Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
Hittman
0
záležitost a za volantem sedí metrošek... 😄
Ozzman
5
No schválně, jak krásný jsi ty? >😁 Pochlub se
koos323
4
Za volantem sedí Tomáš Dusil. Metrouše si představuju trochu jinak.
Hittman
2
Hergot já ho ani nepoznal 😄
Ozzman
Já teda souhlasím, v mém okolí byly 2 cétrojky a obě byly kamarádek >😁 Na testovanou verzi (generaci) si vzpomínám jen jednu jízdu (spíš vzdálená známá), už je to hodně let nazpět, ale pamatuji si, že i přes mou výšku jsem se vzadu docela dobře usadil, což se o dobové Fabii, nebo mnou tehdy vlastněného Seatu Cordoba (stejná třída), nekonalo + měkčí a komfortnější podvozek. Jak se mi nelíbí z exteriéru, tak uvnitř to bylo celkem pohodlné malé autíčko.
Druhá a kamarádka má C3 druhé generace. Pro mne nebe a dudy z exteriéru, má nejvyšší výbavu, hnědou metalízu a autu to opravdu sekne (chromované doplňky). Motor 1.4 (tuším že 54kw), tenkrát jako nové koupila za cca 260 tisíc (+/-) jako skladovku, takže za ty peníze opravdu dobrý kup. Auto je uvnitř tvrdě plastové (Něco jako nová Fabie 😁, ne sranda, ale na tehdejší Fabii trochu ztrácí), prostoru není na rozdávání, ale i já občas kus cesty přežiju. Motor na takové auto stačí, není to trhač asfaltu a mne přijde o dost tvrdší, než první generace, více se přiblížili německé konkurenci. Moc jsem s tím nenajezdil, ale na poměr cena/výkon a s tím, že auto má asi už 3-4 roky a nikdy na něm neřešila žádný problém (nájezd v km bych si neodvážil odhadnout, tipuju že má něco mezi 50-100 tisíc km, hodně po Praze), tak je to celkem dobrý stroj 😄 I když.... Já bych si to nekoupil čistě z principu 😁 Hezké autíčko pro hezkou holku 😉 tak to má být
Druhá a kamarádka má C3 druhé generace. Pro mne nebe a dudy z exteriéru, má nejvyšší výbavu, hnědou metalízu a autu to opravdu sekne (chromované doplňky). Motor 1.4 (tuším že 54kw), tenkrát jako nové koupila za cca 260 tisíc (+/-) jako skladovku, takže za ty peníze opravdu dobrý kup. Auto je uvnitř tvrdě plastové (Něco jako nová Fabie 😁, ne sranda, ale na tehdejší Fabii trochu ztrácí), prostoru není na rozdávání, ale i já občas kus cesty přežiju. Motor na takové auto stačí, není to trhač asfaltu a mne přijde o dost tvrdší, než první generace, více se přiblížili německé konkurenci. Moc jsem s tím nenajezdil, ale na poměr cena/výkon a s tím, že auto má asi už 3-4 roky a nikdy na něm neřešila žádný problém (nájezd v km bych si neodvážil odhadnout, tipuju že má něco mezi 50-100 tisíc km, hodně po Praze), tak je to celkem dobrý stroj 😄 I když.... Já bych si to nekoupil čistě z principu 😁 Hezké autíčko pro hezkou holku 😉 tak to má být
I. gen. 1,4 tuším 100 koňovú mala kamošova manželka s robotizovanou prevodovkou. Jazdilo to celkom zaujímavo, docela dobre to tlmilo a dozadu sme sa napchali aj traja chlapi v značne podguráženom stave >😁 >😁 >😁 keď nás včetne svojho zákonitého rozviezla domov >😁 Oni to vtedy brali ako predvádzačku tuším skoro v plnej paľbe a aj napriek vysokej zľave tá kúpna cena bola riadna pálka. A aj keď to auto jazdilo bez problémov mali neskôr problém ho predať za rozumné peniaze.
V jedničkovém jsem taky jel v podobném stavu i příležitosti >😁 Možná proto se mi tam i líbilo >😁
Pravda v alkoholovom opojeni sa deju ine zazraky 😄 Dodnes spominame na to ked sme odchadzali partia uz ani neviem odkial z daleka,dve auta odisli,ja ostal s mojou 120 posledny,moja osadka nastupila a jeden kamos na parkovisku zvysil 😄 Tak sme ho supli v poho dozadu. O dva dni za triezva sa tam ti dotycni vlastnymi silami nevosli. 😄
3_diamanty
ten rusivy zvuk premavky mi popravde trosku vadi.... mozno to chcelo iny flek na natacanie... ale inak Tomasove akoby spontanne tocene videa zacinam mat tak nejak stale coraz radsej a radsej .... :yes:
Uživatel_5340709
model C3 který testujeme je terénní - ovšem pozor, je terénní pouze OPTICKY! ............................. výborná hláška! 😄 😄 😄
Tohle by se dalo aplikovat celkem plošně na spoustu modelů, které jsou dnes v nabídce >😁
Tak určitě....... >😁
Krásně to ilustruje často tragikomickou dobu na trhu s dnešními auty - nemusí to mít schopnosti do terénu, ale stačí že to tak vypadá, nemusí to auto jet, ale stačí že to tak vypadá, nemusí to být kvalitní, ale stačí že to tak vypadá. ;-\ ;-\ 😒
Krásně to ilustruje často tragikomickou dobu na trhu s dnešními auty - nemusí to mít schopnosti do terénu, ale stačí že to tak vypadá, nemusí to auto jet, ale stačí že to tak vypadá, nemusí to být kvalitní, ale stačí že to tak vypadá. ;-\ ;-\ 😒
To poslední je asi nejvíce rozšíření a hned mi na mysl přijdou některé vozy o kterých se zde pějí ódy, ale nerad bych sem zatahoval falme... 😉
Myslíš na Koreu jako já? >😁
Já teda i na Evropu, konkrétně na jednu automobilku, která nám je prezentována jako skoro prémie >😁 Některé Korejské vozy naopak z vlastní zkušenosti vůbec nezavrhuji, některé zas přesně padnou na to tvé rčení, hlavně ty, které mají agrisivní reklamní hesla >😁
Ondris
Tahle verze C3 je společně s 206 nejspíš auto s nejhoršími jízdními vlastnostmi na trhu. Nejenže se to houpe, naklání a celý vlní, ono to navíc ani nedokáže tlumit výmoly, řízením jde určit směr spíš tak plus mínus a brzdy jsou k smíchu. Podotýkám, že mluvím o kousku, který byl zakoupen nový a najel ročně okolo 4tkm, tedy žádná vylítaná hujda.
