Ekonomika
térový papír
11
a to máš radost, viď, ty kok*te...
Přejít do diskuze
Jakožto nestranny člověk z oboru za kterého se považuješ. Proc ti neuspech vw potažmo škodovky působí takovou radost?
Tabulky zjevně neodpovídají vlhkým představám osob, které očekávají brzký krach Škody a koncernu jako celku. Tudíž očekávám kvikot na téma: "Chceme tabulky soukromých prodejů."
Mám dotaz. Hyundaji i20 se v ČR neprodává?
Mám dotaz. Hyundaji i20 se v ČR neprodává?
Tož rovněž dovolím se připojiti s apelem na vážené členy p.t. redakce aby tabulky rozšířili na prvních 10 míst. Domínívám se, že by toto rozšíření stačilo udělat asi jen u "nejnašlapanějších" segmentů B a C. Přiznám se, že i mne hlodá zvědavost jak velký či malý je aktuálně "soused z Nošovic" a jsem pravda poněku leniv hledat si to jinde ... 😉 Tož tak.
Je úplně jedno kdo s tím jezdí, důležitý je kolik se těch aut dostane do republiky a sou v provozu. Kdyby vedení Hyundai koupilo 100 000 aut,. bude tu v čr 100 000 aut.
1-10/2015
Genesis - 42 ks
Jaguar XF - 34 ks
Volvo S80 - 34 ks
Maserati Ghibli - 32 ks
Lexus GS - 9 ks
Infiniti Q70 - 2ks
Tak pořád Hyundai nepořáží prémiové hráče? Chlapečku
>😁 >😁
1-10/2015
Genesis - 42 ks
Jaguar XF - 34 ks
Volvo S80 - 34 ks
Maserati Ghibli - 32 ks
Lexus GS - 9 ks
Infiniti Q70 - 2ks
Tak pořád Hyundai nepořáží prémiové hráče? Chlapečku
>😁 >😁
No není 😄 , to je to na co naráží paja - ta auta jsou často (nechci psát většinou, čísla nemaje) jako předváděčky na salonech.
Nedivim se, Škodovka je prostě naše česká klasika! Nedejbože, aby ji předehnal nějakej korejskem šunt. Moje dvě poslední auta byly Škodovky z Áček a a další auto bude zase Škoda, nemám důvod jít jinam!
Naproto s tebou souhlasím, pouze pětice míst u každého segmentu je zcela nedostatečné hlavně u segmentu B, a C a D!
ten dlhodoby uspech ix20 v CZ ma neustale prekvapuje... u nas vengu clovek ani moc nestretne .. obcas ano ale je ich fakt pomenej...... ix20 po facelife som hadam videl snad len 2-3 krat ...... a pritom v CZ je ix20 doslova predajny trhak .... samozrejme ze ma to tesi ze sa ix20 v CZ dari ...... ale je zaujimave ze u nas nic... u nas tieto vozy akosi nevidim.. aj golfov sportsvan je u nas malicko.. ten nevidiet nikde.... ano kazdy trh ma svoje specifika ... v CZ zase nefrci vitara... tiez pre nas na slovensku nieco nepochopitelne..... ved u nas je vitara medzi najpredavanejsimi modelmi na trhu ... je opat vidiet ze kazdy trh ( hoci sme si na mape blizko ) ma svoje specifika a to je na tom to uzasne a jedinecne :yes😒br />
PS: chlapci je skoda ze neuvadzate tabulky s vacsim rozsahom ( aspon prvu 10tku v niektorych triedach kde je vela modelov ) .... hadzat prvu patku v nizsej strednej triede kde je 30 roznych modelov aut je trosku "uzkospektralny pohlad" ... rad by som videl aj viac ....
PS: chlapci je skoda ze neuvadzate tabulky s vacsim rozsahom ( aspon prvu 10tku v niektorych triedach kde je vela modelov ) .... hadzat prvu patku v nizsej strednej triede kde je 30 roznych modelov aut je trosku "uzkospektralny pohlad" ... rad by som videl aj viac ....
