Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ferrari zvýší produkci, ročně chce vyrábět 9.000 aut

Ferrari si pod vedením Luca di Montezemola dlouho zachovávalo určitou exkluzivitu. Nyní však plánuje zvýšit výrobu o 30 %.
Zpět na článek
16. 10. 2015 12:49
Pá pá... ACZ....
.... tímto bych se rád rozloučil s lidma se kterýma jsem tady roky kecával (ať už v dobrém, nebo i zlém). ACZ už mě totálně nebaví.... Klikací testy, zcela tendenční přístup ke koncernu VW (dieselgate je pomyslná třešnička na dortu).... prostě ten web jde totálně do kopru a já už ho nepodpořím jediným klikem.... ;-)

I tenhle článek, stačí si přečíst úvod....

"Po loňském odchodu šéfa Ferrari Luca di Montezemola se mnozí fanoušci maranellské automobilky báli, že jeho nástupce Sergio Marchionne bude honit prodeje, čímž vozy Ferrari ztratí svoji exkluzivitu. Po roce se tyto obavy naplnily, značka se vzpínajícím hřebcem ve znaku hlásí plány na zvýšení produkce."

Pane Bureši, dle toho co cituji vyplývá, že podle Vás Ferrari ztratí exkluzivitu? Myslím že to opravdu není tak horké, co? ;-) Naopak když vidím ty jejich poslední auta tak se mi zdá že jsou čím dál lepší a že se Ferrari ostatním výrobcům luxusních sporťáků exkluzivitou ještě vzdaluje... Na mě z toho kouká snaha o kontroverzi a senzace za každou cenu....

Je to totálně únavné a je čas vymazat ACZ z oblíbených položek....
Rozbalit vlákno
13
Avatar - AUDIRS6
16. 10. 2015 13:24
Re: Pá pá... ACZ....
Ziadna polievka sa neje taka horuca, aka sa uvari... ;-)
Je piatok poobede..., dopraj p. Burešovi víkend. Po tom, pod ake clanky sa tu musel za posledne dni podpisovat, mu hadam tento 1 ulet prepacime... ;-)
Avatar - speedfred
16. 10. 2015 13:58
Re: Pá pá... ACZ....
...ty si ale tolerantný človek.Stretať takých viac.
Re: Pá pá... ACZ....
Bures tento týden jede. Odpadové clánky o dieselgate, clánek o ruské znacce Moskvic s chybami, plácání o Ferrari,
16. 10. 2015 14:00
Re: Pá pá... ACZ....
No, růst o 30 % je docela velký, nemyslíte? S ohledem na to, že se loni skutečně vedly diskuze o možné ztrátě exkluzivity, tak se obavy těch, kteří se báli navýšení produkce, skutečně naplnily.
16. 10. 2015 14:55
Re: Pá pá... ACZ....
No a co se stane pane Bureši? To budou mít Ferrari teď všichni a budou stávat na parkovišti u Penny? Nebo když přijedete s novým Ferrdou tak si všichni krom toho, že máte krizi středního věku budou ještě myslet - to je ale žebrák :-) ?
Avatar - speedfred
16. 10. 2015 16:20
Re: Pá pá... ACZ....
Predaje aút celosvetovo stúpajú a aj F môže zvýšiť objem výroby a stále budú exkluzívny výrobca.
16. 10. 2015 17:05
Re: Pá pá... ACZ....
zastanem sa redaktora. Zaregistroval som článok, kde montecemolo tvrdil, že oni tou cestou nepôjdu a teraz nastal vážny obrat. Pri výrobcovi ako je fer, je 30 % mega nárast. Použitie spojenia strata exkluzivity uklouzlo, ale to snáď sa už nemusíme chytať za slovíčka. Určite bude fer ďalej exkluzívnou značkou, ale do huby si nakydali famózne a zvádza to teraz ku takýmto reakciám.
Avatar - speedfred
16. 10. 2015 17:15
Re: Pá pá... ACZ....
to hej,Luca to tvrdil,ale ten už išiel cez palubu a Serdžo potrebuje nejaké drobné.
16. 10. 2015 18:05
Re: Pá pá... ACZ....
Luca je horký ital víc mluví a pak myslí. Ano dost toho dokázal, ale i dost pokazil. Byl to manager a dokázal Ferrari v os.autech dostat nahoru, ale byl to jen vrchol ledovce. Ale poslední dobou i v F1 šlapal vedle tak bylo střídání stráží..nic neobvyklého, ale italové to hold musí okecat a slíznout všechnu smetanu jen pro sebe ;-)
7000 mně moc exclusivní nepřijde, co má pak říkat chudák Pagani?
Kultem a exklusivitou je Ferrari v tom co mám pod kapotou(ve spojení s F1) a celkovým zážitkem z jízdy. Navrch zabaleno do krásného kabátku a když chceš udělají ti kabátek na míru a budou se o tebe královsky starat(i o ten kabátek). A to vše navýšením produkce o 2000tis nezmizí, ale jen naláká Dinem další, kteří podlehnou kouzlu Ferrari.
Avatar - Petrolhead_CZ
16. 10. 2015 23:52
Re: Pá pá... ACZ....
Luca byl jedinečná osobnost a člověk, který dostal Ferrari na absolutní vrchol supersportovních a sportovních aut, člověk, pod kterým vyhrálo Ferrari v F1 tolik titulů, pod kterým vznikly ty nejlepší silniční Ferrari a hlavně ten, který tvrdě zastával cestu tradice, exkluzivity, zachování charakteru a automobilových emocí a excelence a hrdě pokračoval v Enzově odkazu. Enzo cestu vyšlapal, ale až s LDM se z Ferrari stala legenda, ikona a vzor pro ostatní. Nazvat ho jen ''manažerem'' je velká křivda, skoro až urážka.