Na druhou stranu, náš kus nerezl i když lítal po Praze, rozhodně ne tak, jako ten na fotkách.
Na druhou stranu, náš kus nerezl i když lítal po Praze, rozhodně ne tak, jako ten na fotkách.
Mne teda přišla 206 o dost jiná a lepší, je fakt, že mnou jezděný kousek měl těžký naftový motor a 16" kola, proto mi přišel celkem dobře ovladatelný a příjemě tuhý.
v 206tke kombiku ma zviezol kamarat... este davno davno pocas studia ( tusim rok 2007/2008 alebo tak nejako ) ... ked som videl ze "drzi" volant kolenami ( a to bol snad mensi ako 175cm ) mal som dost... inak vnutri hodne male auto... dnes uz mensie ako akekolvek miniauto... citigo, felda, prva fabia ... su voci 206tke plnohodnotne rodinne MPVecka ... bez srandy...
ozaj by som rad vedel ako si sa do nej zmestil ty so svojou nadpriemernou vyskou .... lebo mne prisla 206tka uz ako hodne malicka vnutri a to som od teba o dost nizsi
tie zadne dvere ma 206tka uz skor na paradu ... tak malicke nema nikto ... su mensie ako v pande
ozaj by som rad vedel ako si sa do nej zmestil ty so svojou nadpriemernou vyskou .... lebo mne prisla 206tka uz ako hodne malicka vnutri a to som od teba o dost nizsi
tie zadne dvere ma 206tka uz skor na paradu ... tak malicke nema nikto ... su mensie ako v pande
Jak? 😁😁 Hodně špatně >😁 Potvrzuji opravdu malý prostor >😁 Volant jsem měl v kolenou a tak.. No pro mě to auto neni, ale s tim 1.4HDI co jsem jel, to nejelo špatně, jezdil jsem jen po Praze. Jednou jsem to s tímto kamarádem měřil a závodili jsme s mým tehdejším Seatem HTP a světe div se, to HTP ve vyšší rychlosti mělo lehce navrch (170 km/h Tacho). Neujel bych mu výrazně.
206 jezdí o dost lépe než C3. Však má také tradišní techniku PSA. Vzadu torzní tyče a hydraulický posilovač řízení. Vůz je také o nižší, sedí se v něm níže a je celkově prostě lepší. Ala také více rezne apod.
Tak to máš pravdu, jízdní vlastnosti C3 I. gen. jsou otřesné a II. gen. na tom není o moc lépe. Ale u baboauta to zase tak moc nevadí... 😉
3_diamanty
dnes uz kupi... ked nove sandero na 15tkach ( ktore je uz vo vsetkom podstatne inde ) so zarukou stoji celkom sikovnych 6700 eur .... a clovek dostane nove auto s razvorom a kabinou priestorom na urovni OII
na svoju dobu to nebolo zrejme zle auto ( C3ky u nas vidim dost ) ... napriek tomu mi dnes uz kupa takehoto stareho kuska za nejake 3 tisicky zmysel nedava v kontexte toho co stoja niektore zakladne verzie novych vozov ( sandero, celerio, i10, punto a podobne )
na svoju dobu to nebolo zrejme zle auto ( C3ky u nas vidim dost ) ... napriek tomu mi dnes uz kupa takehoto stareho kuska za nejake 3 tisicky zmysel nedava v kontexte toho co stoja niektore zakladne verzie novych vozov ( sandero, celerio, i10, punto a podobne )
Víš, kolik je rozdíl mezi 95 a 175 tisíci? Pro mnoho lidí pár let práce...
Tebe ještě živí maminka, ne? Jinak si nedovedu představit, že dokážeš napsat takový slint.
Tebe ještě živí maminka, ne? Jinak si nedovedu představit, že dokážeš napsat takový slint.
Pravda je taková, že za 95 tisíc seženeš +/- stejně starý hatch nižší střední, takže moc nevidím důvod tohle kupovat za takové peníze. A troufnu si říct, že než tu nejlevnější funglovku na trhu, to radši ojetinu. A naprosto souhlasím, že skoro sto tisíc někdo může šetřit i 10 let..
Viz Blue Sun....A oholené Sandero sice možná stojí "jen" 6700 €, ale ve výsledku proti 10letému mainstreamovému hatchi zaujme fakt jen tou zárukou.