Novinky
VW USA svolává necelých 92 tis. vozů Beetle, Golf, Jetta a Passat MY2015-16 s 1.8 a 2.0 TSI kvůli vačkovým hřídelím. [odkaz]
Na posraneho i h@jzl spadne. Jeste se tady nepsalo o tom, ze VW ma hlaseny podprumerne pocty zraneni a fatalit za poslednich 10 let. [odkaz] :-!
A to byla jak na potvoru Alfa Romeo.
😜
😜
Alfa Romeo 147, 156, VW Scirocco, Audi S5 a R8 se mu povedly 😉 Zbytek je koncernová nuda, která neumí a ani nemá vystupovat z davu, to ano.
Je to sice cástecne OT ale ne úplne. Prichází porád víc informací o podvodnících z Wolfsburgu. Vývojoví inzenýri tvrdí ze bez podvodu nebylo mozno splnit verejne proklamované cíle drívejsího predsedy predstavenstva Winterkorna. Soucasný séf Müller se bojí cestovat do USA aby si ho tam nenechali. A vsemocný séf koncernových odboru Osterloh má evidentne výhrady proti tomu co delá nové vedení.
Tímto preji vsem VAGinistum peknou nedeli. Hlavne tem komikum kterí tvrdí ze Volkswagen nikdy nepovádel a ze dopady na koncern budou zanedbatelné. >😁 >😁 >😁
Tímto preji vsem VAGinistum peknou nedeli. Hlavne tem komikum kterí tvrdí ze Volkswagen nikdy nepovádel a ze dopady na koncern budou zanedbatelné. >😁 >😁 >😁
je škoda, že podobný věci účelově vytahuješ jen u VW Group, ono by se toho dalo napsat tolik o každým koncernu...tady mi to přijde jen takový tendenční...
Máš spoustu informací, ale používáš je jen jednostranně. Víš jak to pak vyzní, když tu spíláš redakci? 😉
Máš spoustu informací, ale používáš je jen jednostranně. Víš jak to pak vyzní, když tu spíláš redakci? 😉
Účelově? Tendenční?
O kazdém koncernu se dají napsat negativní veci ale causa Volkswagen je neco jného. Plánovaný podvod od A do Z, a to u firmy jejíz vedení je známo svojí arogancí. Dnes vlastne jiz máme podvody dva. K tomu prichází arogantní a zároven hloupý postup koncernu od doby kdy byl na jare 2014 poprvé Americany upozornen na to ze má problém.
Muj príspevek je zcela OK.
Co se týce druhé cásti mého príspevku, tak vzhledem na prokazatelnou tendenčnost webu ACZ s jeho vlezdo***ismem ve smeru Mladá Boleslav a Wolfsburg a prihlouplé komentáre místních VAGinistu taky perfektne sedí.
K tvé poslední vete: Redakci spílám oprávnene at se to nekomu líbí nebo ne. Já jsem na ACZ jako diskutér a mohu psát co chci. Jediný problém by byl, kdybych tak jako nekterí jiní diskutéri psal veci které nejsou pravda, ovsem to nedelám.
O kazdém koncernu se dají napsat negativní veci ale causa Volkswagen je neco jného. Plánovaný podvod od A do Z, a to u firmy jejíz vedení je známo svojí arogancí. Dnes vlastne jiz máme podvody dva. K tomu prichází arogantní a zároven hloupý postup koncernu od doby kdy byl na jare 2014 poprvé Americany upozornen na to ze má problém.
Muj príspevek je zcela OK.
Co se týce druhé cásti mého príspevku, tak vzhledem na prokazatelnou tendenčnost webu ACZ s jeho vlezdo***ismem ve smeru Mladá Boleslav a Wolfsburg a prihlouplé komentáre místních VAGinistu taky perfektne sedí.
K tvé poslední vete: Redakci spílám oprávnene at se to nekomu líbí nebo ne. Já jsem na ACZ jako diskutér a mohu psát co chci. Jediný problém by byl, kdybych tak jako nekterí jiní diskutéri psal veci které nejsou pravda, ovsem to nedelám.
Chtel jsem Ti napsat totez co Paja. Umis napsat zajimavy prispevek, a nikdo te neobvinuje ze lzi o automotive.
Jen tim vyberem temat + vulgarnim napadanim nazorove opozice pomerne jasne prozrazujes sve chlebodarce...:0)
Nez mne zahrnes do nejakeho klubu, nemam doma zadne auto z VAG..:0)
Jen tim vyberem temat + vulgarnim napadanim nazorove opozice pomerne jasne prozrazujes sve chlebodarce...:0)
Kdyz tak dobre vís kdo jsou mí chlebodárci tak by me to taky zajímalo.
Takze dve jasné a konkrétní otázky😒br />
1. Koho povazujes za moje chlebodárce?
2. Muzes tvoje tvrzení prokázat?
A ted uvidíme jaká bude odpoved. Protoze zatím to co píses o nejakých fiktivních "chlebodárcích" v jejichz zájmu tady údajne písu negativní prísevky o VW je nesmysl, pomluva a lez.
Jinak poznámka pro vsechny kterí me vycítají "účelovost" a "tendenčnost": Doporucuji vám cetbu toho co nemecká média písí o skandálu koncernu Volkswagen. To doporucení platí i pro místní VAGinisty.
jakubMG nás potom jiste bude informovat o chlebodárcích tech nemeckých médií. >😁 >😁 >😁
A jeste jedna vec která ti evidentne nedochází (a vzhledem k tomu ze sám lzes tak ani nemuze): Ja nenapadám lidi kterí mají jiný názor, ale lidi kterí lzou a lidí kterí písí nenávistné zvratky o urcitých národech, zemích, firmách vyrábejících automobily, znackách atd.
Takze dve jasné a konkrétní otázky😒br />
1. Koho povazujes za moje chlebodárce?
2. Muzes tvoje tvrzení prokázat?
A ted uvidíme jaká bude odpoved. Protoze zatím to co píses o nejakých fiktivních "chlebodárcích" v jejichz zájmu tady údajne písu negativní prísevky o VW je nesmysl, pomluva a lez.
Jinak poznámka pro vsechny kterí me vycítají "účelovost" a "tendenčnost": Doporucuji vám cetbu toho co nemecká média písí o skandálu koncernu Volkswagen. To doporucení platí i pro místní VAGinisty.
jakubMG nás potom jiste bude informovat o chlebodárcích tech nemeckých médií. >😁 >😁 >😁
A jeste jedna vec která ti evidentne nedochází (a vzhledem k tomu ze sám lzes tak ani nemuze): Ja nenapadám lidi kterí mají jiný názor, ale lidi kterí lzou a lidí kterí písí nenávistné zvratky o urcitých národech, zemích, firmách vyrábejících automobily, znackách atd.
Tak co IPO, jak je? Máte dnes ve cvokárně vycházky a opět přístupné internetové kavárny, když je venku tak hezky jak vidím >😁
Vítej vypatlánku s nickem Petrolhead_CZ. Ve cvokárně jsem nikdy nebyl takze nemám zkusenosti ale ty se tam evidentne dobre vyznás. >😁 >😁 >😁
Koho más na pokoji? Napoleona? Jana Husa? Hitlera? Nebo je vás tam majitelu, designeru a konstruktéru vozu znacky Ferrari víc a máte vlastní pokoj?
Koho más na pokoji? Napoleona? Jana Husa? Hitlera? Nebo je vás tam majitelu, designeru a konstruktéru vozu znacky Ferrari víc a máte vlastní pokoj?
Už tradičně jakostní a inteligentní reakce z tvé strany, tleskám ti >😁
Tvé rádoby stěry na úrovni devítiletého caparta umí člověku rozsvítit den :yes😒br />
Až se budeš vracet do vypolštářované místnosti, tak si na to vzpomeň, až sebou budeš znovu mlátit >😁
Tvé rádoby stěry na úrovni devítiletého caparta umí člověku rozsvítit den :yes😒br />
Až se budeš vracet do vypolštářované místnosti, tak si na to vzpomeň, až sebou budeš znovu mlátit >😁
Reakce odpovídá príspevku na který se reaguje.
Co se týce cvokárny tak znalosti jak to tam chodí más evidentne ty, Ferraristo... >😁 >😁 >😁
Co se týce cvokárny tak znalosti jak to tam chodí más evidentne ty, Ferraristo... >😁 >😁 >😁
Chtel jsem Ti napsat totez co Paja. Umis napsat zajimavy prispevek, a nikdo te neobvinuje ze lzi o automotive.
Tvá arogance a přesvědčení o tvých (minimálních) znalostech je vyloženě groteskní 😄
Minimálních znalostech? A to píse vypatlanec jako Petrolhead_CZ? >😁 >😁 >😁
Tvé příspěvky nejsou nic jiného než přehlídka výkalů 😄 Tvá naivita je zřejmě projevem tvé euforie, že tě pustili na chvilku z ústavu >😁
Jakou další perličku vymyslíš teď, no? :-!
Jakou další perličku vymyslíš teď, no? :-!
Takové zvratky vypatlance jaké sem píses ty není treba komentovat.
Právě že některé věci o VW Group se tady ofiko nedozvíš,je dobře že kdo informace má,tak je sdělí.Reagoval by jsi,kdyby se ty informace týkali jiného koncernu/firmy?
Reaguješ stejně při článcích o tom,že musí podvádět i ostatní výrobci,že všechny motory jsou stejné?(Ano když je VW v průšvihu je vše stejné,když probíhá uživatelský test kupodivu nic stejné není).
A jak se stavíš k lidem,kteří odsuzují výrobky skrze reklamu (ač reklama může být a zpravidla bývá nadsazená) a stejně morálně by tudíž měli odmítat produkci firmy,která vědomě podvádí?
Ono ta jednostrannost,zaslepenost je zde u poměrně velké části diskutérů.
Ale u nicku IPA se zrovna neprojevuje tolik,jako u jiných.
Reaguješ stejně při článcích o tom,že musí podvádět i ostatní výrobci,že všechny motory jsou stejné?(Ano když je VW v průšvihu je vše stejné,když probíhá uživatelský test kupodivu nic stejné není).
A jak se stavíš k lidem,kteří odsuzují výrobky skrze reklamu (ač reklama může být a zpravidla bývá nadsazená) a stejně morálně by tudíž měli odmítat produkci firmy,která vědomě podvádí?
Ono ta jednostrannost,zaslepenost je zde u poměrně velké části diskutérů.
Ale u nicku IPA se zrovna neprojevuje tolik,jako u jiných.
Na mě to působí, že problém s tím co dělá vedení, nemají jen odboráři. Viz i tento odchod?
Tezko ríct kdyz clovek nezná presné pozadí odchodu Waltera de Silvy. Muze to být tak i tak. Ale problém s tím co delá vedení má porád víc zamestnancu koncernu Volkswagen. Takze se dá jen doufat ze jak ve vedení samotném tak ve stylu jeho práce dojde ke zmenám.
Za druhé, od kdy se člověku, který jde do zaslouženého důchodu, říká krysa? Navíc, když s firmou bude externě spolupracovat dál?
Vidím to spíš na vaší poruchu osobnosti.
Podle mě je největší designová tragedie Passat.
líbil se mi CC před FL 😄
A Scirocco.
Těžko si dokážu představit, že takovéto skandály automobilku posílí..
Zprávička, co jsem četl: vyhozený byl vedoucí kvality, který v době vývoje "postižených motorů" ve firmě ani nepracoval (možná whisteblower?), zatímco klíčoví šéfové vývoje zůstávají.
"uděláme vše pro znovuzískání Vaší důvěry" :no:
Jen kritizují a virtuálně potápějí lodi... 😉
A mám i TDI, jen nevidím žádnou souvislost Pepku 😉
To na tebe sedí, už od prvních žumpozních slovních spojení, co jsi tu vysemenil.
...vybírat auta podle toho co má nebo nemá soused může jen "Pepek" 😄
Anebo osel, napadající chlapa, co něco dokázal, za to, že jde do důchodu?
Jinak, nedostává zlatý padák spíš ten, kdo je vyhazován?
[odkaz]