Ekonomika
Aoyagi
10
První místo patřní někomu, kdo utrácí R&D rozpočet na inovativní pokrok, nikoliv na to, jak nejvíc ušetřit.
Přejít do diskuze
... zatímco vw vymýšlel švindly, Toyota rozvíjela kvalitu. Je dobře, že se jim to vyplácí - oběma. Nechť je to inspirací pro nás všechny v jakékoliv lidské činnosti.
Bravo Toyoo ... u vw platí onen pojem ksindlwagen. Pro mě naprosto nepřijatelná značka a to dyzlgatě byla jen ona třešnička.
Bravo Toyoo ... u vw platí onen pojem ksindlwagen. Pro mě naprosto nepřijatelná značka a to dyzlgatě byla jen ona třešnička.
15 let zpátky mi kamarád říkával, že stejně nakonec budu jezdit Toyotama. Kam já ho všude posílal! >😁
Dnes už jezdím se šestou a rozhodně od nejspolehlivější a nejprodávanější značky neodejdu. Opravdu nemám důvod.
Ale díky za ostatní značky aut, aspoň automechanici budou mít co žrát 😉
Dnes už jezdím se šestou a rozhodně od nejspolehlivější a nejprodávanější značky neodejdu. Opravdu nemám důvod.
Ale díky za ostatní značky aut, aspoň automechanici budou mít co žrát 😉
A taky někomu, jehož některé modely jsou považovány za "nezničitelné". To u VW to mají naopak >😁
"Nikdy jsem neměl jiné auto než škodovku. A ten německý dieselový dvoulitr je prostě motorový zázrak."
😁😁 Tyhle dvě věty stačí každému, kdo si chce udělat obrázek o jeho rozhledu v oblasti vozidel 😄
😁😁 Tyhle dvě věty stačí každému, kdo si chce udělat obrázek o jeho rozhledu v oblasti vozidel 😄
Pocet vyrobenych aut: Toyota (cca 10 mil.) vs VW (cca 10 mil.)
Pocet zamestnancov: Toyota (cez 300 000) vs VW (necelych 600 000)
Typicka produkcia: Toyota (benzin+hybridy) vs VW (benzin+diesel)
Povod spolocnosti: Toyota (p. Kiichiro Toyoda) vs VW (fasisticka vlada)
Pocet zamestnancov: Toyota (cez 300 000) vs VW (necelych 600 000)
Typicka produkcia: Toyota (benzin+hybridy) vs VW (benzin+diesel)
Povod spolocnosti: Toyota (p. Kiichiro Toyoda) vs VW (fasisticka vlada)
Je možne že vaginismus existuje a tim padem i lidi na něm ujiždějici. Jsou ale i lide kteři evidentně vylezli z vaginy v nespravnou dobu a ty si toho zařnym přikladem.
Sorry >😁
Prej stahujou VW Amarok v Jižní Americe - to sem třeba do včerejška nevěděl
A to čtu auto.cz denně >😒]
Prej stahujou VW Amarok v Jižní Americe - to sem třeba do včerejška nevěděl
A to čtu auto.cz denně >😒]
To jsem ani nevěděl že koncern VW je na tom tak dobře. Přeju VW ať se jako evropska fa dostane na prvni misto. :yes:
Toyotě přeji co nejmeně uspěchu na starem kontinentě ať jsou ty jeji s přehledem nejošklivějši vytvory co nejmeně vidět.
Toyotě přeji co nejmeně uspěchu na starem kontinentě ať jsou ty jeji s přehledem nejošklivějši vytvory co nejmeně vidět.
Jo to se stává >😒]
V případě Klause ale půjde spíš o manipulaci 😉
Že Blanka funguje je stejně jasný jako že to je horší a úmyslně dražší trasa :-!
Která možná přispěla k tomu ze ešte hůř bude veden i vnější tranzitní okruh = samý špatný zprávy. Jediná otázka je jestli tohle Klaus ví nebo ne
Na to sem vlastně už odpověděl 😄
V případě Klause ale půjde spíš o manipulaci 😉
Že Blanka funguje je stejně jasný jako že to je horší a úmyslně dražší trasa :-!
Která možná přispěla k tomu ze ešte hůř bude veden i vnější tranzitní okruh = samý špatný zprávy. Jediná otázka je jestli tohle Klaus ví nebo ne
Na to sem vlastně už odpověděl 😄
Copak, vypatlanej Mirku z Havířova, zase más záchvat VAGinismu? >😁 >😁 >😁
Víc vedle bejt nemůžeš - za posledni tejden nebo mě snad stokrát nazval lhářem slintalem atd. 😄
Zezadu dozadu já rad ale s IPOU fakt ne >😒]
Tady sem prostě nemohl odolat uvést to na pravou míru >😁
Pokud nevíš tak 18. září vypukla Dieselgate >😒]
Zezadu dozadu já rad ale s IPOU fakt ne >😒]
Tady sem prostě nemohl odolat uvést to na pravou míru >😁
Pokud nevíš tak 18. září vypukla Dieselgate >😒]
Tohle si jako ten co mam rad dobra auta nepřeji ani nahodou. Třidně auta na spodku svych třid a k tomu vzhled incestnich stvořeni neuznavam a jeji nepřitomnost by mě vubec nemrzela.
Nevrací úder, jen VW momentálně doplácí na podvody. Každá automobilka má občas starosti, jednou Toyota, jindy VW, příště zase GM
Zkušenosti pouze jízdní. Jednou si čtyřku asi koupím, ale teď bych dal přednost plusku.
No pockej - jeste nedavno jsi plakal nad novym Priusem, ze ho jako nechces. Ted uz bys do nej sel?
A jeste doatzy - mas nejake zkusenosti s Priusem PHEV? A s Priusem+?
Klidne i SZ, at tu neplevelime...
A jeste doatzy - mas nejake zkusenosti s Priusem PHEV? A s Priusem+?
Klidne i SZ, at tu neplevelime...
Ano, tim padem kecy o tom, ze nikdo nechce vyrabet trvanliva auta vyznivaji naprazdno. Jde to.
Já myslím že jednou už jim to stačilo a že Serjožu už několikrát odpálkovali s jeho nabdkou na spojení 😄