Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bentley představuje obložení z kamene

12 komentářů

hedvin
Teď se mi vybavilo jak Jeremy nalil do MB třídy S betonovou podlahu. Sice to moc nejelo ale bylo to něco podobnýho >😁
Uživatel_5340709
pro některé magory, že by se třeba taková Bentayga dala vykachličkovat. Ať všichni vidí, že na to máme. :-!
RADEK1
A když vy kachlicky tak my brizolit... 😄
Uživatel_5340709
A když vy brizolit, tak my si to obložíme luxfery!
CrankyDude
"A když vy brizolit..." tak my lestenym bambusem? >😁
RADEK1
To chceš v Bentley lestit bambus >😁 >😁 :yes:
Ronault.
Hele, já mít nový Bentley, tak si ani moc dlouho leštit bambus nebudu a "budu" >😁 >😁
Bully_
Kdyz obcas ctu, s jakou zarputilosti tady lidi resi druhy oblozeni interieru, vhodnost zvoleneho calouneni, ruzne cervene linky ve svetlometech a barevne nuance konkretniho odstinu laku vozu pri vychodu slunce klidne u sportovnich aut, aby byli univerzalne "in", tak me kamenne oblozeni u nejakeho Bentley nechava uplne chladnym 😄
white label
Pod tím "univerzálně in" si představuješ co?
Každý normální (dospělý/vyrovnaný) člověk řeší podobné věci především proto, aby se to primárně líbilo jemu, nikoli ostatním. Žádné nové auto (včetně těch sportovních) není zrovna "zadarmo", takže případný požadavek, aby člověk za své prachy dostal taky něco, co se mu bude osobně líbit, mi přijde naprosto přirozený. 😉
white label
Mimochodem interiér v tom modrém odstínu bych nepřekousl ani v Dacii, natož v Bentley. Ten červeno béžový je přijatelnější, ale (barevně) taky žádná velká sláva.
overclocker
aby sa i zeny citili v aute ako doma - mozu si dat do auta oblozenie z rovnakeho kamena ako maju na kuchynskej linke 😄
Ronault.
Myslíš si, že ženy, co mají Bentley, ví, kde mají doma kuchyň natož z jakého materiálu?