Novinky
Fisker Karma: Sériové provedení výkonného plug-in hybridu v lednu v Detroitu (další foto)
11 komentářů
všetko bude dané len tým ako sa firme podarí vybudovať predajnú a servisnú sieť.. Nevravím že to musí byť predajca v každej dedine, ale pokiaľ nebude seriózny servis a predaj vo všetkých najdôležitejších metropolách eu tak neviem neviem.. Vybudovať si dveru k úplne neznámej malej automobilke je podľa mňa ešte ťažšie ako vyvynúť samotné auto.. Čo sa týka samotného auta vyzerá viac ako zaujímavo. Takže ak bude predaj a servis niekde vo wiedni a cena bude okolo 70-80 tis eur asi sa pôjdem pozrieť 😊😊😊
Vuz vypada vyborne. Koncepce EV pro sposrtovnejsi vuz je vynikajici. Spotreba zustane na urovni 1,4 v nizsi stredni. Rozhodne ale cena. Vynikajicim tahem pro uspech na EU trzich je smlouva s VALMET OY. Ano, vazeni tento krasavec se bude vyrabet ve stejne tovarne jako dodnes Porsche Boxter.
takto by som si predstavoval Panameru, samozrejme nemyslím to do detailov, ale bočný profil, odmysliac si americko-corvettovské klenutie blatníkov. Potom by mi Poršátko prišlo vyváženejšie ako len nejaká predĺžená zlátanina Carrery...pre mňa má tento Fisker oveľa väčšiu Karmu ako Panamera :yes:
obdobnej koncept chysta i MG a as vypustej jejich EV hybridy, tak se maj evropske automobylky naco tesit >😁