Novinky
Asi jediná destinace co mě láká opět vidět F1 naživo mimo Evropu....Tleskám Singapuru za vše co dělají pro závod F1 :yes:
No já nevím, podle mě jeden z nejnudnějších závodů za posledních 5 let.
Méďa dostal výprask a hned takový silný slova 😉
Brilantní výkon Seba 😉 Tuhle trať má prostě v malíku. Ten chlápek vyrostl v opravdového šampiona, letos je to nejsympatičtější jezdec. Titul s Ferrari je jen otázkou času :yes:
Dobrá práce Ferrari a Red Bull.
Mercedes? Proboha, proč nedostal Nico supersofty na poslední stint? Už se asi nakazili u Williamsu, kde taky přemýšlí kolenem a pokazí co můžou...
Cely vikend si s gumami nevedeli rady... ;-\ Takze 4. miesto povazujem ako najlepsie z mozneho - ani so s-softami by moc utocit nemohol, a skor by hrozilo, ze ku koncu by mu odisli uplne a prepadol by sa este hlbsie.
Takze klasicke "Schadensbegrenzung" 😉
Vasim ale v kazdom pripade gratulacia. 😉 :yes:
Tam to Nico ukociroval len vdaka svojej inteligencii.
tu bola situacia ovela horsia - pocas celeho vikendu nevedeli co maju robit, aby tie gumy "pracovali" a aby ich zbytocne nedrali... - proste bali sa a pre Nica by to bol velky risk.
Ved si zober, ze za cely zavod nezajazdil kolo do 1 sekundy za tymi 3-oma pred sebou ( myslim, ked bolo treba na to tlacit, nie tie udrziavacie, ktore dokazal mat porovnatelne...)