Design
tipujem to na prve auto, ktore vyuzije 2.generaciu SKYACTIV technologii...technicky buduca CX-5...no viac coupe, viac e😜resivnejsia...
Jeden z nazorov😒br /> [odkaz]
Jeden z nazorov😒br /> [odkaz]
Japonci teď frčí na bizarních hranách s bubřelinami a vedle toho mazdí víc a víc vyladěný design. O tomto designu bych řekl, že nestárne a umí vypadat dobře navždy, třeba jako Alfa 156. Je ve Franfurktu opravdu dieslová Alfa, ví někdo?
Mazda 6 hatchback , allroad
no... to dává smysl
Taková drobnost- rozvor 2700mm je totožný s M3.
no, podle videí na trubce se velikostí blíží spíš té šestce...
Šestka má o 13cm větší rozvor a celkovou délku o 26cm.
Trojka má shodný rozvor, a je kratší o 13cm.
Trojka má shodný rozvor, a je kratší o 13cm.
tak jo... koukal jsem a přečetl snad vše dostupné v rámci mých jazykových dovedností. A musím ti dát za pravdu... bude to rozměrově spíš "zvednutá" trojka. Kéž by toho v sérii zbylo z toho konceptu co nejvíc... například uchycení a design vnějších zpětných zrcátek... atd...
Zbývá jen hádat, jak to bude pojmenováno a co bude pod kapotou. 😉
Hm, to předjímáš, že to půjde víceméně v nezměněné podobě do výroby... to může, ale nemusí být pravda.
Technika není zase takový rébus. CX-5 má na horním spektru všechno co Mazda umí... 2.0 a 2.5SkyG a 2.2SkyD. Mohlo by se objevit něco na spodním okraji... slabší verze benzínu nebo dokonce 1.5SkyD.
Technika není zase takový rébus. CX-5 má na horním spektru všechno co Mazda umí... 2.0 a 2.5SkyG a 2.2SkyD. Mohlo by se objevit něco na spodním okraji... slabší verze benzínu nebo dokonce 1.5SkyD.
to Emel: kdyz vezmes s potaz posledni koncepty..uz od Shinari dale..tak se ty vozy jiz skoro nezmenily..takze super..dostane to zrcatka, kliky a drobne zmeny v detailech..a sup s tim do vyroby.
Motory zustanou zcela identicke..to uz je jasne. Noveho benzinoveho motoru se dockame az pristi rok s prichodem nove CX 9 v USA a doufam , ze po dofouknuti turbem take konecne i do Evropy ..prijde ta nami dlouho touzebne ocekavana verze M3 MPS a M6 MPS..
Jinak ted ve 13:45 ...ma Mazda oficialni press conference na uvod IAA..tak se pokochejte..cuzz
Motory zustanou zcela identicke..to uz je jasne. Noveho benzinoveho motoru se dockame az pristi rok s prichodem nove CX 9 v USA a doufam , ze po dofouknuti turbem take konecne i do Evropy ..prijde ta nami dlouho touzebne ocekavana verze M3 MPS a M6 MPS..
Jinak ted ve 13:45 ...ma Mazda oficialni press conference na uvod IAA..tak se pokochejte..cuzz
Jo a ne. Z Takeri se stala 6, z Minagi CX-5, fajn. Shinari ale už ne, to je jen předstupeň Takeri. Koeru uvidíme... ale taky celkem věřím, že to vyjede na silnice tak jak říkáš (menší kola, zrcátka, detaily).
2.5 turbo - no nevím, slyšel jsem různé zvěsti, ale nic určitého. Fakt je, že US mají 2.5 v 3, my ne. Osobně jsem spíš pesimista, nečekám, že by se tu ten 2.5T v dohledné době objevil... a moc nevěřím ani na tu MPS.
2.5 turbo - no nevím, slyšel jsem různé zvěsti, ale nic určitého. Fakt je, že US mají 2.5 v 3, my ne. Osobně jsem spíš pesimista, nečekám, že by se tu ten 2.5T v dohledné době objevil... a moc nevěřím ani na tu MPS.
uvidime..
vice info o Koreu 😒br />
[odkaz]
fotky live😒br />
[odkaz]
vice info o Koreu 😒br />
[odkaz]
fotky live😒br />
[odkaz]
Mazda tyhle věci na 100% ještě několikrát posune, v tomto si nezadá s Hondou. Ale nakonec se snad dočkáme 😉
Jenže Honda celou dobu říkala, že TypeR bude. Od Mazdy podle mě nic takového jasně nezaznělo, zatím to bylo vždy v rovině spekulací - že bude 3 MPS 4x4, že bude 6 MPS v naftě, že bude 3 MPS atmosféra, že to bude turbo... podobně jako se už pár let spekuluje o nové RX-7. Občas se někdo z Mazdy neoficiálně vyjádří v tom smyslu, že by se mu takové auto líbilo...
