Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford F-150: titul Truck of the Year 2009 magazínu Motor Trend

8 komentářů

oIoo
...sotva číslíčka na stojanech začala ukazovat pod 24 začínám mít zálusk na tenhle US skvost, krize nekrize. Vždyť v Q7 už dneska jezdí každej kolotočář, ale pořádný bramborový cowboy potřebuje prostě automatickej vometák holínek. Tohle auto je prostě dokonalý. Stačí na něj Bčko doufám? 😉
chrudoš
Jojo, kdo nevidel na vlastni oci, nepochopi, tyhle auta jsem nenavidel, nicmene stacily 4 mesice v USA a je to laska na cely zivot 😄 No a amici si zase chrochtaji, benzin z 5 usd za galon spadl na 1,6, no neni moc o cem uvazovat 😄 Chvalim vyber, nicmene Silverado ci Sierra nejsou o nic horsi, jeste pouvazuj 😄
em.tom
To jo, ale platy jsou na cestě dolů, teda u těch, co ještě nějaký mají. A navíc musí doplácet hypotéky s tvrdýma podmínkama... Myslím, že auta nebudou v Americe ještě nějakou dobu v kurzu...
oIoo
no těžko říct, já si myslím, že američanům daleko míň záleží na baráku = vysoká mobilita pracovní síly = ochota stěhovat se za prací = nutnost dojíždět = nutnost auta. Není tam takový "radši budu 30let platit hypo a pak to bude moje, než být v nájmu" - takže amíci furt platí, a je jedno co. Tzn. když nemají na hypo díky krizi, pošlou doslova klíčky v obálce bance a ta chápe že barák je její. No a díky propadu si jej teď můžou refinancovat vlastně výhodněji, nebo na nižší cenu. Rozdíl jde "do banky" což se dá ověřit na těch miliardových odpisech.
Deadlift
Krize neni na veky 😉
[odkaz]
prejt
Nevím, čemu v této pro velké pick-upy velice těžké době pomůže. Získal sice titul, ale prodeje to asi zrovna moc neovlivní...
Top Ten Best-Selling Vehicles - Nov 2008 [odkaz]
Trucks making a comeback? Ford adds extra shift, overtime for F-150 [odkaz]
Stačí? 😄