Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Facelift Toyoty GT86: Úpravami projde vše!

Šéfinženýr Toyoty GT86 Tetsuya Tada se rozvyprávěl o faceliftu, který se nyní pro vůz chystá. Podle jeho slov se změní vše, od vzhledu po nastavení podvozku a naladění motoru.
Zpět na článek
2. 11. 2015 15:18
Avatar - iudex
2. 11. 2015 15:18
Dobré správy
Tak to sú samé dobré správy. Jednak že Toyota a Subaru reagujú na výhrady k priebehu výkonu/krútiaku a motor upravia a drobné zvýšenie výkonu poteší tiež.
Pozitívne je aj to, že o budúcom modeli sa hovorí ako o istej veci, boli tu nie dávno pochybnosti, či vôbec Toyobaru spraví nástupcu. Zaujímavo tiež znie zmienka o elektrickom turbe (dúchadle, kompresore, whatever, nech ma inžinier AudiRS6 opraví), o takejto progresívnej technike Audi ešte len uvažuje a aj to spočiatku do najdrahších modelov; ak by s tým prišlo ľudové Toyobaru, to by si imidžovo dosť pomohli.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - EauRouge25
2. 11. 2015 16:43
Re: Dobré správy
Nástupce GT86 určitě bude. Tentokrát už ale bez přispění Subaru. Mluví se o použití platformy Mazdy MX5 na který bude postavená jak budoucí GT86, tak i menší sporťák ála koncept S-FR z letošního Tokia. Prý je to kvůli tomu, že Toyota chce v budoucnu používat svoje řadový motory a to by úplně nešlo dohromady spolu s boxerama od Subaru. Nicméně, aspoň budou dál žít malý zadokolky, ač to skoro všechno budou miaty, ale to vůbec nevadí - naopak.
Avatar - EauRouge25
2. 11. 2015 16:32
Špionážní fotky
Na fóru pro GT86/BRZ/FRS ft86.com, jsou už nějaký pátek i špionážní fotky. Takhle od oka lze vidět jiný zadní křídlo, upravený přední nárazník s malým "knírkem" a bez "kusadel", trochu jinou architekturu zadních světel a pár dalších drobností.

[odkaz]
Rozbalit vlákno
0