Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Crashtest Hyundaie Sonata proti Hyundaii Sonata

Korejští zákazníci mají pochyby o tom, že Hyundai Sonata vyráběný pro jejich trh není tak kvalitní, jako ten americký. Vyvrátit je měl crashtest obou automobilů.
Zpět na článek
1. 11. 2015 10:44
Ikona :-)))
"U nás se prý Hyundai i40 stal ikonou ... " Chachacha >:D >:D >:D To melou jen v reklamě, ale na ulici jich zase tolik nepotkám. Proč asi?
29. 10. 2015 10:31
Re: Jazyk
to vies. normalny novinarsky web by mal normalne vztahy s PR oddelenim v Nosoviciach a na poziadavku vyrobit ceske titulky pre video Hyundai-u o Sonate by urcite nejakeho korejca zvladajuceho aj cestinu nasli. a neverim ze by Hyu nemal pri tych prachoch co vali do reklamy dost na mierny sponzoring tohoto webu za to, ze nebudu voci jeho produktom kriticki viac ako je nutne a zasa tych info o Hyu bude viac a este aj pozitivnejsie ladenych. cize tym sa dostavame do stavu kedy nam z toho vyplyva ina otazka. je sponzoring VW podmieneny exkluzivitou? tot otazka ... :-!
28. 10. 2015 12:09
Jazyk
Ďakujem za kórejské titulky. Hneď mi to je jasnejšie ... >:D
28. 10. 2015 11:51
ČR
To by se v ČR stát nemohlo, že by 3/4 čechů pochybovali o kvalitě vozu Škoda >:D
28. 10. 2015 11:23
Hm...
"Korejští zákazníci mají pochyby o tom, že Hyundai Sonata vyráběný pro jejich trh není tak kvalitní, jako ten americký."

Takže kórejskí zákazníci pochybujú, že Hyundai robí pre domáci trh menej kvalitne ako pre americký - teda veria výrobcovi, že autá pre kórejský trh sú rovnako dobré ako tie pre Ameriku.
"Článok" je ale napísaný inak, kórejskí zákazníci majú pochyby o kvalite áut na domácom trhu. Takže buď je zle napísaný článok, alebo podtitul písal "Hotentot" neznalý českého jazyka.

Ten "článok" je v úvodzovkách preto, lebo nie som si istý, či tých pár stručných viet možno článkom nazvať. Dlhší tu býva koľkokrát aj bežný diskusný príspevok...