No vidíte, že sa dá keď sa chce. Aspoň pár slovami zhrnúť dianie nielen na špici jednotlivých tried, ale aj v rámci českého jazdeckého obsadenia. :yes😒br />
Mňa len zaráža, že máte vyslaného redaktora na Dakare a v podstate sa človek z videa na youtube dozvie o Buggyre na Dakare viac ako u vás zo všetkých článkov.
To je tam pán Mička na výlete? Čo takto posunúť čitateľom aj nejaké ďalšie postrehy nielen o zázemí tímu Buggyra, ale trebárs ako sa darilo na tratiach najväčším konkurentom či rodákom? V tomto smere je bohužiaľ obsahová stránka príspevkov o ničom. :no😒br />
PS: Držím všetkým čechoslovákom na Dakare palce, želám dobrý výsledok bez zranení či havárií.
Milan95
3
Letos je to zpravodajská tragédie na tomto webu ;-\
Covenant
0
Sledujte dakarské ozvěny zde: [odkaz] a máte to i s videem v češtině 😉
wakantanka
1
Dik za odkaz. Mne ani cudzie jazyky problem nerobia. Ide hlavne o to,ze mat tam redaktora a prinasat citatelom zbla nic je ubohe. Hlavne ze reklama. Co zatial auto.cz publikovalo ine ako ostatne media? Ak prezeniem tak len to ake je obdivuhodne robit udrzbu za dazda a ze bivak nie je hotel. Zbytocne tam p. Micka potom siel. Ono podobne to robi aj nasa STV. Ti zas riesia hlavne motorkarov Svitka a Jakesa. Obcas dostanu pred kameru aj Loeba,ale o kamionoch zbla nic. Kazdy na svojom piesocku.
wakantanka
1
A ešte na margo toho odkazu. Keďže nie som v ČR mám smolu >😁 Alebo to keď sa mi bude veľmi chcieť nejak obalamutim >😁
Mňa len zaráža, že máte vyslaného redaktora na Dakare a v podstate sa človek z videa na youtube dozvie o Buggyre na Dakare viac ako u vás zo všetkých článkov.
To je tam pán Mička na výlete? Čo takto posunúť čitateľom aj nejaké ďalšie postrehy nielen o zázemí tímu Buggyra, ale trebárs ako sa darilo na tratiach najväčším konkurentom či rodákom? V tomto smere je bohužiaľ obsahová stránka príspevkov o ničom. :no😒br />
PS: Držím všetkým čechoslovákom na Dakare palce, želám dobrý výsledok bez zranení či havárií.