Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Porsche v boji proti retardérům – příď modelu 911 lze přizvednout o 40 mm

6 komentářů

Bully_
V Cesku se sice retardery najdou, ale jak svym poctem, tak i svou vyskou jde jenom o slaby odvar toho, s cim se potkavam treba ve Francii. Najde se jich par, co prejet ani nejdou, i kdybych se snazil najizdet jakkoli. A nejde jenom o retardery, i spoustu podzemnich parkovist (vsude) projektovali nejaci nepratele nizkych aut 8-s , nikdy se do nich proste nepodivam.
3_diamanty
a potom sa kazdy cuduje ze preco su SUV predajne uspesne.... no bodaj by nie ked vyssiu svetlu vysku uz dnes potrebujes aj do mesta na bezny nakup aby si niekde o obrubnik neoskrel naraznik alebo vzadu vyfuk ... ja si miestami v meste uz pripadam ako na prekazkovej drahe.... v minulosti si na taketo prekazky nespominam ... toto co dnes vidim na cestach a na parkoviskach rozne nadjazdy retardery rozne kopecky... a kdejake obrubniky... a vyvysenia prevysenia.... no proste hruza a des... hotova prekazkova draha..... takze uspechu kaskaja sportagu alebo juke sa vobec netreba cudovat ... ludia nie su blbi ... byt podvozkom co najnizse k zemi uz nie je dnes teda ziadna vyhra ani v meste ... taka vitara by sa mi pacila aj ako auto do mesta dnes uz .. poznam miesta kde by som ju aj v meste vyuzil a kde by ine bezne auta len zaplakali.... nehovoriac o jazde v zimnych podmienkach :yes:
Bully_
Myslis si, ze tvoje uvaha presvedci nejakeho majitele sportovniho kupe k tomu aby ho prodal a koupil si radsi tu Kiu Sportage? >😁 Na rozvoz deti do skolky a nakup par pytlu cernozeme se sportaky tak casto nepouzivaji.
3_diamanty
ako parodia na retarder fajn..... dalsie take to typicke propagacne video o nicom a uplne mimo reality ....

a teraz by to chcelo aj nejake realne video a seriozny retarder na urovni z realnej premavky nech sa zasmejeme :yes: .. zlate SUVecka :yes:
Bully_
To je za video terenni zlom. Nazev clanku sice mluvi o retarderech, ale tyhle zlomy jsou casto jeste horsi, proto i o kousek vys na tvou jinou reakci pisu o podzemnich parkovistich, kde se s tim setkas nejcasteji. S H/K se s tim neseznamis, neres to.
white label
Svatá prostoto...