Jo, leze to z nich jak z chlupatý deky. U Mazdy jde o to, že je to pořád ještě relativně dost malá automobilka a jednoduše nemají na všechno zdroje. Prostě až bude prostor, tak to bude. A prostor nebude, dokud budou řešit další pitomé crossovery. Tím spíš, když je mají na půl roku dopředu vyprodané.
No a nebo žádné MPS ani RX prostě nebude... třeba proto, že by se ten vývoj nevyplatil.
Třeba MPS3 by musela být dobrá jako Ford RS nebo když předokolka tak s točivou atmosférou 2,5. Obojí by chtělo specíální vývoj pro pár prodaných aut.
2.5i se do 3 v USA normálně dává... stačilo by trošku poladit a může se to tady prodávat.
Jasně, po 2.3T se skoro 200kW je to trošku krok zpět co do výkonu... Mazda si musí rozmyslet, jestli chce radši rychle s něčím přijít a potenciálně devalvovat značku MPS, nebo jestli si ji pošetří na něco, co bude komplexně (vč. dynamiky) konkurovat všem těm Cuprám a spol... a nebo to úplně vypustit.
Jasně, po 2.3T se skoro 200kW je to trošku krok zpět co do výkonu... Mazda si musí rozmyslet, jestli chce radši rychle s něčím přijít a potenciálně devalvovat značku MPS, nebo jestli si ji pošetří na něco, co bude komplexně (vč. dynamiky) konkurovat všem těm Cuprám a spol... a nebo to úplně vypustit.
Mazda caka/ cakala na novy silny SKYACTIV-G motor...ten sa predstavi prvykrat v CX-9...a to uz coskoro v L.A. v novembri 2015. Takze uz len pockat na spravny moment (napr. uz skory chystany facelift M3) a M3 MPS 4x4 moze prist...takisto to plati pre M6....najblizsie az nova generacia...tak sup sem s novym 2.5 SKYACTIV-G Turbo stvorvalcom a M6 MPS 4x4 bude tu...a snad aj v kombiku. Len to cakanie je v realiach konkurencnych modelov trocha nekonecne....
Inac zatial najlepsie fotos novej CX-9:
[odkaz]
Inac zatial najlepsie fotos novej CX-9:
[odkaz]
Tahle "studie" je podle mého soudu největším a také nejpříjemnějším překvapením celého letošního IAA. Je tak příjemné nechat se okouzlit nejen nečekaným modelem, ale v tomto případě i vskutku nesmírně povedenou "vizí". Škoda, že to jiné automobilky už vzdaly a své studie i sériové novinky představují s tak velkým předstihem před zahájením výroby, nebo před první výstavou.
Buďme realisté, tento vůz je designově připraven pro trh a výrobu, a s technikou též nebudou větší problémy. V tomto bodu je strategie Mazdy jasná a výrobce nyní nepochybně řeší jen samotnou výrobu, nikoliv techniku tohoto krasavce. Doufám, že Japonci najdou odvahu, aby v sérii příliš neredukovali šířku auta (nyní 1.900 mm), tím by proporce dostaly dost velkou ránu. Interiér snad také bude odpovídat kresbě, čímž potenciální kupce určitě neodradí. Good luck, zoom zoom!
Buďme realisté, tento vůz je designově připraven pro trh a výrobu, a s technikou též nebudou větší problémy. V tomto bodu je strategie Mazdy jasná a výrobce nyní nepochybně řeší jen samotnou výrobu, nikoliv techniku tohoto krasavce. Doufám, že Japonci najdou odvahu, aby v sérii příliš neredukovali šířku auta (nyní 1.900 mm), tím by proporce dostaly dost velkou ránu. Interiér snad také bude odpovídat kresbě, čímž potenciální kupce určitě neodradí. Good luck, zoom zoom!
No nova CX-9 s 2,5 SKYACTIV-G Turbo bude tiez pecka...
Pro moje potřeby .. to kazdopadne bude velké akorát..😊) a mělo by to být i sportovnější svezeni nez s CX -5 díky snížené výšce a rozšířenému rozchodu kol..cožbylm zatím důvod, ktery mě od krabice CX-5 zatím odrazoval..i kdyz jsem doma do ní od pani vehementne tlačen..😊
...tak potom to bude jasna CX-6.
Z dvojky mame CX-3, z novej CX-5 bude aj CX-6, potom pride dlhsia CX-7...no a CX-9 sa nam predstavi uz v novembri 2015 v L.A. aj s novym 4-valcom 2.5 SKYACTIV-G.. 😉
[odkaz]
Srovnání CX-3 a původní CX-5 ukazuje, že CX-5 potřebovala trošku přibrousit hrany... podle mě to ale docela spravil facelift, na nový model je ještě dost brzo. O nové CX-7 jsem zatím nic neslyšel. Taky to ale opravdu může vyjet jako nový crossover...