Ekonomika
No potěš koště ten vnitřek, to je jak reklama na plast z japonských aut 90.let, hlavně v té světlé verzi, hnus.
Jinak o ničem, aktuální VW směr tomu zdaleka nesedí jako Passatu, navíc je to z profilu pořád tak podivně nakopnuté do pr.de.le, stejně jak to měl předchůdce. No a od druhých bočních dveří včetně zádě je Tiguan vyloženě hnusnej.
Jinak o ničem, aktuální VW směr tomu zdaleka nesedí jako Passatu, navíc je to z profilu pořád tak podivně nakopnuté do pr.de.le, stejně jak to měl předchůdce. No a od druhých bočních dveří včetně zádě je Tiguan vyloženě hnusnej.
Vnitřek je tradiční VW bída, ale zvenku je to slušnej posun. Ten starej byl fakt hnus a na tohle se koukat dá.
Tady nemohu souhlasit, předchozí g. Tiguanu nebyla vůbec špatná, ale designově byla docela "o ničem" (verze track and field vypadala o něco líp, ale té jezdí poměrně málo).
Teď Tigi naopak konečně vypadá tak, jak by vypadat měl.
P.S. Materiály v interiéru zhodnotím až naživo.
Teď Tigi naopak konečně vypadá tak, jak by vypadat měl.
P.S. Materiály v interiéru zhodnotím až naživo.
Japonské plasty z 90 let vypadají trošku jinak. Interiér - architektura a předpokládám i materiály budou více-méně převzaté z Golfa 7. A ergonomicky, materiálově na něj nikdo nemá v mainstreamu nižší střední. Co se týká samotného designu, já osobně mám rád funkcionalismus a jednoduchost před pouťovýma atrakcema jako Focus či Honda, nebo korejským vnobitím typu Hjundaj.
masky a svetiel aky nastolil passat sa mi pozdava aj na tiguane ... ladi to .... sice na mna posobi ako celok trosku tlustucko a mohutne... ale asi bolo treba subtilne posobiaci predosly tiguan trosku "nadopovat" .. aby vyzeral k svetu a konkurencieschopne a bezpecne.... koniec koncov novy tucson ci sportage su uz v tomto tiez inde ako ich predchodcovia ...... a akasi vizualna "nadvaha" u tychto kompaktnych SUV je zrejme dan za priestor aj bezpecnost ... casy prvej stihlej lahkej RAVky z 90rokov sa uz nevratia to je jasne .... asi je teda nad tvarmi dnesnych SUV uz zbytocne plakat a porovnavat ich s 20 rocnymi predchodcami.... co uz ok.... tigiho by som s tsi bral.... sice nie som fanda turba ale skokrat radsej tsi ako akekolvek tdi.... auto ako celok hodnotim kladne.... ma nieco v sebe... stary tigi naopak v sebe nemal nic.... takze pochvala..... a na porovnanie tigiho so sportagom som zvedavy asi najviac ... to bude tiez pekna konfrontacia dvoch svetov ale v triede mainstreamovych kmopaktnych SUV :yes:
Design nového Tiguanu dospěl , je z něj klasické střední SUV. :yes:
Vypadá výborně.
Interier klasika VW , vše kde to má být , žádné hledání na obrazovce..klasické otočné ovladače. Podle mne ideál.
Navigaci používám GARMIN za 4-5 tis..na okně , s doživotní aktualizcí zdarma , kupovat ji sem nemá smysl.
SKVĚLÁ SEDADLA S BOČNÍM VEDENÍM..
Zavazadelník největší ve třídě , super. Navíc je i rezerva ! Možný šíbr..
Tunel na lyže..kam se Sportage a Tuscon hrabou.
Navíc ceny jsou dost podobné.
Verze 4*4 by měla být ideálně s TDI..
U předokolky má smysl TSI..
Vypadá výborně.
Interier klasika VW , vše kde to má být , žádné hledání na obrazovce..klasické otočné ovladače. Podle mne ideál.
Navigaci používám GARMIN za 4-5 tis..na okně , s doživotní aktualizcí zdarma , kupovat ji sem nemá smysl.
SKVĚLÁ SEDADLA S BOČNÍM VEDENÍM..
Zavazadelník největší ve třídě , super. Navíc je i rezerva ! Možný šíbr..
Tunel na lyže..kam se Sportage a Tuscon hrabou.
Navíc ceny jsou dost podobné.
Verze 4*4 by měla být ideálně s TDI..
U předokolky má smysl TSI..
ale ak sa nemylim tak minula generacia mala prave dost sikovnu verziu 4kolky aj v benzine.... 1,4tsi 4x4.... tato by ju mala casom tiez dostat... aspon dufam 😉
navigaciu garmin mame aj my v osobaku ( aj ked pouzivame ju len malokedy, skor v zahranici ) ... suhlasim ze ak ide len ciste o navigaciu tak na drziaku na okne je to v pohode.... lebo cumiet dole do obrazovky alebo nejakeho megatabletu je stejne nezmysel v akomkolvek aute v reale .....
tunel na lyze.... moze byt fajn vec... priznavam ze neviem ako je na tom novy tucson ci sportage s tymto ale dnes uz stejne das veci do boxov na streche ak to s lyzovanim myslis vazne a cestujes na dlhe trasy kdesi do alp ... tym padom ti to ani v interieri vzadu nezabera miesto ...
ceny su uz podobne dnes vsade suhlas... takze stazovat sa nad drahym tucsonom ci tiguanom je asi zbytocne... trh rozhoduje ... obcas sa nam to nemusi pacit.. ale nic s tym nespravime....
interier hodnotim tiez kladne ( ziadne gycove megatablety cez pol auta ) .... ale exterier sa mi paci viac ... tu vidim vacsi pokrok.... suma sumarum... tigi ma opat nakocene k bestselleru
navigaciu garmin mame aj my v osobaku ( aj ked pouzivame ju len malokedy, skor v zahranici ) ... suhlasim ze ak ide len ciste o navigaciu tak na drziaku na okne je to v pohode.... lebo cumiet dole do obrazovky alebo nejakeho megatabletu je stejne nezmysel v akomkolvek aute v reale .....
tunel na lyze.... moze byt fajn vec... priznavam ze neviem ako je na tom novy tucson ci sportage s tymto ale dnes uz stejne das veci do boxov na streche ak to s lyzovanim myslis vazne a cestujes na dlhe trasy kdesi do alp ... tym padom ti to ani v interieri vzadu nezabera miesto ...
ceny su uz podobne dnes vsade suhlas... takze stazovat sa nad drahym tucsonom ci tiguanom je asi zbytocne... trh rozhoduje ... obcas sa nam to nemusi pacit.. ale nic s tym nespravime....
interier hodnotim tiez kladne ( ziadne gycove megatablety cez pol auta ) .... ale exterier sa mi paci viac ... tu vidim vacsi pokrok.... suma sumarum... tigi ma opat nakocene k bestselleru
Ten tunel na lyže je zásadní..KIA a Hyundai jej mají jen u Sorenta či SantaFe.
Když jedeš na 2-3 hodiny sám nebo i s dětma , nebudeš dávat rakev na střechu , že?
Nehledě na to , že její uskladnění je problém..dej ji někam třeba v paneláku..
Proto TUNEL NA LYŽE MAJÍ VŠECHNY LEPŠÍ EVROPSKÉ ZNAČKY u svých SUV.
Navigace je jasná , přenosná na skle je ideální.Taky ji máme.
Interier Tiguanu hodnotím na výbornou. Na předváděcí jízdu se těším , auto je kandidát na cestu k nám do garáže.. 😉
Uvidíme naživo.
Když jedeš na 2-3 hodiny sám nebo i s dětma , nebudeš dávat rakev na střechu , že?
Nehledě na to , že její uskladnění je problém..dej ji někam třeba v paneláku..
Proto TUNEL NA LYŽE MAJÍ VŠECHNY LEPŠÍ EVROPSKÉ ZNAČKY u svých SUV.
Navigace je jasná , přenosná na skle je ideální.Taky ji máme.
Interier Tiguanu hodnotím na výbornou. Na předváděcí jízdu se těším , auto je kandidát na cestu k nám do garáže.. 😉
Uvidíme naživo.
To se teda mýlíš, 1,4 TSI 4x4 nebyla, asi si to pleteš s přeplňováním kompresorem pro nízké otáčky a turbodmýchadlem od cca 3000 ot/min. Stane se. Co už....
Už je v nabídce více variant prodloužené záruky😒br />
Nově v konfigurátoru😒br />
Prodloužená záruka 3 roky/60.000 km 4 100 Kč
Prodloužená záruka 3 roky/90.000 km 5 400 Kč
Prodloužená záruka 4 roky/120.000 km 11 200 Kč
Prodloužená záruka 4 roky/80.000 km 8 400 Kč
Prodloužená záruka 5 let/100.000 km 14 400 Kč
Prodloužená záruka 5 let/150.000 km 19 400 Kč
Nově v konfigurátoru😒br />
Prodloužená záruka 3 roky/60.000 km 4 100 Kč
Prodloužená záruka 3 roky/90.000 km 5 400 Kč
Prodloužená záruka 4 roky/120.000 km 11 200 Kč
Prodloužená záruka 4 roky/80.000 km 8 400 Kč
Prodloužená záruka 5 let/100.000 km 14 400 Kč
Prodloužená záruka 5 let/150.000 km 19 400 Kč
TO je smysluplných 20 klacků. Zvlášť u nespolehlivých folkswágnů se to hodí :yes:
Neni lidovy vuz trosku drahy ? Vzdyt priblizne za tu cenu se da koupit uz premiova auta....
vidis a to sa niekomu zdal tucson so 136kw dizlom v 4x4 a automate za 820t ako pridrahy 😉
vsetko je to relativne.... pritom aj mala vitara moze stat 700 tisic... ak clovek chce a kupi full turbo verziu
vsetko je to relativne.... pritom aj mala vitara moze stat 700 tisic... ak clovek chce a kupi full turbo verziu
Ani ne. Když srovnáš Tiguana Highline 2,0TDI/110kW 4x4 DSG za 954.900,- Kč a dovybavíš si Audi Q5, nebo BMW X3 na stejnou úroveň, pak zjistíš, že jsi se dostal přes 1,5 milionu...
Hm hm, jenže kompaktní BMW je 1er a kompaktní SUV X1, ne? Vím že velikostně je to jinak, ale to je u prémie klasika.
Mazda CX-5 je s 2.2D 110kW 4x4 AT Attraction o stovku levnější a v základu toho je víc... taky mi to na kompaktní SUV přijde drahé... ale tak je to novinka a asi si tu cenu obhájí.
Mazda CX-5 je s 2.2D 110kW 4x4 AT Attraction o stovku levnější a v základu toho je víc... taky mi to na kompaktní SUV přijde drahé... ale tak je to novinka a asi si tu cenu obhájí.
Na CX5 jsme se byli podívat , moc dobré auto , má jeden zásadní problém , šíbr koupíš až v TOP verzi za mega a v kůži..
Dále má dost malý zavazadelník , hlavně se snižuje skoro do kupé..design pěkný , praktické to není.
Skvělé jsou Skyactive motory..to u VW chybí..každý má něco.
Za mne 2.0 TDI je u 4*4 jasná volba.
Dále má dost malý zavazadelník , hlavně se snižuje skoro do kupé..design pěkný , praktické to není.
Skvělé jsou Skyactive motory..to u VW chybí..každý má něco.
Za mne 2.0 TDI je u 4*4 jasná volba.
Jasně, může být že bude Tigi uvnitř prostornější... ale mně CX-5 přišla i pro rodinu ok, ten kufr se dá. Šíbr by mi nechyběl.
Já bych taky chtěl šíbr..klima je dobrá na vyvětrání pak otevřeš ventilačku..paráda!
CX5 je krásná a nepraktická..uvnitř dost stísněná , tak s 1 děckem ok.
Nový Tiguan se dá pro rodinku se 2 dětmi používat běžně jako rodinný vůz.
CX5 je krásná a nepraktická..uvnitř dost stísněná , tak s 1 děckem ok.
Nový Tiguan se dá pro rodinku se 2 dětmi používat běžně jako rodinný vůz.
S tím úplně nesouhlasím. Pro mě je teda SUV doplňková kategorie, ale když už jsem byl na salonu, tak jsem sednul (v poslední době) do QQ, CX-5 a Yeti... a CX-5 mi přišla nejlepší, o kousek větší než QQ a o třídu než Yeti (ale jasně, neměřil jsem to).
Pro rodinu 2+2 bych si uměl CX-5 klidně představit (kdybych měl rád SUV).
Pro rodinu 2+2 bych si uměl CX-5 klidně představit (kdybych měl rád SUV).
Víš , taky jsem se díval na Yetiho , kdyby měl +20cm v zavazadelníku , taky by to bylo super auto.
CX5..prostě nemá velký kufr , neměl ho ani starý Tiguan..tento nový to je jiné kafe.
Když máš 2 děti ..musíš mít tu bagáž kam dát..
Pokud nechci větší MPV..je Tiguan asi jasná volba.
Snad nový X-TRAIL by byl taky fajn , jenže 1.6 dci 130k to je SLABOTA.
CX5..prostě nemá velký kufr , neměl ho ani starý Tiguan..tento nový to je jiné kafe.
Když máš 2 děti ..musíš mít tu bagáž kam dát..
Pokud nechci větší MPV..je Tiguan asi jasná volba.
Snad nový X-TRAIL by byl taky fajn , jenže 1.6 dci 130k to je SLABOTA.
Hele, o tom to přesně je. Dovnitř si sedneš i do Yetiho, ale zavazadelník vypadá jako vtip. U CX-5 už ne, sice tam není těch +20, ale nějakých... nevím, +10 určitě. A za mě už by to stačilo, těch papírových 500l tam je, nebo mi to tak aspoň přišlo.
Pokud je ti to málo, beru... možná bude zajímavý Tigi long nebo případně Kodiaq...
Pokud je ti to málo, beru... možná bude zajímavý Tigi long nebo případně Kodiaq...
Tak Tiguan má přes 600l..a třeba ta CX5 o 100l méně..to je dost mazec..
Kodiaq bude natáhlý Tiguan , zase už zbytečně dlouhý.
Kodiaq bude natáhlý Tiguan , zase už zbytečně dlouhý.
Tak za to ma CX-5 v ponuke super motory, skvely posed, vyborne riadenie, radenie, radost jazdit, v usa patri medzi najbezpecnejsie auta, najspolahlivejsie (mazda vo vseobecnosti)...nie je otrepana ako kazde vw,skoda...nie je tym padom ani atraktivna pre zlodejov...
ale ja puk si ju nekupim,lebo nema najvacsi kufor!?
tik tak...tik tak... 8-s
ale ja puk si ju nekupim,lebo nema najvacsi kufor!?
tik tak...tik tak... 8-s
Tak Yeti je prcek, má zhruba 4,2 metru. CX-5 je o více než 30 cm delší.
CX5 je dost dlouhá a pěkná , bohužel japonci upřednostnili design před praktickou obestavěností prostoru.
Zadek je skoro jako kupé , kufr menší..
Krabička Yeti být o 15-20cm delší by byla hitem..i pro rodiny s dětmi.
Tiguan je zajímavá varianta , se slušným zavazadelníkem..kdo má v této velikosti větší kufr z SUV?
Zcela jistě bude výborně naladěný u VW podvozek a skvělá sedadla.
Vyšší cena tam je , jako vždy u VW..slevy u dealera by měly jít uhádat ..uvidíme.
Zadek je skoro jako kupé , kufr menší..
Krabička Yeti být o 15-20cm delší by byla hitem..i pro rodiny s dětmi.
Tiguan je zajímavá varianta , se slušným zavazadelníkem..kdo má v této velikosti větší kufr z SUV?
Zcela jistě bude výborně naladěný u VW podvozek a skvělá sedadla.
Vyšší cena tam je , jako vždy u VW..slevy u dealera by měly jít uhádat ..uvidíme.
CX5 ja oproti koncernovym autam na sirku omnoho privetivejsia...Ani Q5 nie je na tom lepsie (vzadu).
uplne v pohode s dvoma detmi/sedackami...kufor pise 500l...a verim,ze je dost dobre prakticky vyuzitelny...ked uz porovnavam s yetim, ci Q5...
Ale CX-5 si nebudem kupovat kvoli kufru...ci stresnemu oknu (vystavna blbost)...prepacte,to potom nicomu nerozumiete a vam len skodovku treba! 😄
uplne v pohode s dvoma detmi/sedackami...kufor pise 500l...a verim,ze je dost dobre prakticky vyuzitelny...ked uz porovnavam s yetim, ci Q5...
Ale CX-5 si nebudem kupovat kvoli kufru...ci stresnemu oknu (vystavna blbost)...prepacte,to potom nicomu nerozumiete a vam len skodovku treba! 😄
Každý má nějakou prioritu , místo řidiče je dost stísněné , proti VW.
ŠÍBR CHCI PROTOŽE NEMÁM RÁD KLIMU..JEN VYVĚTRÁM A JEZDÍM S VENTILAČKOU.
Zavazadelník má prostě proti Tiguanovi o 100 l méně.
Taky ztrácí na X-Trail , Rav-4 atd..
CX5 skvěle jezdí , mám vyzkoušeno , ale to bohužel není vše.
Být jen se ženou , bez dětí ..tak Mazda vítězí. 😄
ŠÍBR CHCI PROTOŽE NEMÁM RÁD KLIMU..JEN VYVĚTRÁM A JEZDÍM S VENTILAČKOU.
Zavazadelník má prostě proti Tiguanovi o 100 l méně.
Taky ztrácí na X-Trail , Rav-4 atd..
CX5 skvěle jezdí , mám vyzkoušeno , ale to bohužel není vše.
Být jen se ženou , bez dětí ..tak Mazda vítězí. 😄
...již v nabídce není. Doprodávají se jen skladové zásoby.
Jinak u nového Tiguanu tu máme do konce roku v nabídce i 2,0TDI/85kW a 2,0TDI/176kW (ten jen v kombinaci 4Motion a DSG). Z benzínových motorů pak přijdou 1,4TSI/92kW a 2,0TSI/162kW.
Jinak u nového Tiguanu tu máme do konce roku v nabídce i 2,0TDI/85kW a 2,0TDI/176kW (ten jen v kombinaci 4Motion a DSG). Z benzínových motorů pak přijdou 1,4TSI/92kW a 2,0TSI/162kW.
2.0 TDI 140 KW tam nebude ?
Bude.
O 140kW verzi zatím nejsou žádné informace. Osobně bych se ale divil, kdyby ji časem nezavedli do nabídky.
Děkuji.Tady právě psali,že tam bude 140 KW.
[odkaz]
[odkaz]
Jednotlivé verze nového Tiguanu budou do konfigurátoru vkládány postupně. V první fázi, od 25. ledna, jsou k dispozici tyto varianty😒br />
Comfortline 2.0 TSI 4MOTION 132 kW (180 k) 7DSG,
Comfortline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 7DSG,
Highline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 6MT,
Highline 2.0 TDI 4MOTION 110kW (150k) 7DSG.
Od 6. týdne 2016 bude nabídka rozšířena o následujících sedm verzí, a to včetně výbavové linie R-line dostupné pro Comfortline (R-line exteriér) a Highline (R-line exteriér + interiér)😒br /> Trendline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 1.4 TSI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 2.0 TDI 4MOTION 140 kW (190 k) 7DSG,
Highline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 7DSG,
Highline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Highline 2.0 TDI 4MOTION 140 kW (190 k) 7DSG.
Další velká vlna přijde v 10. týdnu, a to včetně základní verze😒br /> Trendline 1.4 TSI 92 kW (125 k) 6MT,
Trendline 2.0 TDI 85 kW (115 k) 6MT,
Comfortline 1.4 TSI 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 1.4 TSI 110 kW (150 k) 6DSG,
Comfortline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 7DSG,
Highline 1.4 TSI 4MOTION 110 kW (150 k) 6DSG.
