Novinky
je vidiet ze tu ten zadny zaobleny tmavy stlpik funguje vyborne... vytvara akusi celkovu jednoliatost zo zadnym oknom a celkovo akoby oddeloval strechu od spodnej casti auta a auto perfektne prevzdusnuje... je to moc dynamicke vzdusne..... k tomu chromovana jemna linka ktora posobi moderne luxusne a zaroven ako perfektny podpis dizajnera ..
no a teraz ked vidim stlpik Q2 .. marne tam hladam to co som popisoval u meganu... zrazu vidim len akusi beztvaru neforemnu hmotu nenavezujucu na nic... bez akehosi hlbsieho vyznamu.... ktora hranatemu stylu auta nesedi uz vobec a ktora svojou masou a sirkou uz nielen ze nemaskuje a neprevzdusnuje auto ale naopak posobi uz skor ako past na oko ... doslova az drazdi ( ten leskly ) a kazi dojem z inak vcelku zaujimaveho auta... cierny stlpik ano.... ale odtial potial... kazdem autu pasovat nemoze a takisto je rozdiel ci navazuje na zadne okno a ma sirku 20cm alebo ci ma sirku 40-50cm a je posadeny len tak na paradu.....
megane to vie... renault skratka jede... ma to megane famozne prevedene s tou zadnou castou ... len ziram... nejake tie premiovky sa mozu od neho kludne ucit .. megane :yes:
no a teraz ked vidim stlpik Q2 .. marne tam hladam to co som popisoval u meganu... zrazu vidim len akusi beztvaru neforemnu hmotu nenavezujucu na nic... bez akehosi hlbsieho vyznamu.... ktora hranatemu stylu auta nesedi uz vobec a ktora svojou masou a sirkou uz nielen ze nemaskuje a neprevzdusnuje auto ale naopak posobi uz skor ako past na oko ... doslova az drazdi ( ten leskly ) a kazi dojem z inak vcelku zaujimaveho auta... cierny stlpik ano.... ale odtial potial... kazdem autu pasovat nemoze a takisto je rozdiel ci navazuje na zadne okno a ma sirku 20cm alebo ci ma sirku 40-50cm a je posadeny len tak na paradu.....
megane to vie... renault skratka jede... ma to megane famozne prevedene s tou zadnou castou ... len ziram... nejake tie premiovky sa mozu od neho kludne ucit .. megane :yes:
Mám dojem, že pažout a citroen budou mít problémy...Renault se dostal úplně na špici a produkuje jedno krásné auto za druhým. :yes: :yes: :yes:
Nový Mégane hatchback je krásné auto, ovšem kombík za ním absolutně nezaostává a možná jej i předčí! A hlavně se do něj dozadu díky prodlouženému rozvoru posadí i dospělí cestující! 😄 :yes:
Tak Grandtour se povedl, má šmrnc a naprosto v tý nižší střední kombíkový vyčnívá. Teda ta GT verze. Uvidíme, jak budou vypadat holejší verze.
Každopádně tomu kombíkovumu GT chybí druhá, třeba i falešná, koncovka (průchodka) výfuku.
Každopádně tomu kombíkovumu GT chybí druhá, třeba i falešná, koncovka (průchodka) výfuku.
Výfuky už asi vychádzajú z módy...
Mně to třeba strašně chybělo i na Latitude. Laguna III. vypadá jak v liftu, tak v kombajnu s dvěma koncovkama výborně. A taky verze GT s 4 controlem jezdila famózně. Prostě tady ta stranová souměrnost malinko chybí a tohle mne bije do očí. Ale i tak se povedl.
Tak to jsi asi první člověk, kterému se Laguna III líbí. Já toto auto považuju za naprostou designovou (ale i protorovou) katastrofu, a tomu konec konců odpovídaly i její nevalné prodeje...
Predstavenie nového Scénicu od 12😁0 live stream: [odkaz]
edit😒br /> Už aj oficiálna séria fotiek😒br /> [odkaz]
edit😒br /> Už aj oficiálna séria fotiek😒br /> [odkaz]
... na živé setkání, abych mohl zhodnotit. Zvenku dobré, vpředu se mi moc nelíbí "kly" - denní svícení, ale co se mi zatím pdoel fotek fakt hnusý v interéru na výšku psotavený tablet s ohromnými plastovými okraji.
Toto vyzera na triedny boj vo vlastnej rezii ... rovnake motory, rovnaky interier, rovnaky design. Budu stacit Talismanu podvozokove featury a nejake prkotinky navyse na triedny rozdiel ? Podla mna nie.
viděl, vlezl, vyzkoušel - teda zatím jen hb, ale to bude asi u kombi stejné - pěkný interiér, povedený podvozek (sic nedotahujíc na stupně Focus, Astra, Golf). hlavně ať vše funguje, kombi vypadá vážně pěkně, takový talisman vypraný na 90°C 😉 :yes:
Tady není pochyb, zadní sloupek úplně v pohodě, a ostatní už tradičně na absolutním třídním vrcholu, originální záď, dokonale harmonický boční profil.
Tady je to za jedna s hvězdou velkou jak brno :yes: :yes: :yes:
Tady je to za jedna s hvězdou velkou jak brno :yes: :yes: :yes:
Přeplácanej hnus, pan Bureš a spousta zdejších Lojzů se narodila evidentně u kolotoče. Tipuju doma umělý kytky, nad plyšovou sedačkou obraz běžícího jednorožce a ..... novej Megan před barákem. Katastrofa, vkus rusáků, poláků a cikánů.
Francúzsky diamant je jediný kto momentálne drži vlajku svojej krajiny v automobilovom svete hrdo vztýčenú.