine asi s nejakou striebornou teda luxusnejsie posobiacou maskou ... :yes: ... interier by mal byt lepsi ako u predchodcu.... ale skutocne neviem do akej miery sa zlepsil.... kazdopadne ja citam na tucson skor pozitiva .....
PS: ja som videl tucson aj so sivou maskou neviem ci to je z plastu cela ta maska ci z coho ( asi nejaka zakladna verzia to bola ) ale bola to priserna farba.... a neskutocne vizualne degradovala inak podla mna paradne auto.... ked tucson tak jedine asi s nejakou striebornou teda luxusnejsie posobiacou maskou ... :yes: ... interier by mal byt lepsi ako u predchodcu.... ale skutocne neviem do akej miery sa zlepsil.... kazdopadne ja citam na tucson skor pozitiva .....
Mě naopak vevnitř hrozně zklamal. Myslím designově. Zdá se mi to starý už teď. Ti korejci mají aspoň nějaký progres. Když sednu do 10 let starýho Golfa, můžu hrát najdi 10 rozdílů. Ale samozřejmě to spoustě lidem vyhovuje, co chápu a respektuju, jenom jsem možná čekal (ale ne asi nečekal) něco aspoň trošku zajímavějšího.
ono lahko sa robi progres ked sa nachadzas kdesi "v haji" 😉 a musis dobehnut vsetkych naokolo aby si prezil....... vw uz ma ale davno vsetko vypiplane do dokonalosti .... tu sa uz teda nedaju ocakavat milove skoky vpred ... ono ani nie je uz kde vyssie skakat ked si uz na samotnom vrchole.. ..... takze u vw nie je prekvapujuce ze skor teda pojde o take to "brusenie drahokamu" ... ako o nejake milove skoky .....
ok ..... ja viem na co narazas a rozumiem ti.... ja nudu tiez nemusim... ale u vw uz ozaj nie je moc co vylepsovat...
ok ..... ja viem na co narazas a rozumiem ti.... ja nudu tiez nemusim... ale u vw uz ozaj nie je moc co vylepsovat...
Myslím , že proti 10-15 let starým Golfům je tento interier u nového Tiguanu parádní..!
Auto vypadá fakt skvěle , to jsem nečekal. Ve VW se vytáhli !
PS: V Tusconu jsme se před týdnem projeli asi 30 minut.
Dojmy nebyly špatné , auto je na Hyundai konečně i docela pěkné.Design se povedl.
Motoricky byl diesel v pohodě takový průměr , jízdně taky průměr , pohodlí taky průměr , sedačky byly v kůži podprůměrné bez bočního vedení a už začaly bolet záda.
Celý den bych nepřežil. A materiály uvnitř , kromě obřího šíbru , taky průměrné a moc to dobře nevonělo.
Bratříček KIA to umí lépe..o VW ani nemluvím.
Na vysoké úrovni byla tedy cena..to jsem si myslel , že jsem omylem přišel k Hondě. ;-\
Auto vypadá fakt skvěle , to jsem nečekal. Ve VW se vytáhli !
PS: V Tusconu jsme se před týdnem projeli asi 30 minut.
Dojmy nebyly špatné , auto je na Hyundai konečně i docela pěkné.Design se povedl.
Motoricky byl diesel v pohodě takový průměr , jízdně taky průměr , pohodlí taky průměr , sedačky byly v kůži podprůměrné bez bočního vedení a už začaly bolet záda.
Celý den bych nepřežil. A materiály uvnitř , kromě obřího šíbru , taky průměrné a moc to dobře nevonělo.
Bratříček KIA to umí lépe..o VW ani nemluvím.
Na vysoké úrovni byla tedy cena..to jsem si myslel , že jsem omylem přišel k Hondě. ;-\
pumpkin
VW ma teraz zaskočil, také rýchle odhalenie po zverejnení skice som veru nečakal.
Čo dodať k dizajnu, čisté sebavedomé, na mňa to pôsobí neskutočne chladne a vážne. Zároveň ale veľmi sebavedome a keď si človek pozrie nový Sportage, musí sa až pousmiať. To vyrysovanie línií Volkswagenom veľmi pomohlo, špeciálne línia v ktorej sú schované kľučky dverí je dokonalá. Celkovo vyzerá klasická verzia veľmi dobre, aj keď interiér ma moc nenadchol.
