Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota S-FR dostane motor 1.2 Turbo

11 komentářů

praděda7
Já bych tu 1.2 T nejraději viděl v Yarise... 😉
TeeJay
To přijde. 😉
Prsím
ale za hodně hodně dlouho hoši. Takový motory ať si strkají do Škodovek, a v Toyotě nechají pěkně atmosféry 😄 😉
TeeJay
Slyšel jsem, že je ta 1.5ka v MX-5 pěkná. A když pomalý sporťák, tak takový, který zprostředkuje co nejvíce emocí, tedy naprosto jistě MX-5. I když S-FR je hezčí. 😉
MGRR
Připomíná mi Daihatsu Copen

Starý model: [odkaz]

Facelift a fajn auto 2014: [odkaz]

[odkaz]
Individualita
Ten po FL vypadá fakt dobře. To v Evropě asi neseženeme že?
Bully_
Predchozi generace v Evrope videt je, tu novou jsem, pravda, jeste nevidel. Kdyz to ale vidis nazivo, staci pridat antenu a je to jak auticko z autodromu. Nevim, pro jakeho zakaznika v Evrope to je vubec urcene.
Individualita
Už jsem pohledal. První generace se v Evropě prodávala, druhá už ne (vyrábí se cca rok). Jinak pokud bych se do toho se svojí výškou vešel, zajímalo by mě to. Je to alternativa k Mini nebo Smartu. Tedy městský miniroadster, nenáročný na místo i finance.Navíc minulá generace nejen že je ošklivější, ale s automatem ho nenajdeš. Tedy určitě by to chtělo ten nový a tam zatím člověk narazí na nedostupnost nebo vysokou cenu kvůli dovozu a měně.
MGRR
Copen 2014 je fajn, ale když dostupné cabrio styl, tak skvělé je MF TF - čočky ve světlech, pérovaní s pružinam a zadním náhonem. (nebrat MGF, to mělo na podvozku poruchový Hydragas, který vždy unikl a auto lehlo). Ty auta mají pořád svůj styl.

[odkaz]
Ja Prvni 123
Presne tak.
Individualita
No je to dost jiné auto. Především má plátno a je větší, na první pohled se mi asi ani úplně nelíbí. Ještě na to kouknu detailněji...