Novinky
a proč a proč a proč tam nejsou nové dvoulitrové turbodiesely ? nový model, v éčku už jsou, tak kurnik proč ? škoda, směr mnichov, zastávka x2 😉 :yes:
Presne to napadlo i mňa. Evidentne pre Mercedes GLC nemá takú prioritu, ako nové Éčko a najmodernejšie motory do neho prídu až časom. Mne sa ešte javí ako veľká medzera medzi verziou 250 a AMG 43, ale chápem, že benzín v tejto triede nemá prioritu. O to je potom zarážajúcejšie, že sa neuvažuje o šesťvalcovom dízli, predsalen R4 ako vrchol je pre prémiové SUV nedostatočné.
No ja neviem tieto nove GL-ka a hlavne nezmyselné kupéčka mi prídu strašne nevkusne. Najkrajšie interiéri v kombinácii z najškaredšími exteriérmi.
Souhlas. Tak tahle zrůdka, co neví, do které třídy patří, bude i jako hybrid. Hybrid hybridem.
Přijde mi, že proti X4 se jim podařilo to auto neudělat podle vzoru "koza".
jsem zapomněl napsat - pěkná práce - takové stylové a zaroveň pěkné a vypadá, že i praktičnost zůstala zachována. GLA malé, i světlou výškou, GLC povedené, ale klasické tvary, tohle má však šťávu, jen ty motory ... koukám, že chybí zadní stěrač ... ale jinak 😉 :yes:
Ani nedokážu sám posoudit, jestli je ošklivější SUVkupé od M-B nebo X4. U obou divná disproporce a i největší kola nevypadají stále dostatečně velká.
Vzhledem k tomu, že F-Pace má silně skloněné zadní sklo a i na 20" (když mohou být kola ještě o 2" větší) vypadá skvěle.
LR navíc chystá na příští rok nový model mezi RRE a RRS na základě podvozku F-P. Dle lidí, kteří ho už viděli posouvá design obou stávajících řad ještě víc ke sportovnějšímu akcentu, nabídne nové R6 atd...
Takže, GLC vypadá podstatně líp v běžný verzi a tohle pseudokupé strkám do šuplíku k X4 😉
Vzhledem k tomu, že F-Pace má silně skloněné zadní sklo a i na 20" (když mohou být kola ještě o 2" větší) vypadá skvěle.
LR navíc chystá na příští rok nový model mezi RRE a RRS na základě podvozku F-P. Dle lidí, kteří ho už viděli posouvá design obou stávajících řad ještě víc ke sportovnějšímu akcentu, nabídne nové R6 atd...
Takže, GLC vypadá podstatně líp v běžný verzi a tohle pseudokupé strkám do šuplíku k X4 😉
problem je mozno ta masa hmoty po stranach kasne .... aj velke kola su razom akesi male vzhladom k tej celkovej mase plechu na aute... dvere vysoke okna male.. celkovy ponton ako na parniku
ked si vsimnes F pace.... ten uz takuto akusi vizualnu obezitu nema ... a podla mna ani RR sport
ked si vsimnes F pace.... ten uz takuto akusi vizualnu obezitu nema ... a podla mna ani RR sport
Nejde jen o poměr skla a plechu, ani u jedný z indických potvor to není zrovna ideál, ale umí zasadit kola a hlavně nešetří na šířce.
ze "indickych potvor" >😁 .... no ano ... jaguar a range to vedia lepsie ... inak popravde mne sa tie ML/GLE terenaky od MB nepacia uz od prveho MLka.... ani jedno ML ake doteraz prislo nepovazujem za dizajnovo podarene a vyvazene ... tu je BMW ovela dalej.. tieto SUVecka MB akosi nejdu tak ako by som cakal.... a to nove GLC kupe je tiez akesi tazkopadne ..... v tomto je range rover iny svet... este predosle GLK to hranate bolo fajn... ozaj pekne ... ale zvlast rada ML ( dnesne GLE ) mi vizualne uz od prvej generacie nesedi.... voci X5tke ci RR je to slabe
já ti nevím, ale přinde mi, že X4 i F-pace jsou o trochu větší, tohle bude takový mezi x1 a x3. navíc se mi u x4 nelíbí ten hrb, tady to zvládli podstatně lépe 😉 :yes: počkej naživo
F-P je stejně velký 😉 Možná v duchu tradice širší, ale jinak na délku dtto. Hmotově je to o trochu větší Macan a stejně jako Porsche skvěle pracuje s poměrem hmota karoserie a kola.
To M-B a BMW chybí, přitom koncept X4 vystavený v Mnichově vypadá tak skvěle...
To M-B a BMW chybí, přitom koncept X4 vystavený v Mnichově vypadá tak skvěle...
f-pace je ale klasika suv, nesmíš zapomenout, že tady to je prostě kříženec suv, coupé a vytvoření stylového, spíše tedy lifestylového, vozítka, které nebude běžnou konfekcí ...
jinak F-pace naživo je pecka, synek mi od té doby do garáže netlačí nic jiného, úplně zapomněl na x5 a rrs 😉 :yes:
jinak F-pace naživo je pecka, synek mi od té doby do garáže netlačí nic jiného, úplně zapomněl na x5 a rrs 😉 :yes:
Taká kacírska otázka na Teba: nemáš pocit, že nová Suzuki Vitara tak trochu pripomína baby Range Rover? U nás sa s nimi doslova roztrhlo vrece, je to predajný hit a samotní majitelia tú určitú podobu s RR/LR uvádzajú ako jeden z dôvodov kúpy. >😒]
V určitých kombinacích to vypadá jako menší RRE, souhlas >😒]
Protože většina těch vitar má černou střechu a sloupky, tak to trochu evokuje evoque. >😁 Ale nemá to proporce rangeů, tj. vysoký ponton a dozadu upadající střechu.
Najmä tie verzie s čiernou (či farebne odlišnou) strechou, príp. verzia S s čiernymi diskami: [odkaz]
[odkaz]
:-! :yes:
:-! :yes:
Vážená redakce, toto asi neuveřejníte: 1. Renault, 10. Mercedes, 26. Škoda, 30. VW...
[odkaz]
to jsem zvědavý zda se o tom objeví samostatný článek...
[odkaz]
to jsem zvědavý zda se o tom objeví samostatný článek...
mozno by som povedal ze GLC kupatku moze konkurovat aj novy Jaguar F-pace ( mozno prave on bude najvacsi konkurent ... preco ho nespominate? ) ... ale urcite nie maly mestsky evoque s rozmermi atecy 😉
"MB uz nema cim prekvapit a ani to nedokaze"
hlavně, že ty máš čím překvapit
8-s
to bolo myslené na neho - ze na to nemá a ani to nedokáže... >😒] >😒] >😒] >😒]