Ve 14. týdnu bude následovat vrcholný turbodiesel 2.0 TDI 4MOTION 176 kW (240 k) 7DSG a od 23. týdne si budou moci zákazníci objednat Tiguan s nejvýkonnějším zážehovým poháněcím ústrojím 2.0 TSI 4MOTION 162 kW (220 k) 7DSG.
Comfortline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 7DSG,
Highline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 6MT,
Highline 2.0 TDI 4MOTION 110kW (150k) 7DSG.
Od 6. týdne 2016 bude nabídka rozšířena o následujících sedm verzí, a to včetně výbavové linie R-line dostupné pro Comfortline (R-line exteriér) a Highline (R-line exteriér + interiér)😒br /> Trendline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 1.4 TSI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 2.0 TDI 4MOTION 140 kW (190 k) 7DSG,
Highline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 7DSG,
Highline 2.0 TDI 4MOTION 110 kW (150 k) 6MT,
Highline 2.0 TDI 4MOTION 140 kW (190 k) 7DSG.
Další velká vlna přijde v 10. týdnu, a to včetně základní verze😒br /> Trendline 1.4 TSI 92 kW (125 k) 6MT,
Trendline 2.0 TDI 85 kW (115 k) 6MT,
Comfortline 1.4 TSI 110 kW (150 k) 6MT,
Comfortline 1.4 TSI 110 kW (150 k) 6DSG,
Comfortline 2.0 TDI 110 kW (150 k) 7DSG,
Highline 1.4 TSI 4MOTION 110 kW (150 k) 6DSG.
Ve 14. týdnu bude následovat vrcholný turbodiesel 2.0 TDI 4MOTION 176 kW (240 k) 7DSG a od 23. týdne si budou moci zákazníci objednat Tiguan s nejvýkonnějším zážehovým poháněcím ústrojím 2.0 TSI 4MOTION 162 kW (220 k) 7DSG.
vw je starý křáp v novém kabátě.. opravdové novinky u němců nehledejte, od toho tu jsou jiní - například toyota mirai https😐/www.youtube.com/watch?……
ale mozno sa casom dockame nejakeho toho noveho 1,5tsi od vw ... aj v tiguane 😉
super takze ta 1,4tsi bude... len trosku neskor..... jasna volba :yes:
Naopak to 2.0 TSI 132kW je - odhaduju - stále ze staré ("rozvodově problémové") řady EA888, nikoli tedy novinka představená v nové Audi A4.
Co se generace týče - nevím jaké označení bude mít nová 1.8 od Audi, ale jinak EA888 se dělá pořád, ne? Minulé i aktuální GTI má pořád EA888... a o problémech s rozvody jsem u 2.0TSI neslyšel (resp. iudex říkal že někde potkal v servisu Golf R s vytahaným řetězem, ale jinak nevím že by to byl nějaký větší problém).
@AudiRS6, jak je to s tim "rightsizingem" u audi?
Richtisizing funguje 😉
A ano, 2.0 TFSi s Millerom je nahrada za ten 1.8 TFSi.
Otazka je, ci mu upravia uchytenie pre priecnu zastavbu - MQB a ci sa ho teda dockame aj v nizsich segmentoch, alebo to skor budu riesit tym, ze novu 1.5 TSI "vysteglia" na hodnoty tohoto / minuleho 2.0 / 1.8 TSI ( teda cca 180-190 PS z 1.5-ky, co vobec nieje nerealne )
Sam som casom zvedavy ako to dopadne - napr. pre A3 / Q3 si viem skor predstavit 2.0 TFSi 190 PS, nez podobne vyhonenu 1.5 😉
Je ale pravda, že ač jsou v rámci řady EA888 motory 1.8 a 2.0 snad konstrukčně shodné až na vrtání samozřejmě, tak víc problémů se objevuje na těch 1.8 (aspoň na internetu).
Co se týče motoru, má ho i Q3 a měla ho i předchozí generace. Několik let (myslím pět). Předtím (tedy se šestistupňovou DSG) měla také dvoulitr, ale laděný myslím na 125 kW/ 280 Nm.