Ekonomika
Koukám, že Polský vlastník (Polski Koncern Naftowy ORLEN S.A.) Benziny na to pěkně šlápl.
Existuje vlastně nějaká ryze česká "značka" čerpací stanice?
Existuje vlastně nějaká ryze česká "značka" čerpací stanice?
Eurooil - patří Čepru a to zase státu
" Eurooil...a to zase státu " :-! A STAT jsme MY! >😁
Stát nemá v podnikání co dělat. Stát je tu od toho, aby podnikání podporoval a dohlížel na to, aby trh fungoval jak má. :-!
Zrovna ty ... ze jsi nepochopil ten muj sarkasmu. 😲
"..a dohlížel na to, aby trh fungoval jak má." V dnesni dobe to je trochu utopie. :-!
"..a dohlížel na to, aby trh fungoval jak má." V dnesni dobe to je trochu utopie. :-!
Jak utopie? Od toho tady stát, policie a soudy jsou, je to jejich práce a jsou za to placeni daňovými poplatníky. Že se daňový poplatníci nechají politiky oblbnout a okrádat je velmi smutné... ;-\
"...aby podnikání podporoval" No co se tu vsechno nedovim. >😁 Myslis treba takto? [odkaz]
:no:
:no:
Toto je velmi smutné....US government se chystá okrást daňové poplatníky o další 4 bil dolarů a státní zaměstnanci budou vysmátí. Hrůza... >😒]
Koukám, že když jsem v r. 2014 odešel z ČR pryč, bylo to za minutu dvanáct. Dnes už tam nemá zastoupení ani můj oblíbený supermarket (Spar), ani má oblíbená síť benzínek (Agip). Nicméně, dokud tam zůstává OMV a Shell, pořád má člověk kde nabrat benzín aniž by podporoval poláky, maďary, bolševiky či jiné východní firmy. Ale jestli zmizí i poslední dvě slušné značky, tak to abych si příště zabalil na cestu do Prahy kromě kufrů i pár kanystrů s benzínem... :-!
"... když jsem v r. 2014 odešel z ČR pryč, bylo to za minutu dvanáct..kde nabrat benzín aniž by podporoval poláky, maďary, bolševiky či jiné východní firmy...." Smim se zeptat kam? Kde to je lepsi, ze i benzin od Mirka Dusina je vonavejsi ? 😉
[odkaz]
A chtějí ještě nabírat. I u měšťáků nabírají. Doufám, že lepší než byl tento pán:
[odkaz]
Každopádně to komentoval primátor Martin Zrzavecký. "Ten nedávno oznámil, že město chystá pro strážníky nákup nových zbraní, a to za zhruba 2,5 milionu korun. Podle Zrzaveckého je nákup důležitý, jelikož strážníci manipulují se zbraněmi starými až 23 let."
Ikdyž nechápu co je na 23staré zbrani špatného. Zvlášť když ji vlastní městská policie, která vystřelí z každé zbraně max. 500 ran ročně.