Novinky
topten
2
a bylo by ještě hezci, kdy se tam misto prefouklyho ctyrvalce 1.5 usadila atmosféra s dvojnasobnym objemem a o polovinu vetsim poctem valcu.
Přejít do diskuze
Tak ja neviem, ale nahradiť kupé, ktoré si vybudovalo renomé práve na zábavnosti jednoduchej klasickej konštrukcie s točivou atmosférou, mild-hybridom s downsizovaným turbobenzínom, to bude úplná zmena filozofie. Nehovorím v princípe, že to musí byť zlé, ale bude to principiálne úplne iné auto.
Ale keďže o budúcnosti Toyobaru sa už popísalo veľa rozporuplných informácií, beriem aj toto ako ďalšie špekulácie bez výpovednej hodnoty.
Zatiaľ nech sa zrealizuje aspoň ten avizovaný facelift s vylepšeným motorom s lepším priebehom výkonu/krútiaku a s hodnotnejším interiérom.
Ale keďže o budúcnosti Toyobaru sa už popísalo veľa rozporuplných informácií, beriem aj toto ako ďalšie špekulácie bez výpovednej hodnoty.
Zatiaľ nech sa zrealizuje aspoň ten avizovaný facelift s vylepšeným motorom s lepším priebehom výkonu/krútiaku a s hodnotnejším interiérom.
Ano, nie len som o nom pocul, ale ho vidim kazdy den cestou do prace v jednom autosalone. Musis uznat, ze "vykonostna diera" medzi WRX STI a ostatnymi modelmi od Subaru je viac nez velka a prave BRZ by bola podla mna alternativou. Okrem vykonnostnej medzeri by to bolo plus aj ohladom ceny, lebo nalejme si cisteho vina: Kto ma na WRX STI? Cenouka za BRZ je radikalne mensia a bola by to zas tak vhodnou alternativou nie len co do vykonu, ale i do ceny, bol by to taky "vjazd" do "vyssej triedy"
Práve náhon len na zadnú nápravu a z výroby úzke kolesá sú to najzábavnejšie na tom aute. Vyhadzovanie zadku v každej zákrute pri 50ke na tachometri nieje problém. Keď v tomto momente zistíš, že to nezvládaš - proste otvoríš dvere a vystúpiš z auta, no nie? 😉
BRZ jsem si opravdu oblíbil a jsem rád že se dočká další generace. Na tu aktuální se chystám prakticky od začátku, ale je fakt že ted by se mohlo vyplatit počkat na facelift.
Škoda jen že v Evropě nelze koupit verzi STI protože ta vypadá náramně.
Škoda jen že v Evropě nelze koupit verzi STI protože ta vypadá náramně.
Augustíne, slyšel jsi někdy o Subaru WRX STI? Proč by mělo Subaru dělat další auto s pohonem 4x4? Tenhle projekt navazuje na slavnou Toyotu AT 86... driftovací legendu.
Nejde ani tak o prenos sily ako skor o to, aby si v zime cosi s nim aj presiel. Ja som napr. nad tymto autom premyslal a keby bol s pohonom 4x4, mozno by uz bol v mojej garazi. Bohuzial su oblasti, kde i ja zijem, kde sa bez 4x4 jednoducho nezaobides. Momentalne vitam Focus RS
Ten průběh není úplně tak hrozný. Když chceš jet tak to prostě držíš vysoko a dá se s tím vystačit. Hold tam není turbo tak to dole a ve středu není úplně ono.
200 koni ma soucasnej dvoulitr
trilitr by 300kniku dat mel
1.5turbo bude nejspis pro evropu, pro ty ostatní bude nejakej normalni motor
trilitr by 300kniku dat mel
1.5turbo bude nejspis pro evropu, pro ty ostatní bude nejakej normalni motor
Mají ten motor z novýho Levorgu. Proč budou vyvíjet nový 1,5 turbo?
4x4 proboha ne... přenést 200 koní za dvě kola zase není tak neřešitelný problém...
4x4 proboha ne... přenést 200 koní za dvě kola zase není tak neřešitelný problém...