Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bond girl Naomie Harris pózuje s Evoque Convertible (+video)

18 komentářů

sargis
ma nejak neoslovila...asi musim chlastat viac Martini 😉
TeeJay
Vždycky, když čtu takovou reakci, chtěl bych vidět tu superkočku, s níž sdílí přispivatel ložnici. 😄
Barry Lyndon
souhlasím se sargisem ... 😉
3_diamanty
mozno to myslel tak... ze sme tu uz mali aj krajsie bond girl 😉 ako tato.... len to napisal trosku inak
TeeJay
Kolem Bonda se určitě motaly už i hezčí, tohle je spíš taková "next door girl", navíc není úplně fotogenická, ve Spectre působí "naživo" lepším dojmem, ale ta figurka... 😄 :yes: že by mě neoslovila, opravdu říct nemohu. Navíc stále platí, co jsem napsal výše. 😉
3_diamanty
v pohode samozrejme.. s tym co si napisal vyssie si sa pravdepodobne aj trafil ... to sa nijako nevylucuje s nicim 😉
Individualita
Tak ten koho vůbec neoslovila asi má problém s orientací >😁
Xylo
Nebo je šťastně impotentní 😄
3_diamanty
najkrajsia bond girl bola podla mna jednoznacne ta "e😜ertka na nuklearnu fyziku" >😁 ani neviem nazov tej bondovky ale ze bola z konca 90tych rokov ... to viem na beton 😉 ...
Velkoodběratel_kukuřice
Denise Richards, Jeden svět nestačí, byl to díl o ropě a ponorce, která měla vybuchnout v Istanbulu a tak přinést dědičce ohromné jmění, protože by tak byla jediná, která by zajišťovala dodávky ropy na Západ.
3_diamanty
to bude on👋ona .... :yes:
Mig_35
ale tato žínka za Bond-girl považována býti nemůže :no:
Velkoodběratel_kukuřice
Taky se mi nelíbí, navíc to není Bond Girl, ale Moneypenny.
Mig_35
Mně se líbí, nicméně Bond girl určitě není, přesně jak říkáš.
_Karel_
Na fotkách bída, ve filmu dobrá kost. Bond-girl ji může říkat leda někdo, kdo neviděl poslední bondovky.
Mig_35
tak ještě jednou polopatě: jako Bond girl se označuje Bondova partnerka/souložnice - ne spolupracovnice. To by mohli označit jako Bond-girl Jodi Dench😊
edit: když to čtu podruhé, tak se mi zdá, že jsem tě špatně pochopil😊
edit podruhé: na fotkách bída? no nevím, mně se jeví velmi přitažlivou...
Individualita
Souhlasím, ale stejně si s ní umím představit hezké chvilky na zadním sedadle >😒]
Velkoodběratel_kukuřice
Pozor abys neskončil v sedačce.