Novinky
Nevím, čemu v této pro velké pick-upy velice těžké době pomůže. Získal sice titul, ale prodeje to asi zrovna moc neovlivní...
no těžko říct, já si myslím, že američanům daleko míň záleží na baráku = vysoká mobilita pracovní síly = ochota stěhovat se za prací = nutnost dojíždět = nutnost auta. Není tam takový "radši budu 30let platit hypo a pak to bude moje, než být v nájmu" - takže amíci furt platí, a je jedno co. Tzn. když nemají na hypo díky krizi, pošlou doslova klíčky v obálce bance a ta chápe že barák je její. No a díky propadu si jej teď můžou refinancovat vlastně výhodněji, nebo na nižší cenu. Rozdíl jde "do banky" což se dá ověřit na těch miliardových odpisech.
To jo, ale platy jsou na cestě dolů, teda u těch, co ještě nějaký mají. A navíc musí doplácet hypotéky s tvrdýma podmínkama... Myslím, že auta nebudou v Americe ještě nějakou dobu v kurzu...
Jojo, kdo nevidel na vlastni oci, nepochopi, tyhle auta jsem nenavidel, nicmene stacily 4 mesice v USA a je to laska na cely zivot 😄 No a amici si zase chrochtaji, benzin z 5 usd za galon spadl na 1,6, no neni moc o cem uvazovat 😄 Chvalim vyber, nicmene Silverado ci Sierra nejsou o nic horsi, jeste pouvazuj 😄
Trucks making a comeback? Ford adds extra shift, overtime for F-150 [odkaz]
Stačí? 😄