Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Ředitel designu BMW pro AutoDesign&Styling: Čínských kopií se neobáváme

14 komentářů

Klaudius
Nešlo, prosím, šupnúť sem aspoň neskôr, po čase, dodatočne obsah všetkých tých šiestich stránok? Tento výber je naozaj sparťansky stručný. A je to maximálne zaujímavá téma. Tento časopis som na Slovensku ešte nevidel.
Ondrej Lanik, Auto.cz
To by bohužel nešlo. Rozhovor je vlastnictvím časopisu AutoDesign&Styling a je jedním z lákadel aktuálního čísla.
Klaudius
Veď som písal, že dodatočne, po nejakom čase. Isteže nie, keď je článok práve v aktuálnom čísle. Pýtal som sa jedine pre nedostupnosť časopisu. Musím sa pozrieť v nejakej lepšej PNS... 😄
Dobrý deň,
Pán Lánik, prosím Vás, tento časopis nie je ani v jednom obchode. Predáva sa vôbec na Slovensku? Túto vetu ani tak neodkazujem Vám ako skôr časoposu, že totiž ak chcú lákať, tak nech prosím aj niekde predávajú.
Navtech
V článku máš odkaz, tak jim napiš...
Tento časopis mi přirostl k srdci. Sice není všude k sehnání, ale vybrané trafiky a obchody ho naštěstí mají. Je to dostupná designová bible na pokračování a pro ty, kteří se kolem designu a grafiky pohybují téměř denně (vím, o čem mluvím), se jedná o takřka povinnost.
Klaudius
Tak mi toto číslo odlož. Prípadne mi môžeš z toho článku poslať scan... 😄
Jestli ten časopis seženu, klidně Ti články, které budeš chtít, oscenuju. Poslední dobou byly majitelé novinových stánků celkem neposlušní, takže doufám, že se polepšily...
Navtech
Geco ve Vaňkovce
Jj, díky, mrknu se i tam. Často je k dostání i v Kauflandu.
vrkuboy
Ale tuning maji vzdy. Tam si fanda designu prijde na svoje >😁 >😁
No, je pravda, že některá auta, aby vypadala k světu, tunig skutečně potřebují... >😁 >😁
Že by číslo neposlal vydavatel na požádání? Chápu, že si nikdo nebude držet sklad starejch čísel "pro strýčka Příhodu", ale snad by šance byla...?
Bylo by zábavný slyšet frky na adresu toho pána ohledně jeho hair-style, když přijede do US, kde "už se snad chlapi i líčej". 😉
Třeba Mark Fields dostal nějakou virtuální cenu za nejlepší účes z veverky. AFAIK tak říkaj vyčesanejm/vytuněnejm patkám. (Jim Carrey ve Fun With Dick And Jane: "...tato veverka zemřela přirozenou smrtí!!!")