Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Isetta je zpátky! Jako elektromobil od výrobce koloběžek.

24 komentářů

Sky for everybody
V tomhle bych fakt bourat nechtel... Jaka je norma pro vzdalenost letu pri bocnim narazu, aby to dostalo hvezdicku?
car
No to nevim,ale jako takova alternativa treba (za pul mega) k bicyklu dobry,ne?😄
gil54
???
Proč za půl mega, když píšou, že bude stát asi 240 000 Kč ? Ty jsi to nečetl ? ;-\
car
Jen jsem to tak nahrubo prosel..musim byt priste pozornejsi😄
Kharl.ANTIDIESEL
ANO SOUDRUZI, NAŠE STRANA A VLÁDA ROZHODLA ŽE😒br />
KRAKSNA i3 [odkaz] neboli PŘIFOUKLÁ i1 s KOUSAVOU DEKOU místo čalounení [odkaz] JE SCHVÁLNĚ BLBĚ UDĚLANÝ ŠMEJD a šel udělat daleko ale daleko lépe [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
gil54
Co to je i1 ? Jak vypadá ?
Kharl.ANTIDIESEL
šmartjy NATVRDLÝ OBČANE GILE54.KATEGORIE ty nevíš co je to přiblblý BMW řady 1 ?? Nemáš snad prstíčky aby podrbal strejdu googla a nemusel tady prudit a obtěžovat svým debilním komentářem 😄
gil54
Řadu 1 znám, neznám ale žádné i1. Koriguj svoje chování.
pumpkin
Táto kategória nepotrebuje žiadne hviezdičky, lebo to nie je klasifikované ako auto. No a v čom všetkom by som ja búrať nechcel... 😉
bez_prislusnosti
Chápu že u nás to moc lidí neocení, ale je to takový stylový smart za cenu nižší než smart a navíc nulové emise... Podle mě se to hodně ujme, hlavně ve státech, kde je podpora elektromibility, predstavte si že na auto za 240.ooo dostanete 2.ooo€ dotaci a výhodnější parkování atd.. takže hodně lidí než aby si kupovalo jako druhé auto holý VW Up a pod. tak si radši koupí tuto stylovku!
IPace
v USA by na to byla dotace $7500, mimochodem Obama jeste zkousel zvyseni na $10000 ale to tusim neproslo, tohle by tak bylo vlastne zadarmo, v Nemecku bude dostace 5000€
Kharl.ANTIDIESEL
JAWOHL HER GENERAL GERMÁNI JSOU OBČANÉ 1NÍ€JROKATEGORIE 😉
3_diamanty
ale vidim v tom prvu multiplu z rokov davno minulych..... aspon nejake tie crty... a samozrejme vsetko je to v zmensenej podobe
Ja Prvni 123
No vsak to bylo bajecny auticko!
I dneska by bylo fajn... trochu lip vybavit, trochu bezpecnejsi... a do mesta 600ccm uplne staci.
😉
gil54
600 ccm ??? Něco mi uniklo ? Tohle je elektrické. Jinak s tím nemám problém a ani s cenou, která je na úrovni větších skútrů a neprší na mě.

S původní Multiplou to má prachmálo společného, možná vzdáleně jen siluetu. Multipla ani tehdy nebyla určena jen pro město. Měřila téměř 3,5 metru (3432 mm) a byla pro 6 osob.
Ja Prvni 123
To jo, ale H/K mluví o původní Multiple... a to byla verze Fiatu 600... a jako takový měl motor 600ccm.
😉

Mimochodem sympatická verze.
gil54
To jsem pochopil, nepochopil jsem ale proč tohle porovnávat s Multiplou. (Motor měla 767ccm)
Ja Prvni 123
😄

Motor měla 600ccm.

750 a víc měly jen verze Abarth... od normální 600.

A porovnává to proto, že to podobně vypadá,

[odkaz]
gil54
Ne.
[odkaz] Tohle není Abarth. I každý obyčejný Fiat 600 D měl 767 ccm.
Ja Prvni 123
No jó... v Américe... tam mají všechno větší.

>😒]
praděda7
....výrobce koloběžek.............já věděl, že ty na nás čekají hned jak budou končit auta na zkroucenou gumu... 😉
pumpkin
Veľmi sa mi to páči. Predstavte si ulice Florencie, skútre, 500-ky a tieto novodobé Isetty. 😄 Ešte to podľa možností spraviť ako na titulnej fotke a bude to fakt krása. :yes:
Ja Prvni 123
I bez dotace.
Prcek do mesta, na baterky... jo, tomu rozumim.
A za 240? Proc ne.
😉
Pekelná Micinka
Je to super, na rozdíl od reinkarnace trabantu, tohle tak nějak dává smysl. Ta cena není úplně špatná.