Novinky
už tohle vydá na několikaletou pohádkovou ságu😊
Pořád lepší, než si cestu "zkrátit" podvodem...
:-!
:-!
Mě se tedy politika AR nelíbí. Evidentní nepřipravenost nových modelů mě straší a přitom na každý nový model Alfy čekám a těším se na něj. Poznámku o podvodu nechápu. Fiat podvádí? 😄
to uz asi skor na malte nasnezi meter snehu ako alfa predstavi nejaku realnu seriovu masinku v showroomoch .. bohuzial .... fungovat touto zotrvacnostou ale uz dlho nevydrzia ... nasledujuce dva tri roky vidim ako klucove... ked dovtedy nepride aspon 5-6 novych aut od alfy do predaja... tak jej neslavny koniec je vcelku dost realny
úplná blbost... na co 5 až 6 nových aut?
Potřebují dva typy... a na těch se pracuje.
A k tomu pár hraček.. jako 4C a 8C které už existují... možná přibude i 6C - ale pořád jako kusovka.
[odkaz]
Alfa není H/K svět... nepotřebuje dlouhý seznam modelů... to doplňuje Fiat.
Potřebují dva typy... a na těch se pracuje.
A k tomu pár hraček.. jako 4C a 8C které už existují... možná přibude i 6C - ale pořád jako kusovka.
[odkaz]
Alfa není H/K svět... nepotřebuje dlouhý seznam modelů... to doplňuje Fiat.
....potřebují především Fiatu ukázat, že se uživí. Jestli to bude se 2 nebo 5 modely je nepodstatné. Důležité je, aby měli co nejdřív na trhu alespoň jednu "masovku", která bude "mávat AR praporem" a vydělávat peníze. :-!
"Potřebují dva typy... a na těch se pracuje." - dobrá a pravdivá věta, už asi 10let. 159 se přestala vyrábět tuším že v roce 2011, tj. Giulia už tu měla cca 4roky být a ještě další 2 roky nebude. dle posledních zpráv >😁
Nová Giulietta má být na zkrácené platformě Giulie = tak reálně 2019-20, paráda :no:
Nová Giulietta má být na zkrácené platformě Giulie = tak reálně 2019-20, paráda :no:
Ano, je to na pováženou. Giulia na trhu chybí a "etta" je v nedohlednu.
obavam ze ze kym pride giulia na trh ... tak uz aj zostarne... a potom sa budu cudovat ze preco im ich "nove" auto nepredava v eu take cisla ake chceli .. nerozumiem ich taktike vobec o co im ide .. k comu bola dobra ta letna saskaren s top verziou giulie ked realna seriovka je nadalej v nedohladne ... pride mi ze tam vladne dost chaos... a takto sa fungovat dlhodobo neda....
V zásadě souhlasím... zejména s tou půlkou, že Giulia chybí...
Stávající Giulietta je fajn autíčko... a kdo na ní má chuť, tak si ji koupit může, aniž by udělal chybu.
Stejně jsme se chytili na plácání novinářů... v praxi člověk z automobilky akorát na přímou otázku odpověděl, že "technicky je pohon zadních kol možný"... aniž by někdy skutečně řekl, že to tak bude.
Říkám jen, že by se mi to líbilo a chápal bych i ten obchodní záměr.
Já mám Alfy rád, řídil jsem jich opravdu hodně, celou řadu jsem jich vlastnil, v jedné jsem se málem zabil a dodnes jezdím "veteránem" 164... ale stejně si novou Alfu nekoupím.
Stárnu... a mám úplně jiné priority...
Takže můj pohled asi nebude pro automobilku úplně klíčový.
😉
Stávající Giulietta je fajn autíčko... a kdo na ní má chuť, tak si ji koupit může, aniž by udělal chybu.
Stejně jsme se chytili na plácání novinářů... v praxi člověk z automobilky akorát na přímou otázku odpověděl, že "technicky je pohon zadních kol možný"... aniž by někdy skutečně řekl, že to tak bude.
Říkám jen, že by se mi to líbilo a chápal bych i ten obchodní záměr.
Já mám Alfy rád, řídil jsem jich opravdu hodně, celou řadu jsem jich vlastnil, v jedné jsem se málem zabil a dodnes jezdím "veteránem" 164... ale stejně si novou Alfu nekoupím.
