Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Porsche v boji proti retardérům – příď modelu 911 lze přizvednout o 40 mm

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Porsche 911 prošlo nedávno faceliftem a v nabídce se i pro obyčejnější verze objevily prvky výbavy jako třeba natáčení zadních kol. Nyní se můžete podívat na další novinku, a to přizvednutí přídě.

Rostoucí počet otravných retardérů zcela jistě nepotěší žádného řidiče sportovních vozů. Zejména u nás jsou příčné prahy různých velikostí, na některé potřebujete snad až offroad, abyste je bez úhony zvládli. Ve světě supersportovních vozů již nějakou dobu existuje možnost přizvednout před přejezdem nerovností či horších silnic příď automobilu. Nyní se tento systém dostává rovněž do faceliftovaného Porsche 911.

Je to snadné, stačí zmáčknout tlačítko a příď běžné 911 se zvedne o 40 mm. Jedná se samozřejmě o příplatkový systém, pro mnohé zákazníky ale může zásadně zlepšovat využitelnost vozu. Na přiloženém videu je vidět, že se jedná o velmi jednoduchou operaci, díky které nebudete muset na každou vlnu vyjíždět zešikma. Kromě této funkce je novinkou pro Carreru S rovněž natáčení zadní nápravy.

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Avatar - white label
21. 10. 2015 20:55
Re: to je co za video
Svatá prostoto...
Avatar - Bully_
21. 10. 2015 20:48
Re: to je co za video
To je za video terenni zlom. Nazev clanku sice mluvi o retarderech, ale tyhle zlomy jsou casto jeste horsi, proto i o kousek vys na tvou jinou reakci pisu o podzemnich parkovistich, kde se s tim setkas nejcasteji. S H/K se s tim neseznamis, neres to.
Avatar - Bully_
21. 10. 2015 20:17
Re: Hloupost, ale potesi :)
Myslis si, ze tvoje uvaha presvedci nejakeho majitele sportovniho kupe k tomu aby ho prodal a koupil si radsi tu Kiu Sportage? >:D Na rozvoz deti do skolky a nakup par pytlu cernozeme se sportaky tak casto nepouzivaji.
Avatar - 3_diamanty
21. 10. 2015 19:43
to je co za video
ako parodia na retarder fajn..... dalsie take to typicke propagacne video o nicom a uplne mimo reality ....

a teraz by to chcelo aj nejake realne video a seriozny retarder na urovni z realnej premavky nech sa zasmejeme :yes: .. zlate SUVecka :yes:
Avatar - 3_diamanty
21. 10. 2015 19:21
Re: Hloupost, ale potesi :)
a potom sa kazdy cuduje ze preco su SUV predajne uspesne.... no bodaj by nie ked vyssiu svetlu vysku uz dnes potrebujes aj do mesta na bezny nakup aby si niekde o obrubnik neoskrel naraznik alebo vzadu vyfuk ... ja si miestami v meste uz pripadam ako na prekazkovej drahe.... v minulosti si na taketo prekazky nespominam ... toto co dnes vidim na cestach a na parkoviskach rozne nadjazdy retardery rozne kopecky... a kdejake obrubniky... a vyvysenia prevysenia.... no proste hruza a des... hotova prekazkova draha..... takze uspechu kaskaja sportagu alebo juke sa vobec netreba cudovat ... ludia nie su blbi ... byt podvozkom co najnizse k zemi uz nie je dnes teda ziadna vyhra ani v meste ... taka vitara by sa mi pacila aj ako auto do mesta dnes uz .. poznam miesta kde by som ju aj v meste vyuzil a kde by ine bezne auta len zaplakali.... nehovoriac o jazde v zimnych podmienkach :yes: