Novinky
Plačky se sešly, aby hořce ronily slzy nad Rč motorizací, koment k V12? Žádnej, už by nebylo na co nadávat. Inu, tu napůl plnou sklenici vidí každý jinak a kdo chce psa bít... 😉
Jistě.
Zkur.vený a zbytečný emisní flotilový limity je, podle mě, u osobních aut v tak přísných hodnotách, bohužel, nutné nějak řešit.
V 12 i V8 jsou u tohoto auta k dispozici, tak je svět ještě, jakž takž, v pořádku. :yes:
Každý si může koupit to, co mu vyhovuje.
Edit: Má odvahu autor toho palce dolů mi vysvětlit důvod ?
Edit edit: Nemá, tak ať si ten palec strčí třeba do ...... kam chce.
Zkur.vený a zbytečný emisní flotilový limity je, podle mě, u osobních aut v tak přísných hodnotách, bohužel, nutné nějak řešit.
V 12 i V8 jsou u tohoto auta k dispozici, tak je svět ještě, jakž takž, v pořádku. :yes:
Každý si může koupit to, co mu vyhovuje.
Edit: Má odvahu autor toho palce dolů mi vysvětlit důvod ?
Edit edit: Nemá, tak ať si ten palec strčí třeba do ...... kam chce.
V12 není u tohoto auta k dispozici 😉 Alespoň prozatím...
Ano, máš pravdu, není. Ale bavíme se o shora uvedeném článku, který právě o připravovaném dvanáctiválci hovoří.
Tak se s pokorou tedy opravuji.
V8 je u tohoto auta k dispozici a V12 se pravděpodobně brzy chystá, tak je svět ještě, jakž takž, v pořádku. :yes😒br />
Je to už, ty detailisto, v pořádku ?
Tak se s pokorou tedy opravuji.
V8 je u tohoto auta k dispozici a V12 se pravděpodobně brzy chystá, tak je svět ještě, jakž takž, v pořádku. :yes😒br />
Je to už, ty detailisto, v pořádku ?
zda prodloužená verze s dvoulitrem a nebo "sportovní" luxusní auto... mít na to, tak bych V12 bral všema deseti, ale bez těch M-kových vylepšení...
je krasne jak nekteri narikaji ze se do cim dal premiovejsich aut dostavaji male moturky, ale kdys pak prijde na vec a dane auto by si mohli opravdu koupit, tak skonci u nejakeho zakaldniho dieselu jen aby meli co nejnizsi spotrebu a co nejlevnejsi palivo :-!
dalo by se to celkem shrnout jako narikam ale nemam a koupim zaklad a mam, toliko 99% zdejsi diskuze
si predstavte ze by diskuteri na auto.cz na to meli, to by v CR byli jen same V12, HellCaty a buracelo by to tu v beznem provozu jak na zavodech Nascar >😁 a nakonec by to skoncilo jako prvni verze Matrixu, vsichni by to odmitly >😒]
dalo by se to celkem shrnout jako narikam ale nemam a koupim zaklad a mam, toliko 99% zdejsi diskuze
si predstavte ze by diskuteri na auto.cz na to meli, to by v CR byli jen same V12, HellCaty a buracelo by to tu v beznem provozu jak na zavodech Nascar >😁 a nakonec by to skoncilo jako prvni verze Matrixu, vsichni by to odmitly >😒]
[odkaz]
😉
kdeze su casy ked luxusna trieda bola ozaj len pre vyvolenych a mala svoje caro a vahu a pod kapotou boli ozaj len tie najvacsie klenoty..... bejvavalo... bmw 7 so 4 valcami je asi taka luxusna premiovka ako stary passat W8 hyperluxusna limuzina ...
Jinak Vám všem přeji hezké a klidné svátky. :yes: