Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Reportáž: Historické vozy Škoda na vlastní kůži

17 komentářů

Uživatel_5340709
Topore, nechlastej hned po ránu, pak místo dvou dveří vidíš tři. 😉
Xifarg
Vymyvej si co potrebujes. Ostatni si radi prectou jak se jezdi s auty, ke kterym se uz dneska tezko dostanou...
Tomas Dusil, auto.cz
Jojo máte pravdu, hned to změním
Sleeper
>😁 :yes:
Ji/Ri
do domácnosti. Je třeba vymývat pravidelně >😒]
Dzakobo
Úplně mě to vtáhlo. Historických aut je poměrně málo, moc nejezdí a proto je docela unikum dostat se k projížďce. Podobné zážitky může nabídnout řízení starého traktoru, lidé si je tak necení jako auta a leckde ještě slouží k občasné práci, navíc se nemá co pokazit a těch pár plechů vyrobí každý klempíř.
Nonsens
10 kapitol, žeby?
vabis
pěkná akce :yes:
Stejsn
že Aktuálně.cz to se stejnými fotkami mělo už včera. Napadlo někoho se zeptat, proč má ten spartak tři stěrače?
JakubA3
Článek skvělej, hezky napsanej, jen pan Petr se nejmenuje Petr, ale Petříček.
gil54
Hlavně má mít dva karburátory, lidová tvořivost v oblasti napojení chladiče na termostatovou hadici je otřesné a to pokousané čalounění dveří řidiče také není moc pěkné.
vecernicek2
Stane se 😄
FrantišekKLM
V roku 1952 ma otec Tudorom doviezol z porodnice.
Auto mu poskytol zamestnávatel.
Pozdejšie, ako malého školáka ma vzal na služobnú cestu.
Spomínam na pohodlné zadné sedadlá a útulnú tmavú kabínu....
vecernicek2
Hezký článek, ale neodpustím si to.. řidič má tvrdý chleba, ne těžký.. Už jste někdy viděli někoho jíst těžký chleba? >😁
gil54
Nediv se, když mu spadly sáňky. >😁
Auto CZ
>😁
3_diamanty
ten cerveny trojdverak je jedinecny.... padla mi sanka.... mne sa tieto stare vozy pacia viac ako tie niektore dnesne nove plastovo-displejove podivne auta uz bez charizmy bez duse...... krasne su tieto stare vozy vsetky .... dokonalost ... :yes: