Novinky
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
A komu to vadí? Zákazníkům, tedy té skupině, pro kterou každá automobilka existuje, určitě ne. :-!
No nemam co vic dodat, Pierro uz to rekl jasne. Proste dalsi majstrstyk od Audi, tentokrate trosku vic pro zabavu nez pro kazdodenni jezdeni. A v te bile fakt nema chybu. :yes:
Tam uz ani neni co ucelovat. Vsechny vypadaji stejne. Jedina A5 vypada dokonce k svetu. Ostatni vypada stejne jiz mnoho let. Ve zpetnem zrcatku jsou vsechny k neroznani.
K té vizualitě, ano, jsou u Mercedesu větší. U Audi budou také, ale časem. Teď se nachází automobilka právě v něčem, co by se dalo nazvat vizuální unifikace a fixace. Jakmile bude mít veřejnost povědomí o masce Audi tak jako o masce Mercedesu, nebo ledvinkách BMW, dočkáme se vizuálně odlišnějších modelů.
A4 Cabrio podla mna nebude, Audi vytvorilo radu A5 ako odnoz A4 pre Coupe/cabro. Nieco podobne uz dlhsie funguje u MB S-klase -> CL C-klasee -> CLK ....dufam ze som to nepoplietol. ..U Mercedesu su vsak vizualne rozdiely medzi modelovymi radmi vyraznejsie
Tohle nepoznáš, jestli je Audi A4, nebo A5. Obě maj stejnou držku i podobnej zadek. Pokud tohle pojmenovali A5 kabrio, tak schválně, jak bude vypadat A4 kabrio. Podle mě identicky a je tudíž nesmysl jej vyrábět. Audi A5 je ve svý prapodstatě A4 coupé.
ááá, pán skromný. vítame ťa :-!
jazva, si nejak nereagoval na moju ponuku v blogu Navtecha o Nickelbacku. Tak ju zopakujem😒br />
1.najprv som ti polichotil, že máš dobrý hudobný vkus. :yes:
2. potom som pochválil aj seba, skonštatovaním, že tvoj dobrý hudobný vkus sa podobá mojmu dobrému hudobnému vkusu :yes:
3. dovolil som si navrhnúť share svojich hudobných archívov, za cielom rozšírenia a obohatenia našich obzorov. >😒]
jazva, si nejak nereagoval na moju ponuku v blogu Navtecha o Nickelbacku. Tak ju zopakujem😒br />
1.najprv som ti polichotil, že máš dobrý hudobný vkus. :yes:
2. potom som pochválil aj seba, skonštatovaním, že tvoj dobrý hudobný vkus sa podobá mojmu dobrému hudobnému vkusu :yes:
3. dovolil som si navrhnúť share svojich hudobných archívov, za cielom rozšírenia a obohatenia našich obzorov. >😒]
mne sa to prave moc nepozdava, cakal som lepsie... A ked vidim A5 cabrio 3.0 TDI tak sa mi otvara vreckovy nozik vo vrecku... 😄 V A5 coupe je diesel pekny nezmysel, ale v cabrio??? bleee 😄
on myslel ze A5 cabrio vzniklo zo stareho A4 cabrio prilis jednoducho. Neriesi ze nove A5 je coupe k A4. Ono inak A5 sme tu mali inak skorej ako A4, ze ano.
Uniformnost AUDI ani mna nebavi, ako som vzdy vravel, zadne svetla z A5 sa nehodia A4 (na A5 to bolo fajn 1. je v zadu sirsie, 2. zo zadoboku to tk nevadi, lebo nema zadne dvere). A A5 a A4 sa celkovo podobaju prilis moc, prave daleko krajsie je, ze 3er E90 a E92 su lepsie odlisene. Na druhej strane E90 je podla mna pomerne hruza (na premium urcite), zatial co E92 je az na zadne svetla neskutocna krasa :yes: :yes:
Uniformnost AUDI ani mna nebavi, ako som vzdy vravel, zadne svetla z A5 sa nehodia A4 (na A5 to bolo fajn 1. je v zadu sirsie, 2. zo zadoboku to tk nevadi, lebo nema zadne dvere). A A5 a A4 sa celkovo podobaju prilis moc, prave daleko krajsie je, ze 3er E90 a E92 su lepsie odlisene. Na druhej strane E90 je podla mna pomerne hruza (na premium urcite), zatial co E92 je az na zadne svetla neskutocna krasa :yes: :yes:
Audi se přece netají tím, že A5 je kupé od A4. Vždyť jak vzniklo kabrio od BMW 3, od Lexuse IS. Úplně stejně. Asi to máš už trochu popletený co?
A já pořád žil v domění, že automobilkám jde o to, aby něco vydělali a jejich modelové portfolio bylo úspěšné a definovalo postavení automobilky. Jsem rád, že jsem konečně pochopil, že nejdůležitější je uspokojit Marianka. Děkuji.
mistr je ten co už vyzrál (náš guru a apoštol) a jako podržtašku měl malého Daniela (matelka, 507)... >😒]
no Pierro, ty s Kukom sa teda nezdáte. Ste si ma v pondelok dobre podali. Ešte že som tu nebol, lebo by som Vás prišiel navštíviť v tej mojej stodvadsiadke... >😒]
je vidět, že jsi ještě velice mladý, nezkušený a celkově nevyzrálý. Kde se fasujou (a u koho) mokré hadry ti psát nebudu, leč jen ti mohu doporučit aby jsi na sobě začal více makat, studovat a učit se jazyky. Jinak nikdy nevyzraješ... >😁 >😁 >😒]
Po "novem" Golfu mame dalsi facelift novym modelem. Poopravme trochu A4 cabrio, nalepme vetsi cislo...a mame A5 cabrio. Poplacejme se po ramenou, lide na to skoci. [odkaz]
P.S. Ta bila zabiji celek.
P.S. Ta bila zabiji celek.
[odkaz]