Ekonomika
Mig_35
4
bude hůř😞
to druhý místo dáme >😁
Hlavně se nezaplést s Fiatem >😁
VAGinisté mají dnes svetový den smutku. >😁 >😁 >😁
Myslel sem že tim vyhlásili 18. září >😒]
Rychlost, s jakou vždy skáčeš IPAovi do zadnice je obdivuhodná >😁 :yes:
Víc vedle bejt nemůžeš - za posledni tejden nebo mě snad stokrát nazval lhářem slintalem atd. 😄
Zezadu dozadu já rad ale s IPOU fakt ne >😒]
Tady sem prostě nemohl odolat uvést to na pravou míru >😁
Pokud nevíš tak 18. září vypukla Dieselgate >😒]
Zezadu dozadu já rad ale s IPOU fakt ne >😒]
Tady sem prostě nemohl odolat uvést to na pravou míru >😁
Pokud nevíš tak 18. září vypukla Dieselgate >😒]
První místo patřní někomu, kdo utrácí R&D rozpočet na inovativní pokrok, nikoliv na to, jak nejvíc ušetřit.
A taky někomu, jehož některé modely jsou považovány za "nezničitelné". To u VW to mají naopak >😁
[odkaz]
Jo to se stává >😒]
V případě Klause ale půjde spíš o manipulaci 😉
Že Blanka funguje je stejně jasný jako že to je horší a úmyslně dražší trasa :-!
Která možná přispěla k tomu ze ešte hůř bude veden i vnější tranzitní okruh = samý špatný zprávy. Jediná otázka je jestli tohle Klaus ví nebo ne
Na to sem vlastně už odpověděl 😄
V případě Klause ale půjde spíš o manipulaci 😉
Že Blanka funguje je stejně jasný jako že to je horší a úmyslně dražší trasa :-!
Která možná přispěla k tomu ze ešte hůř bude veden i vnější tranzitní okruh = samý špatný zprávy. Jediná otázka je jestli tohle Klaus ví nebo ne
Na to sem vlastně už odpověděl 😄
To jsem ani nevěděl že koncern VW je na tom tak dobře. Přeju VW ať se jako evropska fa dostane na prvni misto. :yes:
Toyotě přeji co nejmeně uspěchu na starem kontinentě ať jsou ty jeji s přehledem nejošklivějši vytvory co nejmeně vidět.
Toyotě přeji co nejmeně uspěchu na starem kontinentě ať jsou ty jeji s přehledem nejošklivějši vytvory co nejmeně vidět.
Píp vem si prášek píp vem si prášek píp vem si prášek 😄
Jsem pro víc továren firmy Toyota na starém kontinentu :yes:
Tohle si jako ten co mam rad dobra auta nepřeji ani nahodou. Třidně auta na spodku svych třid a k tomu vzhled incestnich stvořeni neuznavam a jeji nepřitomnost by mě vubec nemrzela.
Ale, vypatlanec miromen se hlásí o slovo. >😁 >😁 >😁
nem értem
Em se rete fekete, kam se na nás se*ete >😁
To je mozné, nic to nemení na tom ze jsi vypatlanec.
Možne to je ale na tvych "kvalit" nelze dosahnout.
Copak, vypatlanej Mirku z Havířova, zase más záchvat VAGinismu? >😁 >😁 >😁
15 let zpátky mi kamarád říkával, že stejně nakonec budu jezdit Toyotama. Kam já ho všude posílal! >😁
Dnes už jezdím se šestou a rozhodně od nejspolehlivější a nejprodávanější značky neodejdu. Opravdu nemám důvod.
Ale díky za ostatní značky aut, aspoň automechanici budou mít co žrát 😉
Dnes už jezdím se šestou a rozhodně od nejspolehlivější a nejprodávanější značky neodejdu. Opravdu nemám důvod.
Ale díky za ostatní značky aut, aspoň automechanici budou mít co žrát 😉
No pockej - jeste nedavno jsi plakal nad novym Priusem, ze ho jako nechces. Ted uz bys do nej sel?
A jeste doatzy - mas nejake zkusenosti s Priusem PHEV? A s Priusem+?
Klidne i SZ, at tu neplevelime...
A jeste doatzy - mas nejake zkusenosti s Priusem PHEV? A s Priusem+?
Klidne i SZ, at tu neplevelime...
... zatímco vw vymýšlel švindly, Toyota rozvíjela kvalitu. Je dobře, že se jim to vyplácí - oběma. Nechť je to inspirací pro nás všechny v jakékoliv lidské činnosti.
Bravo Toyoo ... u vw platí onen pojem ksindlwagen. Pro mě naprosto nepřijatelná značka a to dyzlgatě byla jen ona třešnička.
Bravo Toyoo ... u vw platí onen pojem ksindlwagen. Pro mě naprosto nepřijatelná značka a to dyzlgatě byla jen ona třešnička.
Pocet vyrobenych aut: Toyota (cca 10 mil.) vs VW (cca 10 mil.)
Pocet zamestnancov: Toyota (cez 300 000) vs VW (necelych 600 000)
Typicka produkcia: Toyota (benzin+hybridy) vs VW (benzin+diesel)
Povod spolocnosti: Toyota (p. Kiichiro Toyoda) vs VW (fasisticka vlada)
Pocet zamestnancov: Toyota (cez 300 000) vs VW (necelych 600 000)
Typicka produkcia: Toyota (benzin+hybridy) vs VW (benzin+diesel)
Povod spolocnosti: Toyota (p. Kiichiro Toyoda) vs VW (fasisticka vlada)
Nevrací úder, jen VW momentálně doplácí na podvody. Každá automobilka má občas starosti, jednou Toyota, jindy VW, příště zase GM