Novinky
Fakt som zvedavy na tu cenu. Slabsi benzin je za 17200 EUR, zrychlenie 9s a spotreba okolo 6 litrov. Benziny su tak dobre, ze priestor pre slaby diesel je velmi maly...
Ano, diesel u MZD3 nemá význam, ale prodávat se bude.
Myslím si totéž. Význam nemá, ale syndrom dieselového pohonu jest zakořeněn hluboko 😄
U Mazdy chápu diesel u šestky a CX-5, ale níže je to zbytečné.
Nicméně v žádném novém ani starém "mazďáckém" dieselu jsem ještě nejel, čili nechci dělat předčasné závěry.
Lepší by byl titulek "Mazda 3 dostala nový 2.5 turbo Skyactive"... nebo "Velký návrat MPS" 😄 jenže - Můžu Pořád Snít -...
U Mazdy chápu diesel u šestky a CX-5, ale níže je to zbytečné.
Nicméně v žádném novém ani starém "mazďáckém" dieselu jsem ještě nejel, čili nechci dělat předčasné závěry.
Lepší by byl titulek "Mazda 3 dostala nový 2.5 turbo Skyactive"... nebo "Velký návrat MPS" 😄 jenže - Můžu Pořád Snít -...
7,6 l/100 dlouhodobě (od 06/2015), M3 sedan 2.0 MT - 95% Praha
7,8 l/100 po prvních 2500 km, CX-3 2.0 AT AWD, 50% Praha, 40% D1, 10% zbytky
1 vůz manželka
2 vůz dcera
3 vůz Já
čili to někdo musí hlídat
a také proto ten můj nick
Jinak reálně v kombinaci kolem 7 litrů. 😉
Že jezdí 1.5 za málo? To snad nemůže být překvapení. To je povinnost. 😉
A věř mi že názory blábolistů jako ty to nezmění.
A mimochodem, s benzíny a hybridy je zacházeno zcela stejně, všechny typy pohonu potřebují měření v reálném provozu jako sůl, vůbec to není jen o dieselu.
Mazda - LNT - SCR
Japonci maji v tomto prax, prvni naftove Subaru meli tzv otevreny DPF (bypas). Ucinnost takoveho reseni byla jenom 40%.
Zajimave je to v tom, ze zeme doted povazovany za vzor v poctivost podvadi nevic - Nemci a Japonci.
A taky v tom jak je tady Mazda protezovana, ze dela jen atmosfericke benziny, ktere nezerou a ma nevim jakou magii na skodliviny a ostatni autmobilky s 1000nasobnym rozpoctem nic takoveho nedokazou. tak se ukazuje pravda. Pritom ma NOx nejvyssi a v testu cihla na podlaze mel ten 2.0i benzin vyssi spotrebu nez 1.2TSI, ktery plytva benzinem na chlazeni katu.
Ak by bol test ja neviem pri 180km/hod tak by spotreby všetkých áut boli úplne iné a dovolím si povedať, že tie objemovo väčšie a výkonnejšie by mali menší rozdiel oproti papierom a možno i v absolútnych číslach by väčšie motory mali mižšiu spotrebu oproti fúkaným malorážkam.
Spotreba u novych SkyActiv diesloch nie je vobec nizka.
Čo je len môj osobný problém, že mám rád manuály a ten mazďácky je tiež super.
[odkaz]