Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Zoe byl loni nejprodávanějším elektromobilem v Evropě

14 komentářů

ZocelenyDrapalik
Mne fascinuje, jak u každého článku o elektromobilech musí být nejdříve politický úvod. Jak elektromobily nestojí za nic, mají malý dojezd atd atd. A to i u článků, které o technice aut vůbec nehovoří. Jakoby tu prostě nemohl být článek o prodejích Reanualtu ZOE, bez úvodníku, který čtenářům řekne co si mají myslet. Když se tu píše o nafťácích, uvádí to snad někdo tím, že to strašně smrdí, má to vyšší servisní náklady a ke splnění emisních norem to musí podvádět?? Asi né, že ano. Tak proč u elektromobilů je to jinak?
Dylan McKay
Se Zoe jsem v Německu strávil příjemný den: [odkaz]
O 70 km delší dojezd a už by se o něm dalo uvažovat. Ten elektrošok odpich je u takových aut brutální 😉
Dylan McKay
Hodně velká čísla dělají i půjčovny. V evropských přístavních městech si můžeš půjčit Zoe, Twizy a Leaf. Určitě nejen tam. Vždycky jich tam vidím několik desítek.
Dylan McKay
Ještě jsem jezdil s Twizy. Nejen v Německu, ale i na Madeiře a Lanzarote. To je ale spíš taková sranda do tepla 😄
pogo26
Promiň, já jsem to nečetl. A udělal jsem dobře. Ani u toho dojezdu to nebyl pan redaktor napsat bez chyb.
MariAchi
Zvlastni je, ze ta tvoje data jsou "mirne" zkreslena, ale pokud chces byt zajimavy, mozna to bude fungovat.
MariAchi
Umim cist, no svihak mel ten starsi model.
pogo26
Nově je to 240 km.
Freddka
Zvlastni ze v Anglii je to Tesla vs. Zoe tak 10:1 😄
Ktera z evropskych zemi je teda plna tech Zoe? 😄
Dylan McKay
150 a po fazolích a čočce 170 😉
MariAchi
:yes:
MariAchi
Papirove ma dat 210km, kolik ti to ujelo realne?
Camry
Protože je koncern nepropaguje a všichni musí poznat, že je nejlepší CNG o čemž nás přesvědčují každý týden v Autosalonu ;-\ 😒
ZocelenyDrapalik