Novinky
To by mě vážně zajímalo co je "na struktuře tohoto vozu tak unikátní". Já myslel, že to má normální samonos jako většina osobáků.
Toky to nechapu, ale je toho plny americky internet. Lidi ve forech resi, tak zvednout svuj Charger!?
Fiat dělá samé speciální věci, je zajímavé že na první generaci to nikdo neřešil >😁 300C sem zvedal taky nármálně, dávat pod auto penu a vzpěry nebo velké špalky snad napadne každého kdo má trochu rozum. Dávám to i po dílenský hever co unese 3 tuny a to i když s tím zvedám Alero, které váží půlku
....ta bude až tak za 50 roků a bude po té, co se zjistí, že všechna autonomní auta byla hacknutá a řídící jednotka může kdykoliv "go crazy"........... 😉
:-! ... se mi nejak nezda. Neznam 3 americany co by vyplodili myslenku na meneni kola. Natoz ze zrovna 3 typci maji Charger? Misto heveru v kufru maji lidi clenskou kartu AAA a mobil s jejich cislem v adresari. 8-s
....tri ***i se ani nezmrzacili, jejich zraneni udajne nevyzadovalo lekarskou peci, a je z toho dobrovolna svolavaci akce. Toto je nabeh na 'Absurdistan' [odkaz] :-!
Ale i s dilenskym heverem kola zakladam, i na rovine. Sicher ist Sicher.
A keď sú k tomu americké súdy schopné podporovať takýchto hlupákov, či vychcancov, tak je vymaľované...
Hochu, díky za dôveru :yes: 😉