Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Policie v Abú Zabí: Videoklip ve stylu Rychle a zběsile a Mission: Impossibe

Policie v Abú Zabí nemá flotilu supersportů jako kolegové v Dubaji. Co myslíte, zvládne i tak zkrotit silničního piráta? Vyhraje Nissan GT-R nebo Ferrari 458 Italia?
Zpět na článek
22. 10. 2015 23:07
Avatar - Ondore
22. 10. 2015 17:38
Keď peniaze slúžia
Video akoby z budúcnosti je v skutočnosti realitou, keď vás v UAE zastavia policajti či colníci, tak vopred vedia vaše osobné údaje. A keďže im kriminalita narastá predovšetkým vďaka turistom (ale stále je nízka), tak je možné pochopiť zameranie videa práve na nich.
Ale otázka - chceli by ste na uliciach kamery? Chceli by ste, aby policajti mali zábery z verejných priestorov a v prípade krádeže či niečoho horšieho tak mohli efektívnejšie odhaľovať zločincov, či si skôr myslíte, že zneužívanie systému by aj tak zmenu neprinieslo? Beriete kamery na uliciach ako narušenie súkromia?
Rozbalit vlákno
3
Avatar - TeeJay
22. 10. 2015 18:12
Re: Keď peniaze slúžia
Ale prosímtě, je to v první řadě rasistické a zcela v souladu s islámskou doktrínou. Nechápu, proč to obhajuješ. ;-\

Co se týče policejního státu, ten tu dřív nebo později budeme mít taky. 8-s

Ten komentář k videu je naprosto luxusnííí. >:D :yes:
Avatar - Ondore
22. 10. 2015 23:38
Re: Keď peniaze slúžia
Len som sa zamyslel nad tým, či by náš minister vnútra nemal radšej použiť tých 1.300 kamier, ktoré kupujú aby mohli automaticky pokutovať supernebezpečných zločincov, ktorí prekročia o pár km rýchlosť radšej do miest na stráženie životov a majetku. Je mi jasné, že z jeho pohľadu to môže byť ok, štát zarobí hneď 2x - poplatky za pokuty plnia kasu, ukradnuté auto zvyšuje príjmy štátu, lebo ten okradnutý chudák si musí kúpiť nové ;-\ 8-s A tak nejak sa zamýšľam nad tým, dokedy bude táto zlodejina podporovaná nečinnosťou štátnej aparatúry.
Nezastávam sa nikoho, len som zvedavý, či ľudí naozaj desí, že by ulice boli monitorované...
Avatar - TeeJay
23. 10. 2015 10:31
Re: Keď peniaze slúžia
To reaguješ na druhou část mého příspěvku, já se pozastavil nad tím, že tě nepřekvapuje, že padouch je zápaďák a na vousáč v turbanu.

Co se kamer týká, nelze asi zpochybnit, že město, prošpikované sledovacími zařízeními, bude mít menší míru kriminality, ale policejní stát určitě není ta správná představa ráje na zemi. Nehledě na zneužitelnost - není to dlouho, co proběhla aférka s tím, co ve velíně městapo sledovalo - šmírování bytů, žen na ulicích apod.

Bohužel takzvaná ochrana lidí a majetku je spíš maskovaná snaha nás dojit, víc a víc. Nemyslím si sice, že by to šlo až tak daleko (nebudeme hledat zloděje, koupí nově věci zvýšíme příjmy rozpočtu), ale minimálně v oblasti dopravy jde jen a pouze o prachy.
22. 10. 2015 18:46
posledni zaber na auta
ten posledni zaber jak ostri hosi mirej kverama na prazdne Ferrari je vtipnej, ale nejak me unika co tim chtel autor rici >:D ...
Rozbalit vlákno
2
Avatar - Ondore
22. 10. 2015 23:41
Re: posledni zaber na auta
Možno by stačilo, aby autor článku prešiel aspoň základným výcvikom, ani nemusí ísť nutne o špeciálne jednotky. Dozvedel by sa, že auto môže ukrývať ďalšie potenciálne hrozby, to, že vystúpil šofér neznamená, že je objekt "čistý" ;-)
Avatar - TeeJay
23. 10. 2015 10:33
Re: posledni zaber na auta
Však to v článku zaznělo - Kitt. >:D
Avatar - beibej
22. 10. 2015 23:07
Nic moc
Nic moc docela nuda.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - HitmanPB
22. 10. 2015 23:30
Zabudli ste napísať, že je to reklama na Nissan
Mimochodom, proti Nissanu nemám nič :-)
Rozbalit vlákno
1
Avatar - pelikoš
23. 10. 2015 19:01
Re: Zabudli ste napísať, že je to reklama na Nissan
;-)