Takisto ako pri novom Mégane GT, aj tu platí, že menej je viac a tak R-line vyzerá zboku podľa mňa dosť zle, minimálne v tej bielej. A ešte ma dosť irituje jeden malý detail a síce podivné lícovanie kapoty a blatníku nad predným svetlometom. Je tam akási prídavná strieborná minilišta, ale aj tak to nelícuje.
[odkaz]
Ešte pridávam porovnanie generácii. Tiguan ochladol ako vzťah Seala s Heidi Klum. >😁
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Čo dodať k dizajnu, čisté sebavedomé, na mňa to pôsobí neskutočne chladne a vážne. Zároveň ale veľmi sebavedome a keď si človek pozrie nový Sportage, musí sa až pousmiať. To vyrysovanie línií Volkswagenom veľmi pomohlo, špeciálne línia v ktorej sú schované kľučky dverí je dokonalá. Celkovo vyzerá klasická verzia veľmi dobre, aj keď interiér ma moc nenadchol.
Takisto ako pri novom Mégane GT, aj tu platí, že menej je viac a tak R-line vyzerá zboku podľa mňa dosť zle, minimálne v tej bielej. A ešte ma dosť irituje jeden malý detail a síce podivné lícovanie kapoty a blatníku nad predným svetlometom. Je tam akási prídavná strieborná minilišta, ale aj tak to nelícuje.
[odkaz]
Ešte pridávam porovnanie generácii. Tiguan ochladol ako vzťah Seala s Heidi Klum. >😁
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
čo si budeme nalhávať, je to hnus velebnosti 8-s
v licovani nevidim problem... vsetko je tip top... ono niekedy je to aj hra tienov a uhla pohladu odkial sa clovek pozera... hladat milimetrove medzery a odchylky na fotkach je ale dost o nicom..... nikto nepochybuje o kvalite vyroby u vw.... tiguan bude bez debaty spickovy produkt ktory minimalne jednou nohou ( alebo teda kolesom ) uz nakuka podla mna aj do premie......
Ten detail vidím na každej fotke, to nebude hra tieňov.
To není žádná přídavná lišta, ale součást světlometu, u GTE nebo R-line navazují ty dvojité chromované pásky ve světlometu na dvojitou chromovanou linku předního grilu, u základního provedení má gril linku chromovanou jenom jednu, tu spodní a vrchní je černý plast.
[odkaz]
[odkaz]
Bavíme sa o tej na vrchu svetla, tesne pod kapotou, hej? Musím si to pozrieť naživo, ale podľa mňa tam má kapota drobný presah alebo taký dojem navodzuje tmavá škára medzitým, ktorá sa pri blatníku stráca.
Ak by to spravili jednoliato, ako pri Passate, tak tu teraz nemusím riešiť takú kravinu. >😁
[odkaz]
Ak by to spravili jednoliato, ako pri Passate, tak tu teraz nemusím riešiť takú kravinu. >😁
[odkaz]
Ano, o té navrchu. Je přece logické, že světlomet je s blatníkem slícovaný na těsno, bez spáry, kdežto mezi světlometem a kapotou je mezera jak nad světlometem, tak nad grilem, tam to nemůže být natěsno když se s kapotou tříská. Passat to má při pohledu zblízka podobně, s blatníkem nulová spára, s kapotou spára.
[odkaz]
[odkaz]
Vidíš, tam je tá špára viditeľnejšia až nad mriežkou a nie v strede, nad samotným svetlom.
Já mezi světlem a blatníkem nevidím žádnou spáru a mezi světlem a kapotou vidím spáru. A při záběru z nižšího pohledu by spára mezi světlem a blatníkem byla pořád nulová a spára mezi světlem a kapotou by se zvětšovala někam na stejnou úroveň jako spára mezi kapotou a grilem (pokud je tedy daný exemplář dobře slícovaný).
Neviem, pri Passate tam prakticky žiadnu špáru nevidím nad svetlom, až za ním, nad mriežkou trochu.
[odkaz]
[odkaz]
Tu je nejaká guma pri styku so svetlom, kašlať na to, asi im to rôzne lícuje. 😄
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tu je nejaká guma pri styku so svetlom, kašlať na to, asi im to rôzne lícuje. 😄
[odkaz]
Spára tam zřejmě je... a nejspíš schválně, kapota končí zároveň s blatníkem a ten chromový kus nad světlem záměrně vytváří takový schůdek na přechodu z lišty v masce... jako by ta mřížka pokračovala až skrz světlo. Mně se to líbí, opticky to auto rozšiřuje.
Megane - tam se neshodneme, aspoň co do přední masky. Více chromu u té šedé verze podle mě rozhodně není ku prospěchu věci, naopak s GT nemám problém. Zadek s difuzorem je trošku divadlo... ale jen trošku, navíc difuzor bude opravdu difuzor... a při obvyklých pohledech shora to podle mě bude ok.
Megane - tam se neshodneme, aspoň co do přední masky. Více chromu u té šedé verze podle mě rozhodně není ku prospěchu věci, naopak s GT nemám problém. Zadek s difuzorem je trošku divadlo... ale jen trošku, navíc difuzor bude opravdu difuzor... a při obvyklých pohledech shora to podle mě bude ok.
Tady to lícuje perfektně, ne? Jak kapota, tak ta chromová lišta uvnitř světla. Ono to jsou asi rendery...
Jinak srovnání je podle mě jasné KO pro minulou generaci, hlavně zezadu působí zoufale nemoderně.
Jak to myslíš s tím Meganem GT? Tam je to "méně" právě na straně GT, aspoň co se týče přední masky... nebo ne? U Tigiho souhlas, základ je nejlepší, R i GTE je moc na sílu.
Jinak srovnání je podle mě jasné KO pro minulou generaci, hlavně zezadu působí zoufale nemoderně.
Jak to myslíš s tím Meganem GT? Tam je to "méně" právě na straně GT, aspoň co se týče přední masky... nebo ne? U Tigiho souhlas, základ je nejlepší, R i GTE je moc na sílu.
Pri Mégane za mňa skôr tá obyčajná verzia, nepáči sa mi GT-čkový zadný difúzor a predná mriežka pôsobí ako by bola vylomená a vidieť len čo je za ňou. Hej, predný nárazník je diskutabilný. Mne tam asi stačia kly v podobe svetiel, nie ešte aj podobný motív v nárazníku.
Ji/Ri
je vyčpělý jak páteční krabicové víno nalezené za měsíc v pátek. Z některých úhlů je to nudné, unylé, z některých je to trága. K tomu připočíst foto sex appeal všech koncernů na papíře a je tu šereďák roku. Interiér GolfPlus či sportvan či jak se jmenuje duchodwagen....
dneska velmi zřetelně :no:
dneska velmi zřetelně :no:
Tak na tenhle tvůj "nezaujatý" pohled přesně sedí tvá reakce z 22:50...
Hlavně to nemá to správné logo, není to totiž ani valící se švéd, ani kousek se lvíčkem na masce. 😉
Hlavně to nemá to správné logo, není to totiž ani valící se švéd, ani kousek se lvíčkem na masce. 😉
Poník je benchmark 😉 ale na vození uprclíků zpět to bude stačit bohatě >😁 Vlčáci by měli změnit granule.... >😁
100 lidí, 100 názorů. Mě se nový Tigi líbí, má šmrnc, navazuje na aktuální jazyk výrobce, vypadá maskulinně i dynamicky. Některý pohledy navozují až dojem lehký bavorský inspirace. Interiér je klasický VW, vše tam, kde to máš u Pola stejně jako u Passatu. chceš přesedat? Žádnej problém. Motorová nabídka výtečná...
Takže za mě? :yes: 😉
Takže za mě? :yes: 😉
Souhlas. Není to výjimečný designový skvost, ale nadprůměr současného mainstreamu ano, samozřejmě včetně interiéru.
Hlavně nechápu, jak někdo, kdo je v transu z (povedeného) designu nové XC90, takhle zašlape design nového Tiguanu do země. Přitom pokud by se na něj dala maska a světla ve stylu XC90, bylo by to designem exteriéru vlastně takové baby XC90. 😉
Hlavně nechápu, jak někdo, kdo je v transu z (povedeného) designu nové XC90, takhle zašlape design nového Tiguanu do země. Přitom pokud by se na něj dala maska a světla ve stylu XC90, bylo by to designem exteriéru vlastně takové baby XC90. 😉
Je treba pockat na realne foto ze silnice.