Stárnu... a mám úplně jiné priority...
Takže můj pohled asi nebude pro automobilku úplně klíčový.
😉
Stávající Gulietta je fajn autíčko, ale neprodává se, protože je moc drahá na to co nabízí. A možná, a právě možná, že cíloví zákazníci by ji i koupili, ale opravdovým nadšencům asi chybí manuální převodovka... ;-\
Dnešní fejsbůčkoví mládenci manuál nechtějí. Neumí s ním jezdit. 😄
Cílový zákazník chce silný motor, sportovní vzhled a sportovní jízdní vlastnosti a pohon zadních kol. O ceně to není.
stojí asi stejně, jako Oktávka 1.4 TSI... a kolik by jako měla stát?
Hmmm ani bych neřekl. Koukněme do ceníku😒br />
Giulietta 1.4T 150k Sprint za 607t Kč
Octavia 1.4T 150k Style za 539t Kč
To je rozdíl 68t Kč, což není málo. Nicméně Alfa má pořád nádech vyjímečnosti a je fakt, že na českých silnicích je to celkem vzácnost a nestratíš se v záplavě Octávek 😉
Giulietta 1.4T 150k Sprint za 607t Kč
Octavia 1.4T 150k Style za 539t Kč
To je rozdíl 68t Kč, což není málo. Nicméně Alfa má pořád nádech vyjímečnosti a je fakt, že na českých silnicích je to celkem vzácnost a nestratíš se v záplavě Octávek 😉
dvě naprosto nesrovnatelné auta a to i včetně toho co obsahuje základní výbava
Já je nesrovnával, jen jsem se mrknul do ceníku na ceny stejných motorizací. Btw výbava Sprint mi přišla trošku holá...
Btw obě auta jsou mainstream nižší střední
Btw obě auta jsou mainstream nižší střední
Já jsem rozporoval to, že problém Giulietty je, že je drahá.
Dovybav si Oktávku na úroveň té Giulietty... a odhlédneme teda od toho, že jsou věci, které prostě Oktávka nenabizí...
A ano, Oktávka je těžká "spotřebka", takže by měla být o hodně levnější...
😉
Z toho je patrný náskok díky - marketingu.
Alfa se neprodává... protože ji nikdo nechce.
Nikdo ji nechce, protože o ní většina lidí neví, k čemu je dobrá... a zbytek ji nechce, protože tím neomráčí okolí...
Dovybav si Oktávku na úroveň té Giulietty... a odhlédneme teda od toho, že jsou věci, které prostě Oktávka nenabizí...
A ano, Oktávka je těžká "spotřebka", takže by měla být o hodně levnější...
😉
Z toho je patrný náskok díky - marketingu.
Alfa se neprodává... protože ji nikdo nechce.
Nikdo ji nechce, protože o ní většina lidí neví, k čemu je dobrá... a zbytek ji nechce, protože tím neomráčí okolí...
Tak jsem zkusil srovnat výbavy - jen ty základní věci a vyšlo z toho následující😒br />
Julče chybí - automatická klima (+10k)
OIII chybí - sklopná zrcátka (+6k), BT telefonování (+4), 17"Alu (+5k)
a pak je tam spousta drobností (držáky na to a ono atd.), co Julča nemá a co zas nemá OIII, tj když je dovybavíš, jsme stále na rozdílu víc jak 60tis Kč. Tak teď bych rád věděl, co OIII v základu ani nenabízí? 😉
Julče chybí - automatická klima (+10k)
OIII chybí - sklopná zrcátka (+6k), BT telefonování (+4), 17"Alu (+5k)
a pak je tam spousta drobností (držáky na to a ono atd.), co Julča nemá a co zas nemá OIII, tj když je dovybavíš, jsme stále na rozdílu víc jak 60tis Kč. Tak teď bych rád věděl, co OIII v základu ani nenabízí? 😉
😉
2018 pak zahájené prodeje = premiéra obchodní... nevidím v tom rozdíl, v těch prohlášeních.
Třeba by šel vymyslet nějaký sw, co by to imitoval.. že by se to chovalo jako zadokolka, ne?
Po odchodu BMW 1 nebudou mít na výběr už vůbec... takže mi to přijde jako rozumné, s relativně nízkými investicemi rozšířit nabídku.