Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Focus RS 2016: Documentary Series už má čtyři díly

12 komentářů

evocolt
V nasich predajnach Ford Autopolis a Summit absolutne o tomto aute nic nevedia.Nevedia kedy bude,nevedia cenu a ani priajat objednavku.Pozerali na mna ako keby som padol z Marsu,ze okolite krajiny uz maju cenu,konfigurator a daju sa tieto auta aj zavazne objednat ;-\
3_diamanty
fordy su u nas uz roky v akejsi nazvime to agonii... ( ale preco su tam kde su ozaj neviem )...... ty aj niekde na cestach vidis tie uzasne faceliftovane focusy alebo fiesty... pretoze ja skor stretnem cactus ako fiestu po facelifte .. pritom v susednych cechach sa fordu docela dari a patri medzi tie top najpredavnejsie znacky na trhu ... co sa ale s fordom deje u nas je mi uz roky zahadou .... nove mondeo som videl asi 3 krat za posledny polrok... pritom novy passat vidim snad aj kazdy den ... aj mazdu 6 je hodne vidiet ... fordu to u nas proste dhodobo neslape... uz len najst priciny ze preco ze jo ...
augustin
Dnes som uz plny hnevu koli tomu pisal do Fordu. Odpoved bola: "ďakujeme za Váš email a záujem o vozidlo značky Ford.Výrobca uvádza nové produkty na rôznych trhoch Európy postupne. Slovensko zatiaľ nepatrí medzi krajiny, v ktorých by sa dalo dané vozidlo objednať. Želáte si, aby Vás kontaktoval predajca, keď bude k dispozícii k danému vozidlu cenník?"

Takze....cakat :-!
Gilgit - stop odpadu na Auto.cz
Viz moje odpoved nicku evocolt.
Hlavní duvod je v tom ze zatímco v Rakousku, Ceské republice atd. je tamní zastoupení Fordu dcerinnou spolecností Ford Motor Company, na Slovensku je importér nezávislá firma Summit Motors Slovakia. Proto taky Slovensko patrí v rámci interní organizace firmy Ford do jiného regionu nez Ceská republika.

Slovensko je v rámci Fordu soucástí regionu European Direct Markets (EDM). To jsou zeme ve kterých importérem není dcerinná firma Fordu ale nezávislá firma.

European Direct Markets are: Albania, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Estonia, Georgia, Gibraltar, Kazakhstan, Kyrgysztan, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malta, Moldova, Montenegro, Serbia, Slovakia, Slovenia, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine and Uzbekistan.
evocolt
Diky moc za info :yes: ..cakal som skor,ze Ford SK bude predlzenou rukou ceskeho importera ako to je vacsine pripadov co poznam.Len ma prekvapuje to,ze ludia co tam pracuju nemaju ani sajnu o autach ktore predavaju (maju predavat) a zaskoci ich,ze sa pytam na auto,ktore nemaju a o ktorom nic nevedia.A pritom na auto ako je Focus RS by som bol ako predajca max hrdy..asi som ale chcel vela info od silikonovej blondinky a typecka co ked som dosiel tak sa cesal v zrkadle auta a obzeral sam seba v odraze okna >😁
:yes: :yes: :yes:
iudex
Netreba paušalizovať, v Blave v Summite je napr. predajca Marián Segéň, ktorý Fordami žije, sám má youngtimera Ford Capri a neexistuje, že by niečo o Fordoch nevedel. Ale keď holt importér RS nezabezpečí, nemá čo predávať.
augustin
Tvoje znalosti v automobilovom priemysle je casto mozno len obdivovat. Som rad, ze si sa tu vratil :yes:
:yes:
jpor (RSKa)
pani, bohuzial je to bežné aj v inych oblastiach biznisu. Slovensko je proste malé a keď sa uvádza na trh nový produkt, sme na chvoste a poslednú v poradí. a se*e to tu všetkých a nepomáha to...
karel007
Vzhledem k tomu, že si chci na konci roku udělat radost pořádným HH, tak Ford focus rs je v mém merku. Ale chtěl bych vědět, kterého de**la napadlo prodávat focuse v "prémiovém" obchodě. Dnes jsem zavítal na Ořech a čekal jsem. V salonu asi tři rodiny a žádný prodejce. Říkám si ok, je sobota, počkám obhlidnu mustangy a ST a čekám. Prohlidnul jsem navíc ještě Mondeo a vse ostatní, co tam měli, ale pořád nikde nikdo po 20min. Je tohle normální? Schválně jsem zajel do VW na Jarov(abych se projel v R), ale i když to tam mají nějaké rozkopane, hned se mi někdo věnoval. Tak takle ne milý Forde, takto prémiové služby nevypadají. Proč to proboha neprodávají všude? Takže jsem se nedozvěděl, kdy bude konečně k dispozici predvadecka. Chjo.