Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: BMW chce postavit konkurenta pro Maybach. Rolls-Royce je moc drahý

BMW Group vidí volné místo na trhu. Než aby nabídlo obyčejnější Rolls-Royce, postaví luxusnější BMW.
Zpět na článek
Avatar - flyboyeda
22. 3. 2016 13:43
Obyčejnější Rolls Royce už existuje říká se mu Ghost
Už ta myšlenka že se udělá levnější dostupnější Rolls royce , neboli Ghost je špatná
Rolls Royce nemá být levnější a dostupnější,Rolls Royce musí být drahý a okázalý a to je jenom Phantom

Po tomhle luxusnějším BMW se stane Ghost ještě hloupější, Ghost už oproti nové semičce vypadá hloupě, a po tomhle novém díle od BMW bude Ghost naprosto mimo
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Hammunasakra
22. 3. 2016 14:52
Re: Obyčejnější Rolls Royce už existuje říká se mu Ghost
Stal se z tebe fanatik :-|
Avatar - Londonbridge
22. 3. 2016 14:57
Maybach vs BMW
Skusit to mozu. Obidve automobilky maju na to techniku aj prostriedky. S je urcite etalon a vzdy ked vyleze nove S , BMW a Audi maju plne ruky prace aby dobiehali . nepomozu ani nove Samsung tablety v novej 7 cke. Maybach je predlzene S ko + vycackane a cenovka je dost posunuta smerom hore. S 500 , 600 su vrcholom v segmente a vzdy aj boli niekdo musi udavat ton aj ked BMW 7, a Audi A 8 mu dychaju na chrbat....Je mi trosku luto ze Lexus je v tieni napriek svojej fantastickej technike a spolahlivosti. Aj ked v USA ma slusne predaje :yes:
Rozbalit vlákno
2
22. 3. 2016 19:54
Re: Maybach vs BMW
V tomto segmentu už nehraje takovou roli technika, ale prestiž a tu pořád Mercedes, respektive Maybach má mnohem větší než BMW. Z podobného důvodu propadl v luxusní třídě i VW , prostě ti co si tyhle auta kupují se nechávají vozit na zadním sedadle a tam moc BMW nezapadá..
22. 3. 2016 21:11
Re: Maybach vs BMW
Souhlas, bez ohledu na to, jak luxusní mohou BMW být, tak prestiž značky nedosahuje prestiže Mercedesu, respektive Maybachu. To není nic proti BMW, některá auta jsou krásná a koncept přiložený k článku je fantastický, nicméně BMW je tak trochu jinak orientovaná značka, tam se na zadních sedadlech opravdu příliš nesedí.