No někdo prostě nemá na nové auto, a nebo schválně dává přednost ojetému, když ho třeba parkuje před panelákem. Co je na tom tak směšného? A budeš se divit, najde se i nemálo lidí-klikařů, která je se službama Áček spokojená. Tím ovšem vůbec nechci řict, že já bych se tam odvážil koupit si auto. :-!
Ty si dovolujes tvrdit neco o pravde? Ty který jsi tady lhal ze Volkswagen se "ihned priznal" ke skandálu dieselgate? >😁 >😁 >😁
Ne, radost mi to nedelá. Ale moc me baví jak prskají vypatlánci typu JGucci, térový papír a dalsí VAGinisté. Zrejme si nedovedes predstavit jak je ta Vase blbost zábavná. >😁 >😁 >😁
Ne, radost mi to nedelá. Ale moc me baví jak prskají vypatlánci typu JGucci, térový papír a dalsí VAGinisté. Zrejme si nedovedes predstavit jak je ta Vase blbost zábavná. >😁 >😁 >😁
To bude kvikotu, až budou muset chodit povinně majitelé dieslů od VW na seškrcení výkonu a zvýšení spotřeby, jako už je o tom rozhodnuto v Německu a náš šašek ministr dopravy Ťok jmenovanej za Bureše to potvrdil, že u nás to bude taky. Až bude mít dvoulitrové tdi103kw snížený výkon třeba na 85kw a zvýšenou spotřebu, pak to bude teprve kvikot!
Strýcku B?Be, továrna Skoda Auto v Mladé Boleslavi snizuje výrobu a skrtá smeny (napríklad dnesní odpolední smena ve výrobe vozu Fabia a Rapid Spaceback odpadla) zatímco továrna Hyundai Motor Manufacturing Czech v Nosovicích je dobre vytízená. >😁 >😁 >😁
Já vím o firmě co jeden má. A Hyndai čr to fakt není. Mimochodem náš ředitel si ted koupil nový Hyundai I30, soukromý >😁
Tak jsme se zase jednou zasmáli... nechtěl bys na TV Barandov jako bavič? Gogo show a podobně..., co říkáš?
Ale v každé prodejně je jeden až dva Genesisy na showroomu, alespoň v létě v Brně hned na dvou pobočkách.
Ale shodněmež se raději že u deseti míst by tabulka rozhodně měla skončit. Jináč by ten článek mohl ....... no raději to ani nevyslovovat 😉
Ano.Bude vycházet z Caddy.Jsem ho ve středu prohlížel a oproti tomu předchozímu se mě to nové líbilo víc.
Je posunuté na léto 2016.Zatím škodovka vydala jedno prohlášení a že ještě se vyjádří.V tom létě by měl být.
Nový Roomster bude? Vždyť minulý týden se tu hlásalo o zrušení Roomsteru.
Ale je to fakt, jiné MPV v této cenové není na trhu 😄
Ale je to fakt, jiné MPV v této cenové není na trhu 😄
Kecy chlapečku...jen kecy. Genesis se neprodává, je na showroomech, jezdí s ním vedení fabriky, to je vše 😉
Protože je levná 😄
Mě by zajímalo, kde je větší soused z Boleslavi v prodejnosti >😁 >😁 S tou cenovou politikou právě radši lidi zvolí ix, které je trochu větší a má větší motory...
Mě by zajímalo, kde je větší soused z Boleslavi v prodejnosti >😁 >😁 S tou cenovou politikou právě radši lidi zvolí ix, které je trochu větší a má větší motory...
Jasne, clovek který píse série nenávistných zvratku a pritom nemá gule vecne reagovat na prokazatelné argumenty jenom proto ze se mu nehodí do krámu musí mít hrosí kuzi takze není lehké ho urazit.
Ale vypatlánek v tvém prípade není urázka. To je (s lehkou nadsázkou) popis tvého stavu.
Ale vypatlánek v tvém prípade není urázka. To je (s lehkou nadsázkou) popis tvého stavu.
Já se za nej nejen považuji. Ale nemá cenu to rozebírat protoze i tak si tady kazdý muze psát co chce. Neúspech VW ani Skody ani zádného jiného výrobce mi nepusobí radost.