Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Focus RS 2016: Documentary Series už má čtyři díly

Michal Fokt
Diskuze (12)
Ford se rozhodl navnadit nás na chystanou třetí generaci ostrého Focusu RS sérií videí, která jsou pohledem do zákulisí jeho vývoje. Právě bylo uvolněno čtvrté z nich.

Ford Focus RS 2016 má být autem, které si klade za cíl k smrti vyděsit prémiové hot-hatche od Audi, Mercedesu a BMW. Uznejte sami - výkon "přes 320 koní" může znamenat téměř cokoli, stejně jako točivý moment více než 430 N.m, navíc tu máme pohon všech kol s vectoringem točivého momentu mezi kola zadní nápravy a slibem možnosti driftování.

A aby měla konkurence nahnáno ještě víc, Ford nás masíruje dokumentární sérií videospotů, které mají navíc za úkol na sebe strnout veškerou pozornost petrolheadské komunity. První jsme vám ukázali koncem září a neminul ještě ani měsíc a už tu máme čtvrtý díl. Zatím není známo, kolik jich ještě přijde, kdoví, možná Ford vzhlíží k Fast & Furious.

Michal Fokt
Diskuze (12)
Avatar - iudex
24. 10. 2015 20:18
Re: Ach to Slovensko nase..
Netreba paušalizovať, v Blave v Summite je napr. predajca Marián Segéň, ktorý Fordami žije, sám má youngtimera Ford Capri a neexistuje, že by niečo o Fordoch nevedel. Ale keď holt importér RS nezabezpečí, nemá čo predávať.
24. 10. 2015 18:52
Ford store
Vzhledem k tomu, že si chci na konci roku udělat radost pořádným HH, tak Ford focus rs je v mém merku. Ale chtěl bych vědět, kterého de**la napadlo prodávat focuse v "prémiovém" obchodě. Dnes jsem zavítal na Ořech a čekal jsem. V salonu asi tři rodiny a žádný prodejce. Říkám si ok, je sobota, počkám obhlidnu mustangy a ST a čekám. Prohlidnul jsem navíc ještě Mondeo a vse ostatní, co tam měli, ale pořád nikde nikdo po 20min. Je tohle normální? Schválně jsem zajel do VW na Jarov(abych se projel v R), ale i když to tam mají nějaké rozkopane, hned se mi někdo věnoval. Tak takle ne milý Forde, takto prémiové služby nevypadají. Proč to proboha neprodávají všude? Takže jsem se nedozvěděl, kdy bude konečně k dispozici predvadecka. Chjo.
Re: Ach to Slovensko nase..
:yes:
24. 10. 2015 12:59
Re: Ach to Slovensko nase..
Tvoje znalosti v automobilovom priemysle je casto mozno len obdivovat. Som rad, ze si sa tu vratil :yes:
Re: Ach to Slovensko nase..
:yes: :yes: :yes: