Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

PwC: Prodej aut v Rusku letos klesne až o 45 procent

63 komentářů

Gilgit - stop odpadu na Auto.cz
Otázka pro neschopáky z redakce ACZ. Cituji z clánku "Uvedla to dnes poradenská společnost PricewaterhouseCoopers (PwC),..." - vázne to PwC uvedla dnes? Nebo jste jenom tak líní lempli ze nejste schopni ani redigovat zprávu CTK?
samael
U vás na Sputniku máte jistě schopnější "novináře",protože jsou ti jsou schopni udělat demokrata i z Kadyrova. >😁
Vypatlánku a lhári s nickem samael. Se Sputnikem nemám nic spolecného takze zase jedna z obvyklých lzí.

Budes se divit ale já Sputnik ani pravidelne nesleduji takze se k tamním novinárum nemuzu vyjadrovat. Ale horsí nez novinári na ACZ zrejme nebudou.

Jinak jako velký antikomunista který pred listopadem 1989 drzel hubu a krok a az ted jsi velký hrdina velice bavís, Jsi lepsí nez kabaret.

Presto by ti jiste neuskodila návsteva odborníka.
samael
Já držel hubu,zatímco ty jsi na schůzích závodního výboru KSČ dělal to samé ,co děláš dnes-opěvoval sovětské geroje. >😒]
V zivote jsem nebyl na nejakße schuzi KSČ. Takze to je zu tvoje druhá lez v této diskusi,

Zajímavé ze vy údajní bojovníci a demokracii a svobodu lzete jak kdyz tiskne.

Dnes si dovolujete lhát, za komunistu jste drzeli hubu a krok a nedovolili si ani pípnout (maximálne neco ukrást v práci). >😁 >😁 >😁
_Karel_
Ano, krádež coby boj proti komunismu >😁
Podobně jak Mašínové. ;-\
:yes: :yes: :yes:
samael
Máš to popletené,bolševiku.Dnes už si dovolujeme říkat pravdu a to vás hodně se.. >😁
Dnes jsi trikrát prokazatelne lhal. Dnes si dovolujete lhát. Tehdy jste drzeli hubu a krok. nedovolili jste si ani pípnout, za to jste vetsinou kradli vsechno co se dalo.
samael
Kdo to prokáže?Vyvadil nebo Foldyna? >😒]
pogo26
Podle tvého slovníku jseš jen tupá oběť veřejnoprávní propagandy. Sputnik, Vyvadil a Foldyna opravdu nejsou nejznámější a nejvýznamnější světoví kritici současné politiky západních "elit". 😄
samael
Ještě jsem zapomněl na "dopravního e😜erta" s.Humla.Ten "prokazatelně" ví,že WTC zničila CIA. >😒]
samael je extrémní vypatlanec. Ale ty jeho slinty docela baví.
samael
Nekecej,kdybys měl tu možnost,tak bys mě zkopal stejně,jak to dělají Putinovi úderníci nepřátelům lidu v Rusku.Samozřejmě v klasické putinovské férovce v poměru 3 ku 1. >😁
Ctvrté dnesní lez nicku samael. Jinak bavís, hrdino, Jako zbabelec jsi za komunistu ani nepípnul a ted vyskaujes a lzes. >😁 >😁 >😁
samael
Nezapomeň to nahlásit Ištvánovi. >😁
Bylo by zajímavé videt jak bys tvoje tri dnesní lzi prokazoval v prípade ze bys musel. Vzhledem k tomu ze ani na jedné ze trí vecí které mi predhazujes není ani zrnko pravdy a vzhledem k dalsím okolnostem bys na tom byl dost blbe.
mrazik
IPA ty mas jednou vyhodu, nic dokazovat nemusis, ty uz jsi tu toho dokazal dost.
Vítej, vypatlance a lhári.
JirkaV8
Gilpicak není bolševik, ale bolsevicky gauner a podvratak šířící tu jen propagandu a deviace. Na něj pozor, lepší 3 romské rodiny v sousedství než tu zvracenou vosickeho podrztazku koupenou za dvě pade.
Vítej, Jirko 8 cm. Jak se más, vypatlánku? Dodrzujes narízení pana doktora? Zrejme ne kdyz to s tebou tak mlátí. >😁 >😁 >😁
mrazik
IPA ze ty jsi si zase nevzal leky ? A kolikrat jsem ti rikal, ze ten obraz Stalina mas nechat ve sklepe a netahat ho nahoru.
Vítej, vypatlance a lhári.
mrazik
Neboj, voda uz se vari....
Na tebe jí ale bude potreba velké mnozství...
samael
nějaký prodej aut je oblíbenost generalissima a ta je 90%.Tak populární nebyl snad ani Lenin. >😁
_Karel_
Vrať tatínkovi tablet a nevysírej.
samael
A auto taky? >😁
gil54
Autíčko taky.
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁
samael
pomluvy šířené rusofobními médii placenými CIA,ve skutečnosti je v Rusku skoro tak dobře jako v KLDR,proto jsou tam taky ceny základních potravin dvakrát vyšší než v ČR. >😁
gil54
Jediné, co ti poradím je, když už napíšeš čárku ve větě, tak za ní udělej alespoň mezeru.

Dělá se to tak.

Tím bych začal. 😄
>😁 >😁 >😁
samael
Pouč i Káju.Ten je na tom mnohem hůř než já. >😒]
gil54
Ale mezery, ty dělá báječně. >😁
_Karel_
Radši o dvě čárky víc než o jednu míň 😄
>😁 >😁 >😁
_Karel_
Slovník Rudého práva, inteligence Mateřídoušky.
>😁 >😁 >😁
samael
Je fajn,že jsi k sobě tak sebekritický,to se u fandů asijských diktátorů často nevidí. 😄 :yes:
_Karel_
Věřím, že i ti, co se mnou nesouhlasí, vidí, kdo píše slovníkem komunistické agitky.
Ale jo, jak sis to přečetl, tak sis to zapamatoval, a tak to sem píšeš. To ti nemůžu vyčítat. To zaslouží jen lítost. U škaredé holky se říká- "ale je hodná a chytrá."
O tobě by holky měli říkat- "ale je hezkej"
samael
Než začneš s ironií,tak se nejdřív nauč gramatiku. >😁
A ty se odnauc lhát, hrdino který umí jenom drzet hubu a krok. >😁 >😁 >😁
samael
Kdybych lhal,tak mě tady budeš po soudružsku plácat po zádech. 😄
samael je lhár. Stací ti to tak? Plácat po zádech te muze nekolik jiných diskusních vypatlancu. Je vás tady víc.
>😁 >😁 >😁
Kolouš
...ruku v ruce s upadajici diskuzi.

Dřív se tu scházela komunita lidi, kteří o podobné pěkném víkendu provetrali garáž. Dnes se tu z devadesáti procent schází politická propaganda (z obou stran), která snad ani nemá ridicak. Zato si však náramně umí pomerovat neprovetrany a uvadajici pindoury!
samael
Částečně máš pravdu,prostě mi to nedá a někdy si do druhé strany barikády zaryju.Řidičák mám a auto jsem včera celkem pěkně provětral.A co se týká mého pinďoura,k tomu bych se raději nevyjadřoval,to je už je opravdu hodně intimní záležitost. >😒]
mrazik
Ano je to skoda, ale treba konkretne me to neda nereagovat na toho jednoho konkretniho uzivatele. Nicmene nikdy ho nenapadam, nepisu vulgarne a ceho jsem se dockal ? Byl jsem oznacen za vypatlance, lhare a naposledy i za nacistu.
Lzes. Za nacistu jsi oznacen nebyl. Lhár a vypatlanec sedí a ty dobre vís proc.
mrazik
Okecavej to jak chces, vykrucuj se jak chces, ale je to marne. Na omluvu ani necekam, ale v pripade osobniho setkani pocitej s adekvatni reakci.
Nemusím nic okecávat ani se vykrucovat. Dej sem link na diskusi a presne oznac príspevek ve kterém jsem te oznacil za nacistu.

Jinak jak vidím tak vyhrozování ti jde. To je neco co dobre umíte, Fajn ze to delás tak verejne. Alespon je to zdokumentované.
mrazik
Ja jsem mirumilovny clovek, vykladas si to spatne. Nesmis zapomenout, ze internet neni anonymni a takovy paragraf pro pomluvu jsi naplnil dokonale.
Vzhledem k tomu ze jsem te za nacistu neoznacil tak nenaplnil.

Ovsem co se týce paragrafu pro pomluvu tak stací vzít nekolik tvých príspevku, ty kecy jak me posílás na východ nebo o obrazu Stalina a podobné veci, V kontextu mého konkrétního zivota ve kterém jsem prokazatelne nikdy nic s komunisty nemel, práve naopak, to uz je docela solidní pomluva. Takze jen tak dál.
mrazik
Slabe, velmi velmi slabe, asi tak na urovni tahani kacera kolem louze. Ale klidne se snaz, drzim ti palce.
Nemej péci.

Ono k posouzení tvé osoby se stací podívat jak ti vadí moje adekvátní reakce na dnesní zvratky nicku JirkaV8. Normální clovek se proti takovým zvratkum musí ohradit. Ty atakujes cloveka který se ohradil...

JirkaV8 dnes 02:14

« Re: Dnes?

Gilpicak není bolševik, ale bolsevicky gauner a podvratak šířící tu jen propagandu a deviace. Na něj pozor, lepší 3 romské rodiny v sousedství než tu zvracenou vosickeho podrztazku koupenou za dvě pade.
mrazik
No jo, ale co kdyz ma pravdu ? >😁
Takze souhlasís s primitivní sprostou lzí a pomluvou? To je dobre vedet.
Kajakar
nove auta jsou smejdy, se to nevyplati kupovat, tady a nebo v rusku, zlate zajete auto ze solidniho bazaru za dobrou cenu, nez noveho mrzaka na ktereho jeste cekam
Kajakar
to je cim dal vetsi povl ty nove auta, zlate starej dobrej sestivalec vyrobenej do roku 2000
Penal
Že by Rusáci konečně pochopili, že je mnohem lepší nakupovat po bazarech?
topten
alespon ne v porovnani s rozvojovymi zememi
v rusku pripada 1 osobní auto na 3 lidi (u nas 1 auto na 2 lidi)
ještě nedavno se tam prodavaly skoro 3mil novych aut, coz v prepoctu na nasich 10mil obyvatel znamena 200tis novych aut u nas.

horsi je to s poctem mrtvych na silnici, kdy rusko ma skoro stejny počet mrtvych, nez vic jak 3x pocetnejsi EU.
a v poctu mrtvych na 100tis obyvatel rusove 2x prekonavaji nechvalne proslule polsko