Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
manetino
Tak o čem to vlastně je? :no: Zajímavější článek by byl o tom jak šel Honzík na kytičky.
wolff
Zkoušel sem si to poměřit u svého Brava a vychází mi to + 0,1 deci..., je to dáno spíše zaokrouhlováním... Takže v pohodě...
A co mas za motor? Ja ted jezdil s T-Jetem 150k a ukazovalo mi to o 0,7l min(!) nez byla skutecnost a ani v servise s tim nic neudelali...
wolff ma 150k T-Jet 😉 Já se 120k T-Jetem hlásím odchylku 0,2-0,3l/100km, což je podle mě taky v pohodě.
Zajímalo by mě, jaké auto mělo těch 29%, kdyby to někdo náhodou zjistil, dejte určitě vědět! >😒]
Zajímalo by mě, jaké auto mělo těch 29%, kdyby to někdo náhodou zjistil, dejte určitě vědět! >😒]
Hugo_lo
To se ví, že skutečná spotřeba je jiná, než jakou uvádí palubní počítač. Mně je ale vcelku jedno, jestli má moje auto spotřebu 6, 6,5 nebo 7 litrů. Stejně to neovlivním. Snažím se jezdit ekonomicky, ale občas na to šlápnu a prostě jedu 😁 . Hlavní je, že mi ukazuje ručička od nádrže, takže vím, kdy mám natankovat. Palubní počítač ale využívám. Je super, že ukazuje různé závady, které auto má. Já jsem si ho navíc nechal přehrát z němčiny do češtiny u https😐/www.autacesky.cz/ , takže už to nemusím konečně překládat.
Před pár dny jsem se vezl v kamarádově úplně nové Octávii TDI. Na počítači svítilo 6,5 na sto... ale podle tankování jsem si spočítal alespoň o litr víc.. no jezdí hlavně po městě a jako čuník k tomu 😉
P.S. Byl jsem úplně u vytržení, jak dobře se dá 1,9 TDI utlumit.. Tady Škodě za výbornou práci upřímně tleskám, bylo to o 50% lepší, než v A3 se stejným motorem 😲
u ceeda to ukazuje +/- 0,5l/100km. taky to není ideál ale už je to o něco lepší.
U aut vytuněných powerboxem palubní počítač už z principu funkce powerboxu nemůže ukazovat přesně, u chipovaných aut se může spotřeba dostat mimo kalibrovatelný rozsah palubního počítače.
Teď v servisu řeší co s tím, že prý to tam zkusí přeprogramovat a zadat jiné pneu nebo co.
😉 :yes:
Kolega ma 1.9TDI 77kW a kdyz jsem v tom poprve jel, neveril jsem, ze hluk motru muze v relativne modernim aute tak silne pronikat do kabiny. Vzdyt je u toho problem normalne mluvit. Nevim jak A3, ale OII TDI je i uvnitr neskutecny traktor. :no:
BMW 118😜 47 dB
130 kmh😒br /> Octavia 2,0 TDI: 71 dB
BMW 118😜 70 dB
1 dB je na hranici rozlišovací schopnosti průměrného lidského ucha.
Takže když vezmeš že hlavní je aerodynamický hluk ve 130km/hod, tak podle decibelů absolutně nemůžeš soudit hluk v autě od motoru, kterej tě bude štvát, protože upoutá pozornost a soustředíš se na něj
Že se hluk nesčítá je mi jasné. Nicméně, na volnoběh je slyšet jen a jen motor, a tam jsou ty hodnoty stejné. A co mám provozní zkušenosti - V O2 TDI je motor za jízdy překryt aerodynamikou a pneumatikami.
Ono taky dost záleží, co do toho leješ. Když já do svojí PD naleju naftu TopQ od Benziny, tak to běží fakt tvrdě a vtíravě hlučně, zatímco s OMV je ticho po pěšině a šepot květin...
Tot zaklady akustiky! 😉