Novinky
praděda7
2
Tož nevím, když jsem viděl před léty první Juke, tak jsem myslel, že je to JOKE.....ale časem jsem si na něj zvykl a teď si dokonce myslím, že něco takového bylo naopak potřeba. Prodeje to dokazují. Teď je tu další "pán na holení". Bude pro něj na trhu místo? :-!
Vypadá skvěle, takhle si představuju design auťáku v roce 2016 :yes: .
(Jsem zvědavý na cenu, nedivil bych se, kdyby se blížila NX.)
(Jsem zvědavý na cenu, nedivil bych se, kdyby se blížila NX.)
Nemám rád crossovery a nemám rád Japonce.
Ale tohle je fakt zajímavý! :yes: :yes: :yes:
Ale tohle je fakt zajímavý! :yes: :yes: :yes:
Mam rad Toyotu aj Lexus, ale ani by mi nenapadlo kupit si taku, ktoru vyrabaju skurveny turci.
Proč "skurveny" Turci? Jak sejmuli tu ruskou okupantskou stíhačku, tak zachránili pověst celému NATU :yes: . A jestli to vyrábí Turci nebo třeba Slováci je nastejno, hlavní je výstupní kontrola + řízení, a to budou mít Japonci zmáknutý.
Pokial chces diskutovat o autach,tak si tu spravne, ale pokial chces na autowebe otvorit politicku temu, tak si sa u mna zaradil medzi tych jednoduchych s ktorymi si velmi nepokecam.
Málo místa... nebude z toho vidět... k čemu to bude dobrý?
😒
😒
Opravdu neuvěřitelná zrůda :no: :no: :no:
vo finale to s plechacmi a malymi kolesami bude opat dalsia hroza od toyoty 😄
A turkovi neverim ani nos medzi ocami 😄
A turkovi neverim ani nos medzi ocami 😄
V rámci portfolia Toyoty luxusní záležitost.
Konzervativních modelů mají přehršel, tenhle image maker je pro ně jednoznačně trefa do černýho.
Konzervativních modelů mají přehršel, tenhle image maker je pro ně jednoznačně trefa do černýho.
"Nepříliš úspěšný model Urban Cruiser", to je tedy hodně eufemistická formulace! Jednalo se totiž o auto, které bylo v Evropě totální prodejní průšvih. Jistě i kvůli ubohým výsledkům při nezávislých crash testech, nabídce jen slabých motorů a hlavně velmi přestřelené ceně. :-!
crash testy neviem ake boli, ale viem, ze svojho casu som sa rozhodoval medzi Urban Cruiser a Yaris
odviezol som sa v oboch a Yaris bolo auto
v UC si si myslel, ze sedis na lavici, radenie nejake cudne, nedobre sa mi to soferovalo
takze Yaris vyhral
navyse UC neponukal benzin + 4x4, to uz potom ma tahalo za tie peniaze do SX4
odviezol som sa v oboch a Yaris bolo auto
v UC si si myslel, ze sedis na lavici, radenie nejake cudne, nedobre sa mi to soferovalo
takze Yaris vyhral
navyse UC neponukal benzin + 4x4, to uz potom ma tahalo za tie peniaze do SX4