Kdyz se podivam na ty obr kola u noveho Tiguanu je jasne, ze skutecnost bude vyrazne jina. Rovnez tak mezery mezi koly a blatnikem budou tak 2x takove. Pro porovnani stary model. Jak rikas, na papire to u koncernu vypada o tridu az dve lepe nez skutecnost. Je treba ale rici, ze oproti minule generaci, ktere byla docela nehezka, je tohle posun dobrym smerem.
[odkaz]
[odkaz]
Kdyz se podivam na ty obr kola u noveho Tiguanu je jasne, ze skutecnost bude vyrazne jina. Rovnez tak mezery mezi koly a blatnikem budou tak 2x takove. Pro porovnani stary model. Jak rikas, na papire to u koncernu vypada o tridu az dve lepe nez skutecnost. Je treba ale rici, ze oproti minule generaci, ktere byla docela nehezka, je tohle posun dobrym smerem.
[odkaz]
[odkaz]
Někdy by mě zajímalo, co si myslíš... doopravdy. Pokud máš potřebu psát sem třeba v roli ďáblova advokáta takovouhle agitku, tak klidně, nejsi v tom sám... já ti to ale nevěřím.
Ada je zase tady
Jak už je v posledních letech zvykem, tak i tento model je ošklivější, než dosavadní. Přeplácaná přední maska, chybějící ruční brzda, LCD imitace tachometru a otáčkoměru, příliš velká a v blatnících příliš utopená kola a to ještě ani nevíme, zda půjdou zadní sedadla sklopit do roviny.
Za mne: zklamání ;-\
Za mne: zklamání ;-\
miromen
Jak se mi u Passata libi na předni masce vodorovne chromovane linky tak u Tiguana mi to vubec nesedi. Bočni profil hodně povedeny a zadni čast až na tvar světel taky OK.
Emel
Nojono, tohle už je trošku slabší...
[odkaz]
[odkaz]
Nevim jestli jen trosku. Vypada to jako cinska kopie, ktera se moc nepovedla.
Ale dalo se cekat, ze skutecnost bude o jeden az dve tridy horsi. No a kdyz si jeste predstavim, ze tam nacpali ty nejvetsi kola co tam muzou byt, tak to na malych kolech bude jeste vetsi slabota.
Ale dalo se cekat, ze skutecnost bude o jeden az dve tridy horsi. No a kdyz si jeste predstavim, ze tam nacpali ty nejvetsi kola co tam muzou byt, tak to na malych kolech bude jeste vetsi slabota.
Já nevím... hodně dělá barva, takováhle červená se na SUV nehodí... a nebo to dělá jen blbé světlo a mizerná fotka z autosalonu.
Blatníky obepínají kola dobře i na fotce (ne jako u Yetiho), jen jsou kola klasicky víc zapadlá dovnitř. Pokud by tam bylo o palec víc gumy a míň ráfku, tak by mi to v rámci SUV kategorie asi opticky nevadilo...
Blatníky obepínají kola dobře i na fotce (ne jako u Yetiho), jen jsou kola klasicky víc zapadlá dovnitř. Pokud by tam bylo o palec víc gumy a míň ráfku, tak by mi to v rámci SUV kategorie asi opticky nevadilo...
Jenže přesně takhle to auto pak bude působit veřejně...
Na tech omalovankach co jsou zde, jsou vsechny hrany umele zvyraznene, coz dela ten zajimavy design. Mezery mezi kolem a rafkem najednou dost narostla a jeste naroste. Predek mi prijde hrozne vysoky a ten cerny plast na narazniku a hlavne na dverich docela osklivy, prijde mi to na tech dverich takove levne. Ale chce to opravdu pockat na osobni setkani.
Zatim mam nejlepsi pocit asi ze zadku. Minuly se mi moc nelibil a tady jsem jeste nevidel skutecnou fotku z autosalonu jako ted predku >😁
Zatim mam nejlepsi pocit asi ze zadku. Minuly se mi moc nelibil a tady jsem jeste nevidel skutecnou fotku z autosalonu jako ted predku >😁
Ja Prvni 123
Firma Volkswagen uvedla, že s vyšetřovateli spolupracuje, čelí pokutě až 37 000 dolarů za jedno vozidlo, což dohromady znamená více než 18 miliard dolarů.
Fakt si myslíte, že auta prodaná v Evropě ten systém nemají?
😒
Zdroj: [odkaz]
Fakt si myslíte, že auta prodaná v Evropě ten systém nemají?
😒
Zdroj: [odkaz]