Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Impreza Sedan Concept: Už na to nesahat!

9 komentářů

lled
...nejprve srdce zaplesa a pak se clovek poblije.

- Predni maska nerealna, bude hranatejsi, bez tolika lomu
- Predni svetlomety respektive svetla jsou moc slozita a obla - budou zjednodusena, oblost jsou penize navic
- Zrcatka jsou mala, v realu tak o jedna dve velikostni tridy vetsi
- Realnejsi je zadek a zadni svitilny i kdyz ty mi vzdalene pripominaji hondu civic.
XTad
Dobry postrehy :yes:
Jeste mozna naraznik bude hranatejsi a neforemnejsi.
webpaja
...jinak není co dodat. Pokud by toto mohla být tvář nový Imprezy, jsem všemi deseti za! :yes: 😉
Individualita
Ten zadek se ti líbí jo?
webpaja
Nemám s ním vůbec trable. Celkově dynamický a příjemný 😉
Individualita
S tím mám právě problém já. Z profilu hezky dotváří celkovou siluetu vozu ( i když ten subarovsky krátký předek to trochu ničí), ale zadní pohled se mi ne a ne líbit. Ta trošku podivná světla ve vysoké mase zádi mi nesedí. A výhled dozadu bude zřejmě žalostný. Ale jak je psáno výše, takhle to zřejmě vypadat nebude...
iudex
Detto. Ako väčšina štúdií Subaru v poslednej dobe, aj toto vyzerá parádne; ale všetci vieme, aký rozdiel je medzi štúdiami a reálom u Subaru (a nielen uňho).
Hoci aktuálne STi sa mi veľmi páči, to so svojimi spoilermi a v typickej modrej vyzerá parádne (samozrejme v ne-STi verzii by to bolo horšie).
Mig_35
Vypadá moc dobře. Nevím, proč by tak nemohl zůstat. Btw. Levorg je naživo taky krasavec.
Johnnn
Ale tak třeba Levorg je docela povedenej. Konečně se Subaru konečně trochu pohnulo dál.