Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Zimní kempování s Ferrari F40? Pro Japonce žádný problém!

14 komentářů

Ladis79
Pro mě nejlepší Ferrari všech dob. A zároveň poslední 100% ctící ducha Enza Ferrariho. :yes:
Googlit
:yes:
pumpkin
Neviem posúdiť či najlepšie, ale keď sa povie Ferrari, vždy si hneď predstavím F40-ku. :yes:
Spolu s Testarossou moje najobľúbenejšie. 😄

[odkaz]
[odkaz]
Ladis79
Souhlas, Testarossa je taky nádherná, bezpochyby mistrovské dílo Pininfariny. Ale Ferrari, to je pro mě synonymum pro supersport, spíš než pro GT. A nejlepší supersport od Ferrari je pro mě právě F40.
Arese
Přesně, F40 je prostě boží. Třeba ta nádherná chromovaná kulisa manuální převodovky a vedle ní pořádná páka parkovací brzdy! Film je taky skvělý, jenom si k sobě do auta ještě mohl posadit nějakou sexy Japonku... 😉
ryccardo
Přesně tak :yes:
Emel
Já osobně byl vždycky na ta malá levná... 308, 355, 430, 458... bez turba...
Bully_
na Jarus, jak si prave odskocila od plotny. Takovy bezny vsedni den, kdy jede Japonec stanovat s Ferrari F40 do hor. Cestou se nahodou objevi profi stab filmaru nachystany na vsech moznych mistech v lese a na sjezdovce, udusane a urovnane jak deska stolu. Ferrari mezitim zahadne zvysi svou svetlou vysku, muze nasadit snehove retezy a zivacka muze zacit >😁
Ale udelane je to hezky a navic s jednim z nejkrasnejsich aut na svete :yes: Snad ho moc neposkodili.
Anonym
Nekaž to. je to dobrý.

Denně daj lidi na YT i FB miliony sr...ek, který dobrý nejsou. 😄
Anonym
je neskutečnej řízek! Je to bůh. :-!
Stejsn
fiaty v zimě nestartujou! 😄
beibej
Jen si měl ten táborák udělat na sedadle spolujezdce. Byl by víc cůůl :no:
Dinar
stylová, rukavičky, ale nebyl by to Japonec, aby to celé nezabil nějakým nevkusem, nalepit na předek auta tak dokonalých tvarů hnusnou světelnou rampu, fuj!
Nicco
Neni nic lepsiho, nez si dat vecer vifonku a zapit to Rebullem. To se teprve rozpouta to prave peklo v organismu, Ferrari se muze jit zahrbat do snehu.