Ekonomika
Tabulky zjevně neodpovídají vlhkým představám osob, které očekávají brzký krach Škody a koncernu jako celku. Tudíž očekávám kvikot na téma: "Chceme tabulky soukromých prodejů."
Mám dotaz. Hyundaji i20 se v ČR neprodává?
Mám dotaz. Hyundaji i20 se v ČR neprodává?
Tabulky soukromých prodejů sou přeci známé.
1) škoda
2) hyundai
3) dacia
1) škoda
2) hyundai
3) dacia
Strýcku B?Be, továrna Skoda Auto v Mladé Boleslavi snizuje výrobu a skrtá smeny (napríklad dnesní odpolední smena ve výrobe vozu Fabia a Rapid Spaceback odpadla) zatímco továrna Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nosovicích je dobre vytízená. >😁 >😁 >😁
a to máš radost, viď, ty kok*te...
Vzteklé reakce primitivu jako ty velice pobaví. >😁 >😁 >😁
Ale ma pravdu - radost ti to dela :no:
Ty si dovolujes tvrdit neco o pravde? Ty který jsi tady lhal ze Volkswagen se "ihned priznal" ke skandálu dieselgate? >😁 >😁 >😁
Ne, radost mi to nedelá. Ale moc me baví jak prskají vypatlánci typu JGucci, térový papír a dalsí VAGinisté. Zrejme si nedovedes predstavit jak je ta Vase blbost zábavná. >😁 >😁 >😁
Ne, radost mi to nedelá. Ale moc me baví jak prskají vypatlánci typu JGucci, térový papír a dalsí VAGinisté. Zrejme si nedovedes predstavit jak je ta Vase blbost zábavná. >😁 >😁 >😁
Jakožto nestranny člověk z oboru za kterého se považuješ. Proc ti neuspech vw potažmo škodovky působí takovou radost?
Prodává,ale není ji moc vidět.
nejvíc je vidět I30 a I40. slušně se prodává i Genesis
Kolik se prodalo Genesisů, pokud nebereš předváděčky dealerů?
42 celkem a za říjen 6 kusů.
To je po odečtení těch předváděček?
Je to z SDA.Jestli je to rozlišené netuším.
No není 😄 , to je to na co naráží paja - ta auta jsou často (nechci psát většinou, čísla nemaje) jako předváděčky na salonech.
si anjdi na stránkách hyundai počet skladových modelů r.v. 2015. 42 jich tam faaakt není
víc než některých modelů jiných prémiových značek. googlit snad umíš, si to na SDA najdi.
Kecy chlapečku...jen kecy. Genesis se neprodává, je na showroomech, jezdí s ním vedení fabriky, to je vše 😉
Je úplně jedno kdo s tím jezdí, důležitý je kolik se těch aut dostane do republiky a sou v provozu. Kdyby vedení Hyundai koupilo 100 000 aut,. bude tu v čr 100 000 aut.
1-10/2015
Genesis - 42 ks
Jaguar XF - 34 ks
Volvo S80 - 34 ks
Maserati Ghibli - 32 ks
Lexus GS - 9 ks
Infiniti Q70 - 2ks
Tak pořád Hyundai nepořáží prémiové hráče? Chlapečku
>😁 >😁
1-10/2015
Genesis - 42 ks
Jaguar XF - 34 ks
Volvo S80 - 34 ks
Maserati Ghibli - 32 ks
Lexus GS - 9 ks
Infiniti Q70 - 2ks
Tak pořád Hyundai nepořáží prémiové hráče? Chlapečku
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes:
Vypatlánek Arese piští nadšením. >😁
Člověk jako ty mě nemůže urazit! 😉
Jasne, clovek který píse série nenávistných zvratku a pritom nemá gule vecne reagovat na prokazatelné argumenty jenom proto ze se mu nehodí do krámu musí mít hrosí kuzi takze není lehké ho urazit.
Ale vypatlánek v tvém prípade není urázka. To je (s lehkou nadsázkou) popis tvého stavu.
Ale vypatlánek v tvém prípade není urázka. To je (s lehkou nadsázkou) popis tvého stavu.
To bude kvikotu, až budou muset chodit povinně majitelé dieslů od VW na seškrcení výkonu a zvýšení spotřeby, jako už je o tom rozhodnuto v Německu a náš šašek ministr dopravy Ťok jmenovanej za Bureše to potvrdil, že u nás to bude taky. Až bude mít dvoulitrové tdi103kw snížený výkon třeba na 85kw a zvýšenou spotřebu, pak to bude teprve kvikot!
Nedivim se, Škodovka je prostě naše česká klasika! Nedejbože, aby ji předehnal nějakej korejskem šunt. Moje dvě poslední auta byly Škodovky z Áček a a další auto bude zase Škoda, nemám důvod jít jinam!
Český sen : škodovka z áček. To mě rozsekalo.
No někdo prostě nemá na nové auto, a nebo schválně dává přednost ojetému, když ho třeba parkuje před panelákem. Co je na tom tak směšného? A budeš se divit, najde se i nemálo lidí-klikařů, která je se službama Áček spokojená. Tím ovšem vůbec nechci řict, že já bych se tam odvážil koupit si auto. :-!
Tak jsme se zase jednou zasmáli... nechtěl bys na TV Barandov jako bavič? Gogo show a podobně..., co říkáš?
Tož rovněž dovolím se připojiti s apelem na vážené členy p.t. redakce aby tabulky rozšířili na prvních 10 míst. Domínívám se, že by toto rozšíření stačilo udělat asi jen u "nejnašlapanějších" segmentů B a C. Přiznám se, že i mne hlodá zvědavost jak velký či malý je aktuálně "soused z Nošovic" a jsem pravda poněku leniv hledat si to jinde ... 😉 Tož tak.
PS: chlapci je skoda ze neuvadzate tabulky s vacsim rozsahom ( aspon prvu 10tku v niektorych triedach kde je vela modelov ) .... hadzat prvu patku v nizsej strednej triede kde je 30 roznych modelov aut je trosku "uzkospektralny pohlad" ... rad by som videl aj viac ....
Mě by zajímalo, kde je větší soused z Boleslavi v prodejnosti >😁 >😁 S tou cenovou politikou právě radši lidi zvolí ix, které je trochu větší a má větší motory...
Ale je to fakt, jiné MPV v této cenové není na trhu 😄