Ekonomika
T.E.S.L.A už na ACZ serie
6
:-!
rtomas
3
Napis prosim, ktore predpisy EU boli porusene. Predpokladam ze nie si len utarany hlupak a vies to presne, ked sa ozyvas.
Josef 1
5
Ty máš jistě u svého TDI vymontované všechny filtry. Takových borců je tady bohužel hodně.
rtomas
4
Hlavne je tu vela hlupakov, co taraju aj ked nic nevedia. Moje "TDI" je 1,6 benzinova atmosfera od Forda. Teda aspon som si to doteraz myslel, ale ty to vies urcite lepsie.
Ivanko
4
... na SK sa rozkradne zo štátnej kasy ročne niekolko milionov €€€ a tiež nebol pri tom porušený žiaden zákon, či nejaký predpis
Samozřejmě, přece si nebudou potápět vlastní průmysl. 8-s
Kdybych tomu rozuměl možná bych jim i musel dát za pravdu. Ale jsa povrchním eklektikem říkám pouze, že národ co se přenesl přes holokaust se nezačne červenat pro pár NOxů navíc.
Jééééžiš, už zase WV? Jak dlouho to ještě budete omýlat. VW dělá dobrý auta, tak je nechte být a nedělejte z každé pidizprávičky bulvární článek. Mám Pollo z Áček a až budu potřebovat nový auto, půjdu zase tam.
VW a ještě z Áček, víc už neříkej >😁
Co máte proti bazaru aaa? Dle mého jeden z těch lepších, zákazník jsem ale ještě nebyl.
soft asi zavadnej nebude kdyz sidil dobre, jsem zvedavej kolik rozdaji na odskodneni a jestli bude takove jak v americe...
ještě před kauzou se mi líbily koncernové vozy,dneska na ně koukám skrz prsty .aura automobilky klesla na samotné dno,majitelé passatů v naftě jsou teď odpadlíci na silnicích.....líto je mi porsche které strhl skandál sebou vlastně všech značek v kocernu všichní na mě zapůsobili jako podvodnící a zlodějové..
ještě před kauzou se mi líbili koncernové vozy,dneska na ně koukám skrz prsty aura automobilky klesla na samotné dno,majitelé passatů v naftě jsou teď odpadlíci na silnicích.....líto je mi porsche které strhl skandál sebou vlastně všech značek v kocernu všichní na mě zapůsobili jako podvodnící a *....