Ohledně neúspěchů F1 v posledních letech - na vině nebyl Montezemolo, ale neschopnost lidí v odnoži F1, kde to prostě neklapalo na vícero frontách, změny přicházely, holt to nevycházelo. Bylo to dáno i tím, že značka od r. 2009-2015 vyrobila svá nejlepší silniční auta v historii a jak káže všeobecně známá úměra - čím lepší úroveň silničních strojů, tím horší forma v F1. Je to železné pravidlo. Letošní auto vznikalo pod Lucou taktéž a je vidět, že nic není černobílé. Rovněž se člověk musí ohlédnout za úspěchy Ferrari v GT závodění. Ve WEC a předchozím světovém vytrvalostním šampionátu nemá značka , jejich F458 Italia už tam ve třídě GTE Pro 4x vyhrála všechny 3 tituly, předtím se jim to v letech 2009 a 2010 povedlo s F430, letos bojují o poslední titul s Italií, příští rok přijde 488 a zkušenost s novou technikou. A není to jen WEC, ale také ELMS, International GT Open, Blancpain GT, ALMS, European Endurance Series, atd. kde se jim také fantasticky daří (několik mistrovských titulů). F1 není pro Ferrari alfou a omegou, zvlášť ne při jejím současném stavu. A věřím, že do roku 2020 Ferrari vstoupí do nejvyšší třídy LMP1, tvrzení, že nevyjde rozpočet a lidské zdroje jsou nesmysl.
Avatar - Ham.
16. 10. 2015 18:38
Re: Pá pá... ACZ....
[odkaz]
Re: Pá pá... ACZ....
Buresi plácás.

Jedna z Buresových perel:
"Přestože o tom značka příliš nehovoří, je patrné, že růstem produkce bude chtít navýšit své příjmy a zisk."

Predstav si Buresi ze Ferrari nevyrábí auta jen tak pro legraci ale dokonce i pro zisk. To je novinka, co?

A co tak opravit ty nesmysly v tvém vcerejsím clánku o Moskvici?
Avatar - Hammunasakra
16. 10. 2015 23:47
Re: Pá pá... ACZ....
Jj agent Bureš to tu táhne ke dnu jako nás všechny ten ve vládě :-!