Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda BR-V: Výroba malého crossoveru zahájena

19 komentářů

praděda7
......malý........sedmimístný....co další dokáží ještě zk.rvit.......já se picnu....... 😉
TeeJay
Možná je to tím, že mám v neděli mozek na odpočinku, ale nějak jsem tě nepochopil. 😲
Ja Prvni 123
No tak pomaleji😒br /> buď je to malé... a nebo je to sedmimístné...

Kombinace obojího připomíná něco jako rodinný, pětimístný moped...

Už chápeš?
Při té neděli...
😉
TeeJay
Stále nechápu.

1/ Sice je to na platformě miniauta, ale je do dlouhé 4456 mm, takže na dohled třeba QQ.

2/ Sice jsem v tom neseděl a asi ani nebudum ale když si vezmeš, kolik místa je ve 4metrovém Jazzu, nemusí být třetí řada v o půl metru delším autě až taková utopie.

3/ V JV Asii se dělají jako sedmimístná auta i s mnohem menší délkou, HR-V je z těchto aut na bázi minivozů největší.
Ja Prvni 123
jak píšu dole - neřeš to... jinej svět.

Stávají se horší věci.
praděda7
Když chtěla Honda udělat z malého auta velkokapacitní auto, mohli za normální auto zrovna připojit vlečku....jako kdysi busy.....[odkaz] >😁
speedfred
no niečim podobným so jazdieval do škôlky. :yes:
praděda7
dd...
pumpkin
Páči sa vám to z profilu? Mne to príde dosť samoúčelné teda. Sú tam aspoň tri linky, ktoré sa nestretnú plus to klesnutie pri zadnom bočnom okne. Niekedy mám pocit, že dizajnéri príliš improvizujú alebo to preháňajú s vnímaním dynamiky.
Anonym
Mě se to taky nelíbí z profilu.
...ani zepředu.
...ani zezadu.
...ani zvrchu
Ja Prvni 123
>😁

Jo, asi tak...

A to jsem měl 500 Livingu za zlý, že není moc hezký... teď, když vidím asi prvního přímého konkurenta vidím, že je vyloženě krásný...
😉
TeeJay
To si děláš pr.. hýždě. 8-s
Ja Prvni 123
Ne, to myslím doslova... ale neřeš to.
Žijeme prostě každej v jiným světě...

😉
TeeJay
Ten tvůj musí být dost bizzare. 😉
pumpkin
Tak tu to Honda hrá na SUV, 500-ka Living skôr asi na to MPV. Je to ale zrejme posledné auto, na ktoré by som si v tejto kategórii spomenul.
Ja Prvni 123
No... je to cca 4.4 metry dlouhé, s cca 2.6 rozvorem... a může to být 7 místné... to je spojuje.

V mnoha jiných ohledech se rozcházejí...

😉
Ada je zase tady
asijský design
benzínový motor
převodovka CVT
dvoukolka
:no😒br />
Takový Yeti je proti tomu opravdový zázrak!
- nadčasový design
- diesel 2.0 TDI
- manuální převodovka
- čtyřkolka
:yes:
speedfred
...a klasická ručka u Jetiho.
Arese
Tak jestli má tento bizardní stroj podle autora "překvapivě vkusný design", tak to na tamním trhu musí být fakt designové peklo >😁 >😁 >😁 To auto je neuvěřitelný paskvil, - maličká kolečka, podivný zub na bocích a dalo by se ještě dlouho pokračovat. Jediné, co jakž takž ujde, je předek a design přístrojové desky. :-!