Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Obří svolávačka na Dodge Charger: Dostanou klíny pod kola...

29 komentářů

hedvin
Od doby co jsem si koupil pojízdný hydraulický hever asi za 400 v albertu v akci musím zaklepat, že klíny většinou nepotřebuji, u těch mechanických chatrných heverů je riziko pádu auta z něj vysoké i při malém sklonu země.
Bully_
Mne kdyz nejaka atraktivni nabidne klin, tak beru a nekecam 😄
Ale i s dilenskym heverem kola zakladam, i na rovine. Sicher ist Sicher.
praděda7
Ocelové skládací klíny pod kola byly svého času u Toyoty standard ve výbavě. Nevím jak dnes. S novým systémem na opravu pneu už asi ne. :-!
RADEK1
Já je u Xf mám také... u heveru. (plastové) 😄
cechblog
chlapy o čem se bavíte, jaké klíny, nemáte odkaz nebo fotku, díky
Plautus
[odkaz]
ikarus
kus dřeva dával pod kolo i můj děda, to jsou ti moderní řidiči. hlavně je třeba si lehnout POD auto když je jen na zvedáku a nedat si tam ani pod práh špalky nebo pneu :yes: příště bude někod hubovat že nemá v zrcátku napsané že objekty se přibližují rychle a jsou v reálu větší, nebo co to tam amíci mají
wakantanka
Na spatnom zrkadle je toto: objects it the mirror are closer than behind. 😄 O dalsich cedulkach a nalepkach kade tade po aute skoda hovorit. Hlavne ze uz pochopili ze tempomat v aute nie je to iste ako autopilot v lietadle. 😄
Plautus
Máte na to pekné príslovie: "Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí."
A keď sú k tomu americké súdy schopné podporovať takýchto hlupákov, či vychcancov, tak je vymaľované...
cechblog
díky, a to nestačí zatáhnout ručku
eLzyx
nestačí, protože to ti to auto drží jen jedno kolo a to zrovna může být na nějakém smetí, po kterém se to sklouzne. Nehledě na to, že můžeš mít na jedné straně zatuhlé lanko k ruční brzdě. Když je auto na obou kolech tak to brzdí, když pak zvedneš jednu stranu, která brzdí a druhá ne ... je malér.
CrankyDude
"...a to nestačí zatáhnout ručku " :-! Nechces to jit zkusit? 8-s
Anonym
ručka u 300C/Charger.....hehehe....to by musela nejdřív fungovat, ony ty trapný pakny v zadních kotoučích maj docela problém udržet ty 2 tuny i v kopci >😁
praděda7
cechblog...no, ty jsi pěkný vykuk.....ty určitě máš na mysli jiné "klíny"...takové teplé klíny, viď? 😉
cechblog
ne, nemám, opravdu jsem se ptal na ty ke kolů a obával jsem se, že mi sem někdo dá odkaz na nějakou kundu, ale Plautuz není žádný oplzlák a zachoval dekórum 😄
Plautus
>😁
Hochu, díky za dôveru :yes: 😉
CrankyDude
"...cechblog...no, ty jsi pěkný vykuk." >😁 >😁 Ja bych volil jine slovo.
CrankyDude
"..chlapy o čem se bavíte" Kdyz se musis ptat, nevim jestli to potrebujes vedet, eh? [odkaz]
koos323
To by mě vážně zajímalo co je "na struktuře tohoto vozu tak unikátní". Já myslel, že to má normální samonos jako většina osobáků.
Nicco
Toky to nechapu, ale je toho plny americky internet. Lidi ve forech resi, tak zvednout svuj Charger!?
eLzyx
možná to nemá vespod takové ty úchyty na pohotovostní hevírek a ten jejich má jen plošku.
Anonym
Fiat dělá samé speciální věci, je zajímavé že na první generaci to nikdo neřešil >😁 300C sem zvedal taky nármálně, dávat pod auto penu a vzpěry nebo velké špalky snad napadne každého kdo má trochu rozum. Dávám to i po dílenský hever co unese 3 tuny a to i když s tím zvedám Alero, které váží půlku
Plautus
Asi neješ dosť hamburgerov 😉
praděda7
....ta bude až tak za 50 roků a bude po té, co se zjistí, že všechna autonomní auta byla hacknutá a řídící jednotka může kdykoliv "go crazy"........... 😉
Hotwire
Len ci sa tie auta potom nechaju chytit. >😒]
praděda7
>😁 >😁 >😁
CrankyDude
:-! ... se mi nejak nezda. Neznam 3 americany co by vyplodili myslenku na meneni kola. Natoz ze zrovna 3 typci maji Charger? Misto heveru v kufru maji lidi clenskou kartu AAA a mobil s jejich cislem v adresari. 8-s
CrankyDude
....tri ***i se ani nezmrzacili, jejich zraneni udajne nevyzadovalo lekarskou peci, a je z toho dobrovolna svolavaci akce. Toto je nabeh na 'Absurdistan' [odkaz] :-!
praděda7
Jo kamaráde, v USA mají tolik právníků, že kdyby nebylo těchto akcí, tak by musela polovina z nich kopat kanále..... :-! A u nás se to pohybuje stejným směrem.....požadavky na milionová odškodnění za kdejakou prkotinu...to vše jen proto, aby právníkův podíl v % byl co nejvyšší... :-!