Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Astra K: Těšme se na dva nové motory, adaptivní podvozek je stále ve hře

26 komentářů

donPedro
A říkal Váš zdroj prosím i něco o verzi sedan - bude-li, či nebude-li?
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
Dobrý den,

neříkal, ale nevidím důvod, aby nebyla. Třeba pro Turecko bych o tom vůbec nepochyboval.
donPedro
Díky 😄 :yes: Tož snad ano - stávající generace, byť není na cestách vpodstatě vidět, vypadá hezky, defacto taková "baby" Insignia 😉
Honza Mička
Musím říct, že sedan mi přišel jízdně asi nejlepší. Kdysi jsem ho měl s dvoulitrovým dieselem a nastavitelným podvozkem a asi bych nic jiného ani nechtěl 😄
Nicco
Flexride mam a neprijde mi to nijak skvele, ale obycejny podvozek jsem nezkousel. Co je ale nejhorsi je cena CDC tlumice v originalu - 13tisic Kc. Dale je tam RJ, 4 gyroskopy a cerpadlo oleje(?). Nastesti pri tlumic vydrzi dyl, nez obyc.
Lucatus
Ja mám Jčko v sedanu a neměnil bych 😄 Jezdí super a jak píšeš taková babyinsignie 😄
Dixik2
Sedan bude v březnu 2016 v Ženevě.

Tady jsou spy fotky😒br />
[odkaz]
fOE
Na zadny dalsi motor nema smysl cekat, tomu legendarnimu litru stejne nic stacit nebude. >😁
Honza Mička
Vy se smějete, ale ten litr je fakt výborný!
CrankyDude
"...ale ten litr je fakt výborný! " >😁 Pro krabicove, hm? [odkaz]
Co ja vim 0.75 L je standard. Pro dobre vino z Bordeaux. :-!
Dzakobo
V Corse ano, v Astře dostatečný - 74 kW stačí jen tak tak. Neplést slova dostatečný/výborný, to je výrazný rozdíl!
Dixik2
V Corse jezdí pěkně ten litr,ale tam má 85 KW.Měl jsem ho možnost vyzkoušet.V Astře má 74 KW.V té jsem jezdil jenom s 1.6 CDTI 100 KW.
CrankyDude
"Kdysi jsem ho měl s dvoulitrovým dieselem a nastavitelným podvozkem a asi bych nic jiného ani nechtěl" :-! Pan si nejak protireci?
Honza Mička
Když napíšu výborný, neznamená to, že bych ho chtěl. Zkuste se projet a porovnejte s konkurencí. Třeba mi dáte za pravdu.
CrankyDude
"Zkuste se projet a porovnejte s konkurencí." :-! Ach soooo! 😲
Mno, osobne pridavne jmeno vyborny prikladam k motoru o objemu 5 L a vic. Zkuste se nekdy projet v aute s takovym motorem. :-!
Honza Mička
Srovnávejte srovnatelné. :-!
Ji/Ri
Ty jsi vůl jak rampa. Jen se zeptám: jel si s tím litrem? Nejel. Redaktor Mička ano a navíc má možnost srovnat. Tak nebuď hospodský plácal.
Dzakobo
Škoda, že nebude 2,0 biturbo, zatahoval už od 1000 ot. Proč se drží Opel a Renault tak u zdi??
maXX_CZ
Jsem zvedav, hlavne na rozdil mezi 1.4t a 1.6t.

Mala chybka, ve spodni casti textu je odkaz "astra K", ktery odkazuje na peugeot 😉
3_diamanty
ja som rad ze v ponuke mame aj klasicku atmosferu 1,4 so 74kw a 130Nm... sice to nebude take "delo" ako tie turba ale moc sa mi tato kombinacia pozdava a verim ze aj v tejto kombinacii bude u nas astra este stale hodne oblubena.... turbo neturbo.... mnoho ludi stale oceni vyssiu spolahlivost pred maximalnym vykonom ci velkou ( dnes uz takmer nikde nevyuzitelnou ) maximalkou.... ta 1,4ka atmo je ozaj moc fajn ... moze to byt este zaujimava kombinacia.... a u nas mozno aj najoblubenejsia :yes: ... takze palec hore za tuto poctivu atmosferu, to sa dnes uz len tak nevidi .. sikovny tah :yes:
Nicco
Niekto nechce turbo vobec a niekto ich ma 2 >😁
kyklop
Pokiaľ s tou atmosférou nespravili nejaký zázrak ako pokropenie živou vodou, tak to bude tragédia podobná ako v generácií minulej. Ten motor vrčal, hučal, žral a jazda bola fakt mizerná 😉
Gilgit - stop odpadu na Auto.cz
"Diskuse o tom, zda si Opel náhodou motor nevypůjčil od Renaultu (vznětové biturbo používá i současné Vivaro) je tedy zcela zbytečná." - dalsí perla autora Micky.

>😁 >😁 >😁
jam2015
Jednoducho si to vyfabuloval sám pre seba , aby sa blysol, že má prehľad.
Keď sa mýlim, tak čakám od autora link na takúto diskusiu.
corsaczek
Ten dobře informovaný zdroj je oficiální německý ceník, kde obě tyhle verze už Opel zveřejnil? 😉
eXp10it
Cože ten internet už funguje i přes hranice? Neeeee tak to je konec rádoby špionážní redakční práce